سلاممنظورم اين بود كه با كدوم برنامه مي تونم فايل هاي MKV را به فرمتي مثل Mpeg تبديل كنم ، شما گفتيد در پست اول گفتين اما من نمي دونم كدوم برنامه ها هستند . ممنون
در اینجا مبدلی فقط و فقط برای فایلهای MKV میذارم (McFun میتونه این کار رو انجام بده ، ولی فایل خروجی بدون صدا است ، یعنی در واقع قادر به انجام درست این کار نیست)
امیدوارم مفید باشه
بعد از دو هفته امتحان کردن نزدیک به 10 برنامه برای تبدیل این پکیج به فرمتهای دیگر ، تنها برنامه ای که بدون افت کیفیت و همراه با زیرنویس تونست تبدیل کنه این برنامه بود .
Movkit Batch Video Converter 2.8.8
پیشنهاد میکنم اینو نگیرید چون هنوز نه ک* داره و نه سریال نامبر
------------
این ورژن 2.5 برنامه هست ، من خودم به زحمت دانلودش کردم ، اگر کسی براش ممکنه اینو دانلود کنه و در یک سایت دیگه آپلود کنه همراه با ک* (یک PM به من بده براش میفرستم)
Movkit Batch Video Converter 2.5
البته بدون آنتی ف*ر هم دارم ولی من نتونستم دانلودش کنم
لینک
alex10_m10 جان ، من دانلودش كردم ، از اينكه وقت گذاشتين و آپلود كردين بسيار بسيار ممنونم . اي ول و ممنونبهترین مبدل های ویدئویی (قسمت ستاره دار تجربه شخصی منه و نه لزوما بهترین و کاملترین)
این ورژن 2.5 برنامه هست ، در یک سایت دیگه آپلود کردم (کامل)
Movkit Batch Video Converter 2.5
سلامسلام
من اين برنامه را دانلود كرده و نصب كردم امابراي تبديل فايل ام كا وي به ام پگ يا هر چيزه ديگه اي بايد بر روي download codec كليك كنيم تا كد هاي لازم را دانلود كنه ، اما اين كد ها هم گويا پوليه و رايگان نيست .
آيا شما هم با چنين چيزي برخورد كرديد ؟
سلام
یکی از بهترین و کاملترین پک های Codec این هست که میتونید به طور رایگان دریافت کنید و مشکلتون حل میشه
سلامalex10_m10 جان ممنونم عزيزم ، مشكلم حل شد .
راستي من يك برنامه مي خواهم كه باهاش بتونم دي وي دي را به فايل هاي ام كا وي يا دايوايكس تبديل كنم البته دوست دارم كيفيتش بالا باشه ( از اون نظر هم اوكي باشه ك .ر.گ ) شما لينكي چيزي توي دست و بالت نداري ؟
فكر كنم به اين برنامه ها دي وي دي ريپر مي گن نه ؟ ممنون مي شوم راهنمايي كنيد .
فقط یک مورد ، در این زمینه حرفه ای ترین برنامه (نه کامل ترین) DVDFab Platinum هستبهترینDVD Ripper
Xilisoft DVD Ripper Platinum -1
لینک دانلود 14.45MB
Xilisoft DVD Ripper Platinum 4.0.85.0809
سایت برنامه
--------------------------------------
DVDFab Platinum -2
DVDFab Platinum / HD Decrypter 3.1.6.0 Final
لینک دانلود DVDFab Platinum
لینک دانلود HD Decrypter
سایت برنامه
Plato DVD Ripper -3
لینک دانلود 4.29MB
Plato DVD Ripper 6.73
سایت برنامه
این برنامه نسبتا جالب تا ورژن 6.6 رایگان بود ولی این ورژن ....
البته اینهم چاره داره
* کاملترین برنامه : Xilisoft DVD Ripper Platinum 4
اين برنامه اي را كه وحيد عزيزم معرفي كرده بودن رو هم دان كردم اما در متن بالا يك سوال برام پيش اومد ، من وقتي يك فيلم يا سريالي رو با كارت تي وي ام كپچر كنم كيفيتش را خيلي بالا مي برم و اين باعث حجيم شدن فايل مي شه من آيا مي تونم با استفاده از اين برنامه ها اونو به ام كا وي كه كم حجم است تبديل كنم ( يانگوم هر يك ساعتش تقريبا 350 مگ بود و اين خيلي عاليه ) راستي اگر سوالاتم كمي غير فني است ببخشيد من اين كاره نيستم .:lol:برای تبدیل هر فرمتی به پکیج MKV ، اول از همه باید ببینی بدردت میخوره یا نه
چون به درد هر فایلی نمیخوره (بیشتر مناسب فیلمهایی است که دارای یک یا چند زیرنویس و فایل مجزای صدا هستند . به این دلیل همه فایلهای متعلق به اون فیلم یا فایل تصویری رو در یک پکیج جمع میکنند تا مشکلی در پخشش پیش نیاد . مثلا دیگه شما نگران این نیستی فیلمت زیرنویس داره یا نه چون روی خودش هست)
سلامسلام alex10_m10 جان
خيلي خيلي ممنونم از راهنمايي اتان ، بلي شما درست مي فرمائيد بايد بيشتر دقت كنم ، فقط فقط يك چند تا سوال داشتم :اين برنامه ها رو دانلود كرده بودم اما نمي دونستم براي چيه ، حالا به كمك شما دانستم حالