دوست عزیز این چیپ و رزولیشن قفحه مربوط به شوامای هست که ورژن تقلبی هستیه سوال
این miui-jhdcnbh37.0 رسمیه یا کاستومه؟
این رامی که روشه رام رسمیه خوده میوی نیستمرسی خودم هم حدس میزدم.
فروشنده هم گفت مبلغی رو بهم یر میگردونه.
فقط موندم اگه تقلبیه چطور رام رسمی داره؟؟؟
و این گوشی با این که 3g ساپرت میکنه چرا رام نسخه td روش نصبه؟
ایا امکان تعویض رام در این گوشی هست بدون اینکه مشکلی پیش بیاد؟مثلا رام نسخه wcdma رو روش بریزم؟
رام نسخه td اینه JHECNBH37.0 عزیز. گوشیه شما هم که تقلبی از کار دراومد. از علی اکسپرس گرفته بودی؟مگه miui-jhdcnbh37.0 همین http://en.miui.com/download-218.html#299 نیست؟
طرف میکفت از توی اپدیتر اپدیت کرده.
ببخشید این http://en.miui.com/download-218.html#313 ؟
ولی رام Redmi Note-WCDMA China اینه JHDCNBH37.0 . توی about هم همین رو زده.رام نسخه td اینه JHECNBH37.0 عزیز. گوشیه شما هم که تقلبی از کار دراومد. از علی اکسپرس گرفته بودی؟
شما برو قسمت about گوشیت زده
شما گفتین رام td روشه من گفتم رام td اینه JHECNBH37.0ولی رام Redmi Note-WCDMA China اینه JHDCNBH37.0 . توی about هم همین رو زده.
نه کارکردش رو خریدم
پس نمیگیره ولی قرار شد یک سوم مبلغ رو برگردونه.شما گفتین رام td روشه من گفتم رام td اینه JHECNBH37.0
اینی که شما میفرمایین wcdma هست نه td
بدش پس. گوشی کپی حال نمیده. من نمیدونم چجوریه مفت هم بهم بدم کپی دستم نمیگیرم:general505:
با این پول میتونی یه ردمی 2(اسنپ410) اصل و نو بخری
خخخ. گوشی رو به عنوان اصل بهت فروخته. حالا فیک از کار دراومده پس هم نمیگیره؟!!!پس نمیگیره ولی قرار شد یک سوم مبلغ رو برگردونه.
الان یعنی با اینکه رام Redmi Note-WCDMA China روش نصب شده ولی فیکه؟؟ اخه چجوری ممکنه؟؟
خخخ. گوشی رو به عنوان اصل بهت فروخته. حالا فیک از کار دراومده پس هم نمیگیره؟!!!
ببین تو سی پی یو زد. تو آنتوتو. تو برنامه آنتی فیک خود شیائومی. تو اوتی جی. تو نتونستن روت کردن. اینا همه بهت ثابت کردن اصل نیست دیگه. هنوز باور نداری؟
حالا چون میگی با آپدیتر آپدیت کرده. شما رامه هند رو که ورژن38 هست دان کن ببین از طریق روش نصب رام اصلی پست اول با آپدیتر میتونی آپ کنی یا نه. البته نمیدونم قبلش باید رام اول یا همون 17 رو داشته باشی یا روی همین رامه چین هم میشه نصب کرد. امتحان میکنی دیگه.البته با مسئولیت خودت
نمیدونم. ولی به نظرم یا میشه یا نمیشه. کاری به گوشی نداره. البته فقط به نظرم. @kianoush_jooon @nafas2000 @david1234d هم نظرشونو بپرس
یعنی امکانش هست بعد نصب رام خراب بشه؟؟
حالا چرا رام هند؟؟
اگه بالا نیومد میشه همین رام چین رو دوباره نصب کرد؟نمیدونم. ولی به نظرم یا میشه یا نمیشه. کاری به گوشی نداره. البته فقط به نظرم. @kianoush_jooon @nafas2000 @david1234d هم نظرشونو بپرس
چون ورژنش بالاتره
اتفاقا خیلی اصرار کردم ولی قبول نکرد پس بگیره،ولی گفت 200 تومن بر میگردونه.داداش سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن!
شما متوجه شدی ک گوشی تقلبی هست و اصرار نکردی برای پس دادن؟
حیفه پولت نیست؟
گوشیتو دست دوم اگر 350بت بده میشه بیخیالی طی کرد اگرنه خیر
اولین امر چیپ گوشیت هستش که خیلی ضعیفه و باعث میشه لگ زیاد شه توی بازیا
دومین مورد رزولیشن صفحه هست ک دیگه نیاز به تفسیر نداره
اما در مورد رام
ممکنه بتونی فلشش کنی روی گوشی مستقیم بری روی 38مشکلی فکر نمیکنم پیش بیاد اما اگر اول 17 یا 23رو فلش کنی بعد بری روی 387یا38 بهتر هست
و در اخر
گوشیه شمارو اگر مشکلی براش پیش بیاد نرم افزاری کسی نمیتونه کمکت کنه و توش گیر میکنیا
نمونش دسته کسی نبوده که بدونه مشکلاتش چی هست و ...
بنچمارکه 16000کجا و32000کجا!
شما با برنامه بنچمارک ایکس اطلاعات گوشیتون رو چک کنید اطلاع بدیداتفاقا خیلی اصرار کردم ولی قبول نکرد پس بگیره،ولی گفت 200 تومن بر میگردونه.
این بنده خداهم خودش به اسم اصل 800 تومن کوشی رو خریده واصلا تا قبل از اینکه به من بفروشه نمیدونست گوشیش طرح بوده.
برای نصب رام باید از تو ریکاوری(vol+ +power) اقدام کنم؟؟
جالب اینجاست کوشی رزولوشنش 1280 * 720 هست و وزن گوشی هم 199 گرمه.!!!!