saeed0c
Registered User
- نوشتهها
- 5,606
- لایکها
- 1,353
اجازه ما هم دست شماست سعید جان![]()
:blush:
اجازه ما هم دست شماست سعید جان![]()
سلامدرود
در بین دو مدل
ICE EDGE 400XT
و
ICEWING 5 PRO
از نظر خنک کنندگی بین این دو مدل کدامرا ترجیح میدهید؟
اولی دارای فن 9 سانته//ارتفاع حدود 12.5 //585 گرم وزن//2200RPM//39.58CFM/4 PIPE
4 لوله مسی//ولی تمیز و واقعه شیک و مرتبه برای هر مدل از کیسی//
===================================================
دومی هم ارتفاع 13.7 //5 پایپ مسی بصورت یکطرفه//وزن 672 گرم//1800RPM//66.62CFM
ابته با توجه به مشخصات مدل دومی قاعدتا باید قدرت خنک کنندگی این مدل بیشتر از اولی باشه
ولی چونن دارای 5 لوله مسی به صورت یکطر فه داره در عمل باید با مدل اولی نباید زیاد فرقی داشته باشه
==============================================================
چون بتازگی خودم مدل ICEWING 5 PRO را استفاده کردم زیاد راضی نیست
دما در حالت معمولی حداکثر
52 هم میرسه با داشتن یک فن 22سانی در بغل کیس تقریبا با فن استوک2800RPM که مقایسه کردم فقط 3 درجه دما کمتره!!!!
خمیر حرارتی NOCTUA
CASE:TRIO GREEN
سی پی یو=CORE 2 DUO E8400
LGA775
نظر شما هم همین است یا خیر؟
==========================
البته یک مدل دیگر هم جدید امده مدل
GAMMA XXS40
که اون هم خوبه که فعلا جایی برای فروش انرا ندیدم///
موفق باشید
قاعدتا خیر نباید این قدر بالا بره.ممنون از هر دو شما عزیزان
فقط موندم این کولری که دارم یعنی باید انقد اجازه بده CPU دماش بره بالا ؟!
سلام
تاپیک جدا برا واتر کولینگ ها نمیزنی آقا محمد؟
برای پرشین تولز منظورم بود ایجاد تاپیک .سلام
امین جان در پست شماره 1 لینک واترکولینگ ها رو قرار دادم.
برای تاپیک زدن تو پرشین تولز عکس لازمه که فعلا گذاشتن عکس برام مقدور نیست.برای پرشین تولز منظورم بود ایجاد تاپیک .
این ست های گذاشتی مایع و شیلنگ نداره یا باید جدا خریداری شه ؟
[
نقل و قول از جنابmfirouzi1989
سلامicewing 5 pro , iceedge 400 xt تفاوت ناچیزی با هم دارن و بنده احتمال میدم خمیر رو به طور صحیح روی سی پی یو پخش نکردید یا خمیر به مقدار زیاد یا کم استفاده کردید.
GAMMAXX S40 هم شرکت سفارش گذاشته و ان شاء الله تا یک ماه دیگه موجود میشه.
=======================================================================================================
درود
موارد را چک کردم خمیر noctua هم به مقدار و اندازه لازم و کافی استفاده شده (به اندازه تقریبا یک نخود در وسط سی پی یو و انرا را کاملا به طور یکنواخت
روی سی پی یو پخش کردم مقدار خمیر کافی و طبیعی میباشد) تنها موردی که به نتیجه مطلوب رسیدم و میتوانم به ان اشاره کنم زمانی که درب بغل کیس را باز میکنم دما ی سی پی یو 35 درجه نهایتا 40 میشه یعنی عالی//
و زمانی که درب انرا میبندم دما حداکثر در حالت معمولی تا 50-52 هم میرسه با داشتن فن بزرگ 22 در بغل کیس// احتمالا همین مشکل تهویه هوا مربوط به کیس میباشد که کلا و قاعدتا باید کیس را تعویض نمود// نظر شما چیست در این مورد؟
موفق باشید
سلامسلام اقای فیروزی کیس رو ارسال کردید؟
بی زحمت یه کولر خو نیز در حد ۸۰ تومن برای amd 955 black معرفی کنید. واسه کمی اوور کلاک.
ممنون
سلامسلام
فن پاور گرین 380 ری-ال سوخته، از این فنهای بزرگ هست که کف پاور قرار داده میشه. برای جایگزینی یک فن که بدون نویز باشه میشه معرفی بفرمایید.
من هفته پیش یه عدد WIND SHAPER میخواستم از سایت فاینال بگیرم که توی فروش ویژه 41 تومان قیمت زده بود دیر جنبیدم، پایین تر راه نداره؟ 68 تومان یه کمی بالاست. هر موقع قیمت به حول و حوش 50 رسید یه خبری بهم بدین