• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع شیائومی ردمی نوت (xiaomi redmi note) آموزش و پرسش و پاسخ

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
ممنون راسی نسخه۳g مدل ارتقا یافتش با نسخه معمولی چه فرقایی داره ..؟دوسیم کارته ..؟یکی یه نقد و بررسی اساسی قرار بده..
اگه با کامیپوتر هستید اخر لینک رو ویرایش کنید چون لینک برای موبایله.
این ها رو بخونید مفیده
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=32805&highlight=Difference+redmi&mobile=2
و
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=81378&highlight=Difference+redmi&mobile=2

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اقا تو‌این تایپیک‌ یکی پیدا نمیشه یه نقد و بررسی در مورد نسخه بروزشده و دو سیمکارت این‌ گوشی بزاره...؟؟؟؟؟؟؟‌

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
سلام دوست عزیز
ما چیزی به نام ردمی نوت 3جی معمولی و نسخه پیشرفته نداریم و فقط یک مدل
redme not proویا همون advance که همون 3جی هست تا جایی که من میدونم!
تو این لینکاهم چیزی ندیدم!
دوگانگی مربوط به نسخه Lte یا همون 4جی هست
گوشیه ردمی کلا این مدل هارو ارائه داده تا جایی که میدونم
Redmi 1
Redmi 1s
(redmi Note 3G(advance
Redmi not 4G
Redmi Note 4G dual
Redme note 2
Reme note 2 advance
Redmi 2
حالا میایم سراغ جواب شما
ورژن 3جی که بنظر من مدل بهتره ردمی نوته دارای 8هسته از چیپ مدیاتک 6592 هست که جزوه چیپای 32بیتی هست با سرعت بالا و البته توی بازیای سنگین مثل هر چیپ قدرتمند داغ میشه و مصرف باطری بالا میره رنگه صفحش یکم تیره تره مدل 4جی هست وقتی کناره هم تستش کردم اما جدای از اون خیلی صفحه نمایشش دوست داشتنی بود برای من
مصرف باتریش کمی بیشتره ورژن 4جی هست ولی با این حال یک روز کامل پاسخگوی کاربریه نیمه حرفه ای رو هست
ورژن اندروید 4جی بالاتر بوده و هست 4.4.2 که توی این ورژن تاحالا 3تا ابدیتم داده اما 3جی هنوز روی ورژن 40 توی اندروید4.2.2 مونده که این مزیته 4جی هست و بنظر من روون تر بودنش
بنچمارک ورژن 3جی حدود 32000هست و ورژن 4جی بین 15000تا 21000
دوربیناشونم در یک حد هست
اگر سوال خاصی ذهنتون رو مشغول کرده بپرسید میدونستیم در خدمتیم عزیز

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مدل 4g و 3g را هم اگه میشه با ردمی نوت 2 که لینکش را بالا گذاشتن مقایسه کنید

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
ببینید چندتا تفاوت اساسی بین نسل 32بیتی و 64 بیتی وجود داره»
اول این که از میزان حافظه فیزیکی و مجازی بیشتری پشتیبانی می کنه.
دوم این که در مقایسه با نسخه 32 بیتی از کارایی و سرعت بالاتری در مدیریت حافظه، رجیسترها و عملیات O/I برخورداره
نکته سوم در مورد امنیت است. نسخه 64 بیتی قابلیت محافظت بیشتری در برابر کدهای مخرب(Malicious Code) از خود نشون میده
و نکته چهارم در مصرفه انرژی و در واقع مدت زمان خالی کردن باطریه
تراشه های 64بیتی بر پایه ی ARM v8 بنا شدن و پردازنده های 32بیتی بر پایه ی ARM v7
با ارائه ی اندروید پنج یا همون L تفاوت اساسی بین پردازنده های 32بیتی با 64 بیتی مشخص میشه چون از تمومه قدرت این پردازنده استفاده میشه ولی در اندروید 4.4 هنوز به تکامل استفاده از تموم قدرت این پردازنده نرسیدیم با این حال در مصرف انرژی و همین طور مولتی تسک قدرتش رو حس میکنیم که توی ردمی نوت 2 به چشم میاد
اگر صفحه ی 4.7 این گوشی براتون موردی نداره در مصرف باتری بااینکه 2300 هست اما چیزی کم نداره و نیازتون رو برطرف میکنه
اما ورژن 2 دارای صفحه نمایش 5.5 اینچ هم هست که باطریه 3100 داره و با همون پردازنده ی 64 بیتی اسنپ 410 و باید سفارش بدید که بنظر من این مدل لذت کاربریه بیشتری براتون داره و اینکه با ابدیتش به اندروید 5 سرعت بالا و صفحه ی بزرگ برای بازی های گرافیکی رو در بر داره

