• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع رپیدشیر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کدوم روش؟ به ما هم بگو علی...

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوستان !!!
خداوند از همین لحظه رپیدشر را برای من باز کرد :D:D:D

الحمدالله سرعت دانلود 200 کیلوبایت . :)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تایید میشه سرعت رپید شیر درست شد...اخ جون..با ارت 128 شاتل دارم با 120 کیلوبایت دانلود میکنم..هورا!!

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
سرعت من تا امروز خوب بود حتی چند برابر بود ولی همین چند ساعت پیش خیلی افت کرد

Lexus

Registered User
لایک‌ها
3
با ویپی ان میشه . حال کنید .

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
واسه منم از امروز صبح باز شد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
این روش دانلود ار رپید که 2 صفحه قبل گداشتم

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
الان مشکل دانلود از رپیدشر مرتفع شده منتهاش سرعت دانلود بالا پایین میره ...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
سرعت من اومد روی 20
دیروز تو 10-12 ساعت 6 گیگ دانلود کردم

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
رپیدشر هم فیلتر شد رفت .
واقعا" اینا چرا اینجوری میکنند ؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

دو روز پیش یه ایمیل از طرف رپیدشیر برای من اومد مبنی بر اینکه سیستم شون تغییر کرده

این هم لینک خبر

.

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام

دو روز پیش یه ایمیل از طرف رپیدشیر برای من اومد مبنی بر اینکه سیستم شون تغییر کرده

این هم لینک خبر

.

جواب این سوال رو در سایت نماینده شون پیدا کردم :

محصولات جدید، قیمت گذاری جدید، رپیدشیر ارزان تر و متفاوت تر از همیشه

از تاریخ 29 ژوئن 2010 مصادف با 8 ام تیرماه 1389، رپیدشیر اقدام به تغییر محصولات و قیمت ها می نماید. از این تاریخ دیگر کاربران اکانت ها را بر اساس زمان اعتبار تهیه نمی کنند بلکه براساس نوع نیاز خود یکی از بسته های رپیدشیر، را انتخاب می نمایند.
این بسته ها قابل پرداخت از طریق واحد جدیدی به نام رپیدز پرداخت می شوند. این امر جهت ارائه با بیشترین انعطاف پذیری و با توجه کامل به نیاز مشتری صورت گرفته است. کاربران می توانند به طور روزانه بسته های رپیدشیر خود را ارتقاء و یا نزول دهند.
کلیه اکانت های کلکتور به صورت اتوماتیک به در روز اول جولای (10 تیرماه) به اکانت های رایگان تبدیل خواهند شد و خدمات رایگان رپیدشیر بدون هزینه به آنها داده خواهند شد.

قیمت گذاری ها:
همانطور که اشاره شد رپیدشیر واحد پولی جدیدی به نام رپیدز معرفی کرده است. کاربران می توانند از 29 ژوئن (8تیرماه) نوع بسته مورد نظر خود را انتخاب نمایند.
قیمت رپیدز براساس میزان خرید محاسبه می گردد. کمترین میزان قابل تهیه 400 رپیدز می باشد.

400 رپیدز - 8000 تومان
1000 رپیدز - 16000 تومان
2000 رپیدز - 23000 تومان
5000 رپیدز - 79000 تومان
20000رپیدز - 318000 تومان

در این حالات قیمت تمام شده هر رپیدز از بین 20 تا 16 تومان تغییر می یابد
(توجه داشته باشید که قیمت های حاضر در لیست بالا از یورو به تومان تبدیل شده اند و لزوماً با قیمت های روی وب سایت یکسان نخواهد بود)
با توجه به اینکه تبدیل روزهای باقیمانده از اکانت کاربران پرمیوم و ترافیک شیرها به طور اتوماتیک به رپیدز تبدیل می گردد، کاربران پرمیوم از همان ابتدا در اکانت خود رپیدز خواهند داشت. هر یک روزهای باقیمانده از اکانت پرمیوم با 10 روز اعتبار باقیمانده به اکانت رپیدشیر با 200 رپیدز تبدیل خواهد شد.
هر گیگابایت (GB) ترافیک شیر به 5 رپیدز تبدیل خواهد شد.
کلیه پوینت های رایگان و پرمیوم را می توان تا تاریخ 6 جولای (15 تیرماه) به رپیدز تبدیل نمود. 5 هزار رپیدپوینت رایگان با 5 هزار پرمیوم پوینت معادل 600 رپیدز خواهد بود. هر کاربر می تواند حداکثر تا 50000 رپیدز را می توان از طریق تبدیل پوینت ها، روزها و ترافیک باقیمانده کسب نماید.

