• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع رفع ابهامات در زمینه بازاریابی شبکه ای

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
منبع:
---------------------------------------
سوال:
با سلام
۱۱ شرکت به طور رسمی با مجوز وزارت صنعت معدن تجارت مشغول بازایابی شبکه ای هستند.
سیستم درآمد زایی این شرکت ها به صورت خرید و فروش خود فرد و تیم فروشی که ایجاد کرده می باشد( نوع و پلن درآمد زایی هر شرکت متفاوت است اما به طور کلی از سود شرکت به صورت درصدی درآمد کسب می شود)
اما بازاریابی شبکه ای نه در مجلس قانونی دارد نه تبیعتا شورای نگهبان نظری ذر مورد آن بین کرده است
مسئله ی اصلی این است که بر خلاف کوئست هم محصول وجود دارد(محصول هم مصرفی است هم به قیمت)و جدا از بحث اشتغال زایی به تولید ملی و برند کردن آن کمک میکند
افراد زیادی مشغول به این کار هستند که چون مجوز وزارت را دیده اند پیش خودشان این فکر را می کنند که پس از لحاظ شرعی حلال نیز می باشد.
آیا درآمد حاصل از این شغل حلال است یا خیر؟؟
پاسخ حضرت آیت الله ***** ای
به طور کلى بازاريابى شبكه‌اى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود قانون هم لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.و کسب درآمد از این طریق اشکال دارد.
پی گیری در سایت پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهیری به آدرس:
http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=istifta&mode=p
با کد پیگیری: a3473541181d02df
------------------------------------------------------------------
برای بقیه مراجع هم خودتون بگردین پیدا کنین
تمام مردم فهیم ایران برای جمع کردن بساط کلاهبرداری بازاریابی شبکه ای آماده هستن.
آقا چند روز بود نمیشد ج داد :دی
اول در مورد سوال ک اشتباه پرسیده شده:
بازاریابی شبکه ای نه در مجلس قانونی دارد نه تبیعتا شورای نگهبان نظری ذر مورد آن بین کرده است
photo_2015-08-28_10-14-36.jpg
طبق این اصل کلیه آیین نامه هایکه وزارت خونه ها تصویب میکنن الزاما به شکل قانون رسمی باید اجرا بشه! وقتی چیزی قانون محسوب میشه شما نمیتونی بگی ناظری نداره! توضیحات زیاده , ما حدود یکماه پیگیر این مورد بودیم ولی فقط تا این حد بگم ک این حرف شما کاملا اشتباهه! اگر توضیحات بیشتری درین ضمینه خواستین میتونم بگم.
ولی! با اینکه متن سوال مشکل داره , ینی همون چیزیکه بالا نقل قول کردم ولی جواب کاملا درسته!
به طور کلى بازاريابى شبكه‌اى صورت شرعی ندارد
صورت شرعی ندارد ب این معنی نیست ک غیر شرعیه! معنی این جمله اینه ک , بازاریابی شبکه ای صورتی در شرع ندارد یا در شرع تعریفی براش نداریم! الان شما برو توی همون سایت بگو سبقت از راست مشکل شرعی دارد؟ دقیقا همین جوابی ک برای این سوال داده شده به شما میدن! میگن صورت شرعی ندارد , مراجعه کنین ب قانون! اگر توی قانون این کار درست بود مشکلی نداره و اگر نبود مشکل داره!
بازریابی شبکه ای هم عینا مثل همون سبقت از راست میمونه! توی شرع براش تعریفی نیومده , پس اگر سیستمیکه نت ورک کار میکنه طبق قوانین عمل کنه درامد اون سیستم درسته!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :)

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
آقا چند روز بود نمیشد ج داد :دی
اول در مورد سوال ک اشتباه پرسیده شده:

مشاهده پیوست 851746
طبق این اصل کلیه آیین نامه هایکه وزارت خونه ها تصویب میکنن الزاما به شکل قانون رسمی باید اجرا بشه! وقتی چیزی قانون محسوب میشه شما نمیتونی بگی ناظری نداره! توضیحات زیاده , ما حدود یکماه پیگیر این مورد بودیم ولی فقط تا این حد بگم ک این حرف شما کاملا اشتباهه! اگر توضیحات بیشتری درین ضمینه خواستین میتونم بگم.
ولی! با اینکه متن سوال مشکل داره , ینی همون چیزیکه بالا نقل قول کردم ولی جواب کاملا درسته!