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
دوستانی که رد می 3جی دارن اینم لینک رام کیت کت
متاسفانه خودم نمیتونم امتحان کنم
کسایی که میخوان فلشش کنن حتما قبلش با ریکاوری مود بکاپ بگیرن که اگر مشکلی پیش اومد دردسری براشون پیش نیاد
http://htcfanboys.com/download/joplayer/index.php?action=load&file=72938
اگر کسی موقع فلش ارروری دریافت کرد قبلش فایل زیپ Gapps mini miui رو فلش کنه بعد رام رو باز فلش بزنه
بعده اینکه با ریکاوری بکاپ گرفتید full wipe رو انجام بدید و اقدام به فلش رام جدید کنید
خیر پیش

Last edited:

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
این گوشی بهتره یا گلگسی اس ۴ جدید ...؟ کدومش بهترن از لحاظ قدرت پردازنده و کیفیت صدا صغحه نمایش بخصوص دوربین...؟

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
این گوشی بهتره یا گلگسی اس ۴ جدید ...؟ کدومش بهترن از لحاظ قدرت پردازنده و کیفیت صدا صغحه نمایش بخصوص دوربین...؟
خب منظورتون کدوم ورژنش هست دقیقا؟
اگر اکسینوز با معماریهA7 هست که من کاملا برد رو با ردمی نوت میبینم و اس۴ حرفی برای گفتن نداره (با ورژن 3جی و اینکه هردو 32 بیت هستن ) اما با 4جی باید بگم اس4 قوی تره
اما اگر اسنپدراگون 600 رو میفرمایید با توجه به اینکه 1.9 گیگاهرتز که بیشینه ی این نوع چیپ هست رو داره با اینکه ممکنه داغیش زیاد باشه اما قدرتش بیشتره ردمی نوته از طرفی چیپ 64 بیتی هست و با اندروید 5 سرعتی 1.5 برابر پیدا میکنه نسبت به مدل 3جی ردمی نوت
با مدل 4جی هم که اصلا مقایسش نامردیه :D
صفحه نمایش هم من ردمی نوت رو بیشتر دوس دارم
ولی تاحالا دوربیناشونو باهم همزمان چک نکردم با این حال هردو گوشی دوربینای خوبی دارن
البته همه ی اینها نظرات شخصی هست و به نسبت برای شخص دیگه میتونه فرق داشته باشه اما چیپشون همونیه که گفتم :)
البته این نکته ی مهم شایان به ذکره که شما برای ردمی نوت مبلغی برابر با نصف اس4 پرداخت میکنی و اگر این موضوع رو در نظر بگیرین واقعا اشتباهه محضه خرید اس4 چون شما وقتی ردمی نوت رو دستتون بگیرین واقعا پی به کیفیت ساخت بالای اون میبرید
اگر کمی پول روی اون مبلغ بذارید یعنی حدوده 850 تومن میتونید گوشیهای 64 بیتی جدیده مدیاتک رو بگیرید که اونا حرفای زیادی واسه گفتن دارن...
سوالی بود در خدمتم

Last edited:

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
سلام دوستان یه تعدادی گلس و ژله ای شیایومی ردمی نوت و ردمی ۲ به قیمت مناسب موجوده

