• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع دیکشنری بابیلون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من از یه جای دیگه دانلود کردم! اما این نیست نسخه بتاشه! کامل نیست وخیلی از امکانات رو نداره!

Morteza.ma

Registered User
لایک‌ها
13
خودم جواب خودمو می دم ، با این نرم افزاری که معرفی می کنم !
بعد از نصب نرم افزار باید از تب search نرم افزار استفاده کنید و دنبال واژه babylon بگردید ، تمام نتایجی که نمایش داده میشه را پاک کنید و بعد همان نسخه ای که قبلا نصب کرده بودید را نصب کنید بدون مشکل !
لینک نرم افزار : http://fileforum.betanews.com/detail/RegSeeker/1035382760/1

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همگی

متاسفانه بابیلون تو اینترنت اکسپلورر ویندوزم کار نمی کنه..قبلا بابیلون ورژن 7 هم داشتم کار نمی کرد پاکش کردم ورژن 8 رو نصب کردم بازم همینه

توضیحات :

ویندوز : 7
اینترنت اکسپلورر : ورژن 8
بابیلون : ورژن 8

البته بابیلون همه جای ویندوز درست کار میده و فقط تو محیط اینترنت اکسپلورر کار نمی کنه یعنی حتی توی حاشیه بالای پنجره اینترنت اکسپلورر کار میکنه اما وسطش کار نمیکنه و من به این نتیجه رسیدم که بخاطر فایر وال و یا امنیت اینترنت اکسپلورر هست که اجازه نمی ده بابیلون کار کنه

مشکل رو باید چطوری برطرف کرد ؟

ممنون

NIHILIA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید یه راه حلی داشته باشه..یجا تو یه فروم خارجی دیدم گفته بود تو Manage Add-on باید دستکاری کرد رفتم دیدم بابیلون Enable هست ..

Last edited:

ارغوان

Registered User
لایک‌ها
0
من بابیلون نسخه 6 به اینترنت کانکت نمیشه.

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
باید یه راه حلی داشته باشه..یجا تو یه فروم خارجی دیدم گفته بود تو Manage Add-on باید دستکاری کرد رفتم دیدم بابیلون Enable هست ..

اگه لینکش رو داری بده ببینیم چی بیده .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
من بابیلون نسخه 6 به اینترنت کانکت نمیشه.

تو چه ویندوزی ؟
ورژن 8 رو دانلود کن
http://glassyworld.wordpress.com/2009/05/28/download-babylon8/

کلا ویندوز 7 با بابیلون مشکل داره ! Safari4 ، firefox، Opera همشونمشکل دارند اما تو ویستا کار میکنه

خوب ویستا هم اولش همین جوری بود ! اما کم کم درست شد. فعلا نسحه 8ش رو دانلود کن ببین کار می کنه با نه .
من ویندوز 7 را رو یه هارد دیگم نصب کردم حال ندارم در کیس رو باز کنم اون رو وصل کنم :D
لینک دانلود babylon 8.0 :
http://glassyworld.wordpress.com/2009/05/28/download-babylon8/

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
این مشکل رو در Opera چطور باید برطرف کرد ؟!!
تو Internet Explorer و در قسمت Security با برداشتن تیک گزینه Enable Protected Mode مشکل برطرف میشه اما اپرا رو پیدا نکردم

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
سلام

گفتم دیگه تاپیک نزنم

البته اینجا هم که انگار خیلی بی برکت بوده ولی پرسیدنش ضرری نداره

من ویندوز 7 دارم و نمی شه هم عوض اش کرد

بعد این بابیلون رو نصب کردم هم هشت و هم نسخه 7 اش رو هیچ مشکلی نداره و خوب نصب می شه ولی بعضی جاها کلمات رو تشخیص نمی ده و اصلا انتخابشون نمی کنه

با گوگل هم یه جستجو کردم و انگار کسای دیگه هم همین مشکل رو داشتند ولی راه حلی پیدا نکردم

خواستم راه حلی نیست برای رفع این اشکال

ممنون

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
برای حل این مشکل

To solve this problem in windows 7 :

Go To : Click right mouse button > Personalization > Display > Adjust ClearType text > From The popup window uncheck Turn on ClearType Box and click next to adjust your fonts appears .

reza1615

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نام خدا
ویرایش 1 !! تعدادی گلاسری اضافه شد
در زير تعدادي ديكشنري كه به استارديكت تبديل كردم را به اشتراك ميگذارم
اون دوستاني كه از روش كار با استارديكت در ويندوز و مك اطلاع ندارند
اول از اينجا دانلود كنيد StarDict - The best dictionary program in linux and windows

يا (واسه ويندوز)
stardict-3.0.2-RC2.exe - 4shared.com - online file sharing and storage - download

بعد در فولدر محل نصب برنامه در فولدر dic فايل هاي گلاسري ها را بريزيد بعد از بستن و باز كردن ميتوانيد استفاده كنيد
مزاياي استارديكت
1- متن باز هست
2- مجاني هست
3- روي همه سيستم عامل ها نصب ميشود مانند مك ويندوز و لينوكس و آيفن و اندرويد و ويندوز موبايل
4- مانند بابيلون قابليت نشان دادن چندين ديكشنري را به صورت همزمان دارد
در زير ميتوني فايل هاي گلاسري هاشو دانلود كنيد