صورت شرعی ندارد ب این معنی نیست ک غیر شرعیه! معنی این جمله اینه ک , بازاریابی شبکه ای صورتی در شرع ندارد یا در شرع تعریفی براش نداریم! الان شما برو توی همون سایت بگو سبقت از راست مشکل شرعی دارد؟ دقیقا همین جوابی ک برای این سوال داده شده به شما میدن! میگن صورت شرعی ندارد , مراجعه کنین ب قانون! اگر توی قانون این کار درست بود مشکلی نداره و اگر نبود مشکل داره!
بازریابی شبکه ای هم عینا مثل همون سبقت از راست میمونه! توی شرع براش تعریفی نیومده , پس اگر سیستمیکه نت ورک کار میکنه طبق قوانین عمل کنه درامد اون سیستم درسته!
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم :)

اولا شما ظاهرا، نه میدونی قانونی چیه، نه میدونی شرع چیه! چه تفسیر خنده داری انجام دادی.
صورت شرعی ندارد، یعنی همون غیر شرعی. یعنی کلاهبرداری، یعنی دزدی. شما که خودتو به خواب زدی، فکر نمیکنم به این زودی ها بیدار بشی.
از نظر قانونی هم، مجوز فاقد اعتبار هست.
به زودی بازاریابی شبکه ای را از ایران عزیز جمع خواهیم کرد.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اولا شما ظاهرا، نه میدونی قانونی چیه، نه میدونی شرع چیه! چه تفسیر خنده داری انجام دادی.
صورت شرعی ندارد، یعنی همون غیر شرعی. یعنی کلاهبرداری، یعنی دزدی. شما که خودتو به خواب زدی، فکر نمیکنم به این زودی ها بیدار بشی.
عزیزم ایناییکه گفتم فقط اشاره بود و همش مدرک داره! اون حرفیکه درمورد "صورت شرعی ندارد" زدم تفسیر من نیست , استفتا کردیم همون جملرو و این جوابی ک ب شما دادم رو بما دادن! در مورد قانون اساسی هم نمیدونم شما چیو داری زیر سوال میبری!
بهرحال میتونم توضیحات کاملش رو بدم ولی ب کسیکه دنبال نکته مثبت باشه نه شما :)
همین جملرو شما روی کاغذ بنویسی و ب اسم خودت امضا کنی برات جرم محسوب میشه :)
امثال شمارو دوس دارم کلا :دی

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
عزیزم ایناییکه گفتم فقط اشاره بود و همش مدرک داره! اون حرفیکه درمورد "صورت شرعی ندارد" زدم تفسیر من نیست , استفتا کردیم همون جملرو و این جوابی ک ب شما دادم رو بما دادن! در مورد قانون اساسی هم نمیدونم شما چیو داری زیر سوال میبری!