Sent from my Lenovo S860 using Tapatalk 2

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اقا کیانوش ممنون .مثلا چه مدل های ...؟؟من ردمی نوت دوس میدارم .[emoji12] [emoji4] [emoji53]

kianoush_jooon

Registered User
لایک‌ها
640
اقا کیانوش ممنون .مثلا چه مدل های ...؟؟من ردمی نوت دوس میدارم .[emoji12] [emoji4] [emoji53]
خخخخ
ببینید الان گوشیای مطرح 64 بیتی اینا هستند :
ecoo 04 plus :ram 3 1.7 ghz octa core 5.5 inch FHD
jiayu s3 : ram 3 1.7 ghz octa core 5.5 inch FHD
meizo m1 note : ram 2 1.7 ghz octa core 5.5 inch FHD
king zone : ram 2 1.7 ghz octa core 5.5 inch FHD
ioceon : ram 2 1.7 ghz octa core 5.5 inch FHD
اگر هم ردمی نوت دوست دارید از اقای اکبری ک سه تا پست بالا تر پست گذاشتن گوشی ردمی نوت 2رو ببینید دارن ورژن 2گیگ رمش رو که گزینه واقعا به صرفه ای هست

milad2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان تورو خدا کمک کنید
:

دوستان گوشیم ژیاومی هستش ردمی نوت 4جی آندروید 4.4.4 ...رام گلبال ریختم....

2 تا سوال دارم:

1- روی صفحه اصلی یا همون Home Screen گوشی این ذره بین که کلیه برنامه ها و بازیهای روی گوشی رو میشه توش تایپ و سرچ کرد متاسفانه نمیدونم دستم خورد پاک شده یا هر چیز دیگه وجود نداره ... تا چند روز پیش وقتی روی صفحه اصلی گوشی تاچ میکردم و دستمو به طرف چپ صفحه میکشیدم میرفتم به صفحه سرچ و اون ذره بین بزرگ که روی همه گوشی های آندروید هستش ولی واس من نیست ! باید برنامه ای نصب کنم یا چطوری دوباره فعال کنم این جستجوگر برنامه ها و بازیهای مربوط به گوشی رو؟

2- برنامه google search روی گوشی نصب کردم و وقتی داخل voice search که باهاش نصب شده میرم به راحتی میتونم صحبت کنم با گوشی و هر چیزی انگلیسی میگم سرچ میکنه ولی متاسفانه قسمت سیتینگ یا تنظیمات نداره که بتونم زبان فارسی رو تیک بزنم و فارسی توی برنامه voice chat حرف بزنم ...! ولی گوشی شیاومی دوستان تنظیمات داره که میتونن زبان فارسی رو برای فهم این برنامه فعال کنن...واس من سیتینگ این بدنامه نداره ظاهرا...

ممنون میشم بگین واس این دو مشکل چیکارکنم؟

ممنونم

Hamed-M1

Registered User
لایک‌ها
171
اگه دستتو به طرف چپ بکشی دوربین باز میشه. اگه سمت راست بکشی و رام چین باشه عکس یه خونه که زیرش mi نوشته میاد. اگه رام مولتی لنگوج باشه ویگه خونه حذف میشه و برنامه call باز میشه.

milad2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان با برنامه voice search باید چطوری حرف زد تا برنامه های موجود درگوشی رو اجرا کنه؟

سوال بعدیم اینه برنامه سرچ توی گوشی رو از کجا دانلود کنم اون ذره بین بزرگ روی گوشی های آندروید ؟ فکر کنم واس من پاک شده! روی گوشی نیست!

ممنون میشم کمکم کنید/.

milad2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی پاسخ نمیده؟

milad2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان گرامی دیروز این گوشی رو توی جیبم گذاشتم یهو یه پیغامی اومد روی گوشی که متنش دقیقا یادم نیست ولی اینو نوشته بود تا اونجایی که یادمه:

don't cover the orange Area ....

و بصورت اشاره و تصویری زیر این پیغام نشون میداد که دکمه ولوم پایین و پاور رو باهم فشاد بدین تا این پیغام از بین بره...

این مربوط به چیه و چطوری حل میشه؟

توی این گوشی شنیدم ظاهرا گزینه pocket هم داره که مربوط به گذاشتن گوشی در جیب میشه و خودش تشخیص میده..از کجای گوشی فعالش کنم؟

ممنون

c.f.z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام بچه ها

امروز من یه گوشی نوت 4 جی خریدم 5 ساعته توی شارجره هنوز صددرصد نشده
و خیلی زود تموم میکنه نیم ساعت 50 درصد
نظرتون چیه؟

perojaaa

Registered User
لایک‌ها