تغییر در نوع محصولات:
تغییرات اعمال شده در نوع محصولات تغییری در محدودیت های کاربران رایگان ایجاد نمی نماید. صاحبین اکانت کلکتور، صاحب اکانت رایگان پرمیوم خواهند شد و می توانند فایل های آپلود کرده خود را مدیریت نمایند. دانلود و ذخیره فایل ها مشابه اکانت های کلکتور قدیم خواهد بود.
کاربرانی که رپیدز داشته باشند می توانند از بین یکی از بسته های زیر انتخاب نمایند.
نکته جالب در مورد این بسته ها آن است که کاربران به طور روزانه برای بسته ها پول پرداخت می نمایند بنابراین می توانند به طور روزانه بسته ها را ارتقاء و یا تنزل دهند.
از این طریق رپیدشیر می تواند با توجه به نیاز کاربر بهترین محصول و خدمات را با بیشترین انعطاف ارائه نماید.

بسته های محصولی به شرح ذیل می باشند:
1-رپیداسمال (رپیدکوچک): کاربران در روز 4 رپیدز برای این بسته پرداخت می نمایند. در این بسته می توانند تا 1 گیگابایت در روز دانلود و تا 10 گیگابایت فایل را ذخیره نمایند. همچنین امکان مدیریت فایل ها و دانلود مستقیم (دایرکت دانلود) را دارا می باشد.
2-رپیدمدیوم (رپید متوسط): کاربران به طور روزانه 20 رپیدز برای این بسته می پردازند. امکان دانلود 5 گیگابایت در روز و ذخیره 50 گیگابایت فایل را خواهند داشت. علاوه برمدیریت فایل ها و دانلود مستقیم این کاربران امکان مدیریت فولدرها را نیز خواهند داشت.
3-رپیدبیگ (رپید بزرگ): کاربرانی که این بسته را انتخاب می نمایند، در ازای پرداخت 78 رپیدز در روز امکان دانلود روزانه 20 گیگابایت را به همراه ذخیره 200 گیگابایت فایل را کسب می نمایند. علاوه بر امکانات بسته رپیدمدیوم، کاربران دارای این بسته می توانند اکانت خود را تأئید (Verify) نمایند.
4-رپید سوپرسایز (رپید بسیار بزرگ): کاربرانی که مایل به دانلود 60 گیگابایت در روز و ذخیره 600 گیگابایت فایل می باشند می توانند این بسته را در ازای 229 رپیدز در روز به دست آورند. کاربران در این حالت علاوه بر امکانات رپیدبیگ می توانند فایل های خود را از طریق مدیریت لایسنس (مدیریت حقوق معنوی) به فروش برسانند.
5-رپید بیزینس (رپیدتجاری): با این بسته، کاربران تجاری می توانند فایل هایی را تا 1200 گیگابایت ذخیره کنند و دسترسی های معینی را تعریف نمایند. همچنین امکان دانلود 120 گیگابایت فایل را به طور روزانه خواهند داشت.

علاوه بر تمامی بسته های فوق، کاربران می توانند بسته های بیشتر از این را درخواست تا رپیدشیر آنها را بررسی نماید.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
پوینت ها رو چطوری به رپیدز تبدیل کنیم؟

King.V@hid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پوینت ها رو چطوری به رپیدز تبدیل کنیم؟؟؟؟؟؟؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پوینت ها رو چطوری به رپیدز تبدیل کنیم؟

پوینت ها رو چطوری به رپیدز تبدیل کنیم؟؟؟؟؟؟؟

فعلا که همه چیزش رو قاطی کرده رپیدشیر !! یه بار سر اون پوینت های پولی گند زد به پوینت ها . اینبار هم که کلا اصلا نمیشه دید چقدر پوینت داشتی از قبل ! فقط میگه میتونی تبدیل کنی ، اونم امروز اضافه شده !! دیروز که 10 هزار تای من رو خورد !!! با این سیستم جدید و چرتش . آخه شاید یکی بخواد 50 مگ دانلود کنه ولی فرداش بخواد 10 گیگ دانلود کنه ! دان گریدش هم که یک روز کامل طول میکشه.
این سیستمش هم مثه کار قبلی پایدار نیست. دوباره مجبوره برگرده سر جای اولش.

فعلا برای تبدیل امروز این رو اضافه کرده :

http://img27.img98.com/out.php/i118306_rp.jpg

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
الان چیکار کنیم به رپیدز تبدیل کنیم یا نه؟
پوینتهای قبلی من سرجاشه اما هر چی فایلها دانلود میشن اضافه نمیشن نه به اونها و نه به رپیدز

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
من مي خواهم يه روز 20 گيگ دانلود كنم
بعد چند روز دانلود نكنم
و بعد دوباره همينكار

يعني بدون نظم

چيـــــكار كنم

بالا