k-boy
Registered User
آقا چند روز بود نمیشد ج داد :دیمنبع:
---------------------------------------
سوال:
با سلام
۱۱ شرکت به طور رسمی با مجوز وزارت صنعت معدن تجارت مشغول بازایابی شبکه ای هستند.
سیستم درآمد زایی این شرکت ها به صورت خرید و فروش خود فرد و تیم فروشی که ایجاد کرده می باشد( نوع و پلن درآمد زایی هر شرکت متفاوت است اما به طور کلی از سود شرکت به صورت درصدی درآمد کسب می شود)
اما بازاریابی شبکه ای نه در مجلس قانونی دارد نه تبیعتا شورای نگهبان نظری ذر مورد آن بین کرده است
مسئله ی اصلی این است که بر خلاف کوئست هم محصول وجود دارد(محصول هم مصرفی است هم به قیمت)و جدا از بحث اشتغال زایی به تولید ملی و برند کردن آن کمک میکند
افراد زیادی مشغول به این کار هستند که چون مجوز وزارت را دیده اند پیش خودشان این فکر را می کنند که پس از لحاظ شرعی حلال نیز می باشد.
آیا درآمد حاصل از این شغل حلال است یا خیر؟؟
پاسخ حضرت آیت الله ***** ای
به طور کلى بازاريابى شبكهاى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود قانون هم لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.و کسب درآمد از این طریق اشکال دارد.
پی گیری در سایت پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهیری به آدرس:
http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=istifta&mode=p
با کد پیگیری: a3473541181d02df
------------------------------------------------------------------
برای بقیه مراجع هم خودتون بگردین پیدا کنین
تمام مردم فهیم ایران برای جمع کردن بساط کلاهبرداری بازاریابی شبکه ای آماده هستن.
اول در مورد سوال ک اشتباه پرسیده شده:
بازاریابی شبکه ای نه در مجلس قانونی دارد نه تبیعتا شورای نگهبان نظری ذر مورد آن بین کرده است
طبق این اصل کلیه آیین نامه هایکه وزارت خونه ها تصویب میکنن الزاما به شکل قانون رسمی باید اجرا بشه! وقتی چیزی قانون محسوب میشه شما نمیتونی بگی ناظری نداره! توضیحات زیاده , ما حدود یکماه پیگیر این مورد بودیم ولی فقط تا این حد بگم ک این حرف شما کاملا اشتباهه! اگر توضیحات بیشتری درین ضمینه خواستین میتونم بگم.
ولی! با اینکه متن سوال مشکل داره , ینی همون چیزیکه بالا نقل قول کردم ولی جواب کاملا درسته!
صورت شرعی ندارد ب این معنی نیست ک غیر شرعیه! معنی این جمله اینه ک , بازاریابی شبکه ای صورتی در شرع ندارد یا در شرع تعریفی براش نداریم! الان شما برو توی همون سایت بگو سبقت از راست مشکل شرعی دارد؟ دقیقا همین جوابی ک برای این سوال داده شده به شما میدن! میگن صورت شرعی ندارد , مراجعه کنین ب قانون! اگر توی قانون این کار درست بود مشکلی نداره و اگر نبود مشکل داره!به طور کلى بازاريابى شبكهاى صورت شرعی ندارد
بازریابی شبکه ای هم عینا مثل همون سبقت از راست میمونه! توی شرع براش تعریفی نیومده , پس اگر سیستمیکه نت ورک کار میکنه طبق قوانین عمل کنه درامد اون سیستم درسته!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم