aminkhan2013
Registered User
- نوشتهها
- 1,396
- لایکها
- 799
کدام مدلهای شیائومی سابقه زرد نشان دادن پایین صفحه را دارند؟چند تا پیج خوندم این موضوع را اشاره کرده بود
داداش اگه رامت همینه که میگی، یعنی اینسلام
گوشی من Hongmi Note 4G هستش
با این رام آپدیتش کردم miui_HMNoteLTEGlobal_V6.3.5.0.KHIMIBL_b0278a67f6_4.4
رام رسمی گلوبال جدیدتر که تمام قسمتاش انگلیسی باشه اومده ؟
ممنون
اینی که لینک دادی و حجمش کمتره امکانات گوگل یا گپس نداره و فقط زبانهای انگلیسی و چینی رو دارهنه داش
تک سیم کوالکام
میخواستم بدونم این رام http://bigota.d.miui.com/V6.3.5.0.KHICNBL/miui_HMNoteLTE_V6.3.5.0.KHICNBL_7e7b53a29d_4.4.zip با رامی که من ریختم رو گوشی فرق میکنه ؟
اون که من ریختم 577 مگه ولی این 395
من هم گوشی قبلیم ردمی نوت تریجیکدام مدلهای شیائومی سابقه زرد نشان دادن پایین صفحه را دارند؟چند تا پیج خوندم این موضوع را اشاره کرده بود
مرسی داداش .والا هانر 6 بیشتر جاها گفتن مشکل باتری دارهگوشی خوبی هست ولی اگه دنبال بروز بودن هستی نخر، به جان کندن براش آپدیت میده شیاوومی، وزنش بالاست، پردازنده اش الان دیگه قدیمی حساب میشه، قدرت سخت افزار، باتری، صفحه نمایش، سرعت و دوربینش عالیه، جیاوو اس 3،meizu m1 note.حتی گوشی tcl m2m یا اسم دیگش tcl s720 n3 هست فوقالعادست، اینهامیتونه انتخابهای بهتری باشه حتی اگه بودجه ات رسید huawie honor 6 عالیه، توی آل دیجیتال در حد آکش رو گذاشتن..
داداشم ازش داره عالیه
بودجه؟مرسی داداش .والا هانر 6 بیشتر جاها گفتن مشکل باتری داره
خیلی وقته میخوام گوشی بخرم راستش من زیاد گوشی عوض نمیکنم واسه همینم میخوام یه گوشی کامل باشه
یه گوشی با این مشخصات میخوام
ram 2 gig
دوربین عالی
باتری با زمان نگهداری شارژ زیاد
هنگ نکنه و سرعتشم خوب باشه
توي همين سايت قسمت فروش گوشي(آقاي زارع) و يكي دوجاي ديگه ديده بودم..من هم گوشی قبلیم ردمی نوت تریجی
هم گوشی الآنم ردمی ۲
این مشکل رو ندیدم
کجا گفته؟
رفیق گفتی ورژن td . ؟سلام دوستان من ی (note 4g (HM NOTE 1LTETD خریدم که نمیتونم آپدیتش کنم،پست های قبلو خوندم اما نتونستم آپدیتش کنم
مشکلاتمو به صورته عکس آپلود میکنم،کارشناس ها ببینن طبیعیه یا اگه نیست چجوری حلشون کنم
1.توی صفحه بوتم گزینه های فست بوت و ریکاوری رو با هیچ دکمه ای انتخاب نمیکنه
2.گزینه منو در آپدیت اصلا کار نمیکنه
3.آنلاین هم آپدیت نمیشه
4.توی صفحه آپدیت ی گزینه چینی هست که توی هیچ ویدیویی من این گزینه رو ندیدم
5. رم رو هم 1گیگ نشون میده
6.با نرم افزارهای اینفوی غیر از آنتوتو اطلاعاته سخت افزاری با اطلاعات گوشی صدق نمیکنه (درمورد اصل بودن با نرم افزاره توی پست اول تست کردم گوشی فیک نبوده)
و اینکه روتش کنم و آپدیت کنم مشکلاتش حل میشه
ممنون
اگه از اول گفته بودی از تبلت باز گرفتی، نمیگفتم شات بزاریاز تبلت باز خریدم، خودشون میگن ورژن FDD هست اما آنتوتو نوشته TD کلا گیجم کردن
بله،صفحه سبزه
امروز با موبایل آنکل رفتم تو بوت اما هیچ کدوم از رام هایی که گرفته بودم رو نصب نکرد،ارور فایل اسکتر داد
من هم گوشی قبلیم ردمی نوت تریجی
هم گوشی الآنم ردمی ۲
این مشکل رو ندیدم
کجا گفته؟
من هم ردمی نوت دارم هم هانر 6، باتری هانر بهتره، 100 دقیقه شارژ میشه، از نظر دوام هم خیلی نزدیکن یه مقدار هانر بهتره