این گوشی بهتره یا گلگسی اس ۴ جدید ...؟ کدومش بهترن از لحاظ قدرت پردازنده و کیفیت صدا صغحه نمایش بخصوص دوربین...؟
خب منظورتون کدوم ورژنش هست دقیقا؟
اگر اکسینوز با معماریهA7 هست که من کاملا برد رو با ردمی نوت میبینم و اس۴ حرفی برای گفتن نداره (با ورژن 3جی و اینکه هردو 32 بیت هستن ) اما با 4جی باید بگم اس4 قوی تره
اما اگر اسنپدراگون 600 رو میفرمایید با توجه به اینکه 1.9 گیگاهرتز که بیشینه ی این نوع چیپ هست رو داره با اینکه ممکنه داغیش زیاد باشه اما قدرتش بیشتره ردمی نوته از طرفی چیپ 64 بیتی هست و با اندروید 5 سرعتی 1.5 برابر پیدا میکنه نسبت به مدل 3جی ردمی نوت
با مدل 4جی هم که اصلا مقایسش نامردیه
صفحه نمایش هم من ردمی نوت رو بیشتر دوس دارم
ولی تاحالا دوربیناشونو باهم همزمان چک نکردم با این حال هردو گوشی دوربینای خوبی دارن
البته همه ی اینها نظرات شخصی هست و به نسبت برای شخص دیگه میتونه فرق داشته باشه اما چیپشون همونیه که گفتم
البته این نکته ی مهم شایان به ذکره که شما برای ردمی نوت مبلغی برابر با نصف اس4 پرداخت میکنی و اگر این موضوع رو در نظر بگیرین واقعا اشتباهه محضه خرید اس4 چون شما وقتی ردمی نوت رو دستتون بگیرین واقعا پی به کیفیت ساخت بالای اون میبرید
اگر کمی پول روی اون مبلغ بذارید یعنی حدوده 850 تومن میتونید گوشیهای 64 بیتی جدیده مدیاتک رو بگیرید که اونا حرفای زیادی واسه گفتن دارن...
سوالی بود در خدمتم