چرا داری دروغ میگی؟!! برای چی مدرک داری؟ مدرک اون استفتا رو بذار مام ببینیم. سر خودت میتونی کلاه بذاری، سر بقیه نمیتونی کلاه برذاری.
من قانون اساسی رو زیر سوال نبردم. بازاریابی شبکه ای رو زیر سوال بردم.
سواد که نداری. حداقل برو یاد بگیر. منو تهدید می کنی؟ در حدی نیستی که منو تهدید کنی. بزرگتر از تو هم نتونستن کاری بکنن.
هرچی سر مردم آوردین از سادگیشون سوء استفاده کردین. گذشت اون زمان.
بساط تون رو جمع میکنیم از ایران.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
چرا داری دروغ میگی؟!! برای چی مدرک داری؟ مدرک اون استفتا رو بذار مام ببینیم. سر خودت میتونی کلاه بذاری، سر بقیه نمیتونی کلاه برذاری.
من قانون اساسی رو زیر سوال نبردم. بازاریابی شبکه ای رو زیر سوال بردم.
سواد که نداری. حداقل برو یاد بگیر. منو تهدید می کنی؟ در حدی نیستی که منو تهدید کنی. بزرگتر از تو هم نتونستن کاری بکنن.
هرچی سر مردم آوردین از سادگیشون سوء استفاده کردین. گذشت اون زمان.
بساط تون رو جمع میکنیم از ایران.
من کد استفا رو میذارم وقتی مطمئن شم شما بعد از دیدن اون مدرک وارد بازاریابی شبکه ای میشی :دی
تهدید؟ :| کو؟ :|
چی سر مردم آوردیم؟ میشه چندتا مثال بزنین؟
اینم ببین بد نیست :دی
sharie-network-marketing2.jpg

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من کد استفا رو میذارم وقتی مطمئن شم شما بعد از دیدن اون مدرک وارد بازاریابی شبکه ای میشی :دی
تهدید؟ :| کو؟ :|
چی سر مردم آوردیم؟ میشه چندتا مثال بزنین؟
اینم ببین بد نیست :دی
مشاهده پیوست 851762
اولا متنی که اونجا نوشته شده، در پاسخ اشاره شده که مربوط به ادعای شماست. نه بازاریابی شبکه ای.
ثانیا کاغذی که گذاشته فاقد ارزش مدرک بودن هست. نه مهری، نه تاییدی، نه شماره پیگیری که مربوط به دفتر مقام معظم ***** در قم باشه، قید نشده.
ثالثا بازم میگم که پاسخ مربوط به ادعای شماست، نه بازاریابی شبکه ای.
رابعا نوشتی من کد استفتا رو میذارم، کو کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خامسا من وارد بازاریابی شبکه ای بشم؟؟؟؟ فکرشم نکن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اولا متنی که اونجا نوشته شده، در پاسخ اشاره شده که مربوط به ادعای شماست. نه بازاریابی شبکه ای.
ثانیا کاغذی که گذاشته فاقد ارزش مدرک بودن هست. نه مهری، نه تاییدی، نه شماره پیگیری که مربوط به دفتر مقام معظم ***** در قم باشه، قید نشده.
ثالثا بازم میگم که پاسخ مربوط به ادعای شماست، نه بازاریابی شبکه ای.
رابعا نوشتی من کد استفتا رو میذارم، کو کد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا چرا عصبانی عنقد :دی
اولا مگه بازاریابی شبکه ای ب غیر از اون ادعاها چیز دیگه هم داره؟ پس اگه فقط اونا باشه درسته دیگه؟
رابعا نوشتی من کد استفتا رو میذارم، کو کد
ثانیا گفتم بعد از اینکه مطمئن شم شما فقط مشکلت همونه و اگه اون کدو نشونت بدم وارد میشی , میدم کدو. اگه مشکلای دیگه هم داری بگو ب کدم میرسیم :)
وارد میشی , حالا یا امروز یا چندسال دیگه! موقعیتا خیلی زود میگذرن ;) ولی وارد نیشم مطمئن باش آخرش ب درست بودن این سیستم شهادت میدی :دی
راستی نگفتی چی سر مردم آوردیم :|

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
آقا چرا عصبانی عنقد :دی

اولا مگه بازاریابی شبکه ای ب غیر از اون ادعاها چیز دیگه هم داره؟ پس اگه فقط اونا باشه درسته دیگه؟

ثانیا گفتم بعد از اینکه مطمئن شم شما فقط مشکلت همونه و اگه اون کدو نشونت بدم وارد میشی , میدم کدو. اگه مشکلای دیگه هم داری بگو ب کدم میرسیم :)
راستی نگفتی چی سر مردم آوردیم :|
در پاسخ به اولا شما: خوشحالم که داری اعتراف میکنی که نمیدونی بازاریابی شبکه ای چی هست. کم کم کمکت میکنم یاد بگیری
در پاسخ به ثانیا شما: تو گفتی صورت شرعی ندارد یعنی در شرع تعریفی براش نشده، گفتی: "استفتا کردیم مدرک داریم، عین مدرک رو نوشتم" مدرکت کو؟
-----------------------------
اینکه مسلم هست، دفتر مقام معظم ***** گفته بازاریابی شبکه ای صورت شرعی نداره و قانونی نیست، چون مجوز مجلس شورای اسلامی رو نداره.
شما مطالبی که مینویسم نمیخونی فقط میخوای مثل یه ضیط صوت جوابایی که بهت تزریق شده رو تکرار کتی. بحت گفتم کاغذی که گذاشتی شرایطش چی هست.
اینکه میخوای به مشلات من برسی واقعا تشکر میکنم. ولی شما به مشکلات و این باتلاقی که توش گیر کردی رسیدگی کن و بقیه رو هم به اسم رفع مشکلاتشون نکش توی باتلاق.

خودتم میدونی داری اشتباه میکنی، فقط به غرورت برمیخوره به اشتباهت اعتراف کنی. اصلا ناراحت نباش، توبه کن.

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در پاسخ به اولا شما: خوشحالم که داری اعتراف میکنی که نمیدونی بازاریابی شبکه ای چی هست. کم کم کمکت میکنم یاد بگیری
در پاسخ به ثانیا شما: تو گفتی صورت شرعی ندارد یعنی در شرع تعریفی براش نشده، گفتی: "استفتا کردیم مدرک داریم، عین مدرک رو نوشتم" مدرکت کو؟
-----------------------------
اینکه مسلم هست، دفتر مقام معظم ***** گفته بازاریابی شبکه ای صورت شرعی نداره و قانونی نیست، چون مجوز مجلس شورای اسلامی رو نداره.
شما مطالبی که مینویسم نمیخونی فقط میخوای مثل یه ضیط صوت جوابایی که بهت تزریق شده رو تکرار کتی. بحت گفتم کاغذی که گذاشتی شرایطش چی هست.
اینکه میخوای به مشلات من برسی واقعا تشکر میکنم. ولی شما به مشکلات و این باتلاقی که توش گیر کردی رسیدگی کن و بقیه رو هم به اسم رفع مشکلاتشون نکش توی باتلاق.

خودتم میدونی داری اشتباه میکنی، فقط به غرورت برمیخوره به اشتباهت اعتراف کنی. اصلا ناراحت نباش، توبه کن.
خب شما توی همین تاپیک بازاریابی شبکه ای رو بما و بقیه یاد بده و بدیاش رو بگو منم قول میدم زانو بزنم و بگم اشتباه کردم :دی
نگفتی بلاهاییکه سر مردم آوردیم چیه؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
خب شما توی همین تاپیک بازاریابی شبکه ای رو بما و بقیه یاد بده و بدیاش رو بگو منم قول میدم زانو بزنم و بگم اشتباه کردم :دی
نگفتی بلاهاییکه سر مردم آوردیم چیه؟

شما خودتو به خواب زدی
بهت گفتم پاسخ **** این مملکت در مورد بازاریابی شبکه ای رو. گفته شرعی نیست.
برو توبه کن.
بازاریابی شبکه ای رو به لطف خداوند متعال از ایران جمع خواهیم کرد.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
شما خودتو به خواب زدی
بهت گفتم پاسخ **** این مملکت در مورد بازاریابی شبکه ای رو. گفته شرعی نیست.
برو توبه کن.
بازاریابی شبکه ای رو به لطف خداوند متعال از ایران جمع خواهیم کرد.
والا من نمیدونم :| شما اگه حرفات رو حساب کتابه , اگه میدونی داری چی میگی خب بگو! بیا بازاریابی شبکه ای رو یاد بده بما , مشکلاتش رو بگو وگرنه نمیدونم این چ فازیه! طرف میاد ی جمله میگه میره تو افق محو میشه!
آقا بگو , منو نه بقیرو از خواب بیدار کن. مگه نمیگی مشکل داره؟ سر ملت بلا آورده! خب بگو دیگه :|