برای تلفظ انسانی هم از این فایل ها میتوانید استفاده کنید فقط در کامپیوتر نه آیفون !!
http://sourceforge.net/projects/sta...TS/2.1.0/WyabdcRealPeopleTTS.tar.bz2/download
برای اطلاع بیشتر از نحوه نصب به این لینک بروید پست 41
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10012.30.html

براي آيفن از نرم افزارهاي wedict ميشود استفاده كرد
برای اطلاع بیشتر برای نصب روی آیفون به پست 88 http://www.i-phone.ir/forums/thread12823-9.html بروید

فايل براي استاردیکت
انگلیسی به فارسی و برعكس بيش از 300000 كلمه
Stardict English to Farsi to english .tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Iphone Version (WeDict)
Aryanpur English To Farsi For Iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

انگلیسی به فارسی Hfarsi با 140000 کلمه
English to farsi (Hfarsi).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فارسي به انگليسي (بر اساس چند تا ديكشنري ساخته شده ) كاملترين هست با 200 هزار كلمه و ترجمه لغات انگليسي همزمان
Farsi to English Advanced.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Iphone Version (WeDict)
Farsi to english advanced for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فارسی به انگلیسی با 113000 کلمه
Stardict MHM Persian - english.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

برای انگلیسی به انگلیسی بهترین سورس که پیدا کردم ( استاردیکت )
Babylon: English dictionaries
برای انگلیسی به زبانهای دیگر و برعکس
Babylon: Free comprehensive English bidirectional dictionaries
اصظلاحات آمريكايي (اصلاح شده براي آيفن)
AmericanIdioms for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

ايتاليايي به فارسي پيشرفته ( بر اساس چند ديتا بيس ساخته شده ) با 80000 كلمه همراه با ترجمه انگليسي
Italian to Persian advanced v3.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

ایتالیایی به فارسی
stardict Italian_Persian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فارسی به ایتالیایی
stardict persian_italian linux.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

ایتالیایی به فارسی 2
Stardict Italian to Persian.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فرانسه به فارسی
Stardict French To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

آلمانی به فارسی
Stardict Germany To farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

آلمانی به فارسی برای آیفن 2
Stardict German to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فنلاندی به فارسی
Stardict Finnish To farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

اسپانیایی به فارسی
Stardict Spanish To Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

عربی به فارسی
Stardict Arabic to Farsi.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

فارسی به عربی
Stardict Farsi to arabic.tar.gz - 4shared.com - online file sharing and storage - download

سوئدی به فارسی
stardict Sweden to farsi.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

ایتالیایی به انگلیسی برای آیفن
Stardict English to Italian for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

روسی به فارسی برای آیفن
Stardict Rusian to farsi for iphone.rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download

در نهایت اگر دیکشنری ای خواستید که در لیست و لینک های بالا نبود به این فروم سر بزنید حتما هست ( فروم رسمی استاردیکت )
StarDict Forum • View forum - Language dictionaries

ورژن باببلون Babylon Glossary

Arabic to Farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Farsi (Persian) To Arabic.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
babylon Finnish To farsi .rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Babylon French To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
babylon Germany To farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
babylon Italian to farsi (Persian).rar - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Babylon spanish to farsi.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Babylon Italian to farsi (Persian).bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Babylon_persian_italian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
MHM_Per_Eng.BGL - 4shared.com - online file sharing and storage - download
Babylon Swedish to Persian.bgl - 4shared.com - online file sharing and storage - download
مجموعهاي از ديكشنري هاي تخصصي به فارسي براي بابيلون
Persian

Last edited:

Agha Bahman

Registered User
لایک‌ها
0
راهکار جدید برای حل مشکل از کار افتادن بابیلون :

حالت اول برای نسخه های کرک شده ای که مشکل پیدا کردن : راه حل

حالت دوم برای نسخه های کرک نشده ای که مشکل پیدا کردن : راه حل

Last edited:

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
سلام به همه دوستان

این گلوسوری ها رو میخواستم برا بابیلون:

The American Heritage Dictionary with images
American Slang (v0.2, 11551 entries, no publisher)
British Slang (v0.4, 3782 entries, no publisher)
The BBI Dictionary of English Word Combinations (11012 entries).
Brewer's Dictionary of Phrase and Fable (16761 entries)
Merriam Webster's Dictionary of Law (7558 entries)
Merriam Webster's Medical Desk Dictionary (39257 entries)
Online Etymology Dictionary (v1.1, 19001 entries)
Oxford Dictionary of Quotations (19852 entries)
Probert Encyclopedia of Slang (v1.9, 15533 entries)
Rogets II: The New Thesaurus, 3rd Ed. (17911 entries)
Cassell's Dictionary of Word and Phrase Origins (v1.0, 954 entries)

یه جا این لینکو پیدا کردم:
http://ifile.it/bgeli3

ولی برا من کار نمیکنه . دوستان ممنون میشم این لینکو چک کنید.

احتمال زیاد دیکشنری های بالا تو تورنت باشن. تورنت باز داریم؟

بالا