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
والا من نمیدونم :| شما اگه حرفات رو حساب کتابه , اگه میدونی داری چی میگی خب بگو! بیا بازاریابی شبکه ای رو یاد بده بما , مشکلاتش رو بگو وگرنه نمیدونم این چ فازیه! طرف میاد ی جمله میگه میره تو افق محو میشه!
آقا بگو , منو نه بقیرو از خواب بیدار کن. مگه نمیگی مشکل داره؟ سر ملت بلا آورده! خب بگو دیگه :|

چشماتو باز کن عزیز دل، دارم یادت میدم. این همه چیز یادت دادم، دوباره یادت میدم عزیزم، بازاریابی شبکه ای شرعی نیست. یاد گرفتی، آفرین آفرین، یاد بگیر بازاریابی شبکه ای شرعی نیست. یاد گرفتی؟ بعید میدونم

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316

استفتا از دفتر مقام معظم ***** اینه: مبینی؟
------------------------------------------------
با سلام و احترام
سوال من در مورد بازاریابی شبکه ای که بعضی از شرکت ها از وزارت صنعت و معدن و تجارت مجوز دریافت کردن، هست.

در پاسخ به فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه ای فرمودین که:
"بازاریابی شبکه ای صورت شرعی ندارد و کسب مال از این طریق اشکال دارد."

۱. بعضیها آمدن و این مطلب شما رو به این شکل تفسیر میکنن که: "صورت شرعی ندارد یعنی در شرع تعریفی برای اون نشده" این صحیح هست آیا؟
۲. در مورد مجوز صادر شده از وزارت صنعت و معدن تجارت، آیا به تنهایی اعتبار دارد؟ مگر مجوز مجلس شورای اسلامی در این مورد الزام نیست؟ یعنی وزارت صنعت و معدن و تجارت بصورت غیرقانونی این مجوز رو صادر کرده درسته؟

ممنون میشم به ۲ سوال فوق پاسخ دهید.
ج1) «صورت شرعی ندارد» یعنی معامله ی شرعی نیست و نمی توان آن را انجام داد.
ج2) به طور کلی بازاريابى شبكه‌اى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود چنين قانونی، لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
استفتا از دفتر مقام معظم ***** اینه: مبینی؟
------------------------------------------------
با سلام و احترام
سوال من در مورد بازاریابی شبکه ای که بعضی از شرکت ها از وزارت صنعت و معدن و تجارت مجوز دریافت کردن، هست.

در پاسخ به فعالیت شرکت های بازاریابی شبکه ای فرمودین که:
"بازاریابی شبکه ای صورت شرعی ندارد و کسب مال از این طریق اشکال دارد."

۱. بعضیها آمدن و این مطلب شما رو به این شکل تفسیر میکنن که: "صورت شرعی ندارد یعنی در شرع تعریفی برای اون نشده" این صحیح هست آیا؟
۲. در مورد مجوز صادر شده از وزارت صنعت و معدن تجارت، آیا به تنهایی اعتبار دارد؟ مگر مجوز مجلس شورای اسلامی در این مورد الزام نیست؟ یعنی وزارت صنعت و معدن و تجارت بصورت غیرقانونی این مجوز رو صادر کرده درسته؟

ممنون میشم به ۲ سوال فوق پاسخ دهید.
ج1) «صورت شرعی ندارد» یعنی معامله ی شرعی نیست و نمی توان آن را انجام داد.
ج2) به طور کلی بازاريابى شبكه‌اى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود چنين قانونی، لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.
استفتای شما وقتی اعتبار داره ک سوال رو درست پرسیده باشین :) سوال شما مشکل داره! جواب استفتا رو با توجه ب سوال و محتویاتش میدن!
جای این قصه ها یکم از بزاریابی شبکه ای بگین ببینم چیه داستانش؟ اصلا من دارم با کی حرف میزنم؟ اگه علمی میتونین بحث کنین ادامه بدیم وگرنه دلیلی نمیبینم دیگه وقت بذارم :)
همین مورد دوم :
به طور کلی بازاريابى شبكه‌اى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود چنين قانونی، لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.
در صورت نبود چنین قانونی لازم است از مجاری قانونی اقدام شود. میدونین این مجاری قانونی چیه؟
photo_2015-08-28_10-14-36.jpg
اصلا مگه میشه چیزی غیرشرعی باشه بعد بگن از طریق مجاری قانونی اقدام شود درسته؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
استفتای شما وقتی اعتبار داره ک سوال رو درست پرسیده باشین :) سوال شما مشکل داره! جواب استفتا رو با توجه ب سوال و محتویاتش میدن!
جای این قصه ها یکم از بزاریابی شبکه ای بگین ببینم چیه داستانش؟ اصلا من دارم با کی حرف میزنم؟ اگه علمی میتونین بحث کنین ادامه بدیم وگرنه دلیلی نمیبینم دیگه وقت بذارم :)
همین مورد دوم :

در صورت نبود چنین قانونی لازم است از مجاری قانونی اقدام شود. میدونین این مجاری قانونی چیه؟
مشاهده پیوست 851995
اصلا مگه میشه چیزی غیرشرعی باشه بعد بگن از طریق مجاری قانونی اقدام شود درسته؟

آخه هی میگی علمی بحث کن، کمی که سطح صحبتهامو بالا میبرم ذهنت نمیکشه.
سوال هم درسته، شما درکت پایینه، چرا؟ چون کورکورانه داری از بازاریابی شبکه ای دفاع میکنی، چون ضبط صوت هستی. شمایی که میگی حرف دفتر مقام معظم ***** اعتبار نداره، معلوم نیست به کدام صراط مستقیم هستی. مجاری قانونی همون مجلس شورای اسلامی هست. یعنی باید از اون طریق اقدام بشه. موضع نگیر، قشنگ با آرامش یاد بگیر. مسخره بازی هم در نیار

کرکبود

Registered User
لایک‌ها
1
دوس عزیز اگر درامد این کار غیر شرعی باشه
واقعا اینقدر ***** بی قدرت هست که سه سال این شرکت ها دارند فعالیت میکنند تازه یکی از شرکت ها مجوزش 5 ساله تمدید شده ؟
در مورد اون استفتا هم که میگین همین رو بگم نیازی نیست مجلس دقیقا گفته باشه بازاریابی شبکه ای قانونی هست به این علت که کجای قانون نوشته نونوایی یا تراشکاری و خیلی از اصناف دیگه توی خوده متن قانون چیزی باشه
مجلس مجموعه قوانین و مقرراتی رو برای وزارت بازرگانی و اصناف تعیین کرده و این شرکت ها مثل نونوایی و تراشکاری و خیلی شغل های دیگه از اصناف مجوز گرفتند پس با توجه به استفتایی که شده این کار کاملا تایید شده مجلس و شورای نگهبان هست که مجموعه قوانین وزارت بازرگانی رو تایید کرده
شما با این نوع تفکرتون دارین به ***** توهین میکنید ( فکر کنید وزارت اطلاعات و نیرو انتظامی و یه وزارت خونه مسئول فعالیت و نظارت یک صنفی باشند و بعد ***** بگه نه این کار حرام هست؟ بعد خیلی راحت این شرکت ها فعالیت کنند)
راستی دوس داری درامدهای غیرشرعی که الان تو جامعه هست و همه مجوز دارند از مجلس رو یکی یکی بگم مثل بانکداری اسلامی ......

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز k boy هنوز تشریف دارید من چند تا سوال ازتون دارم

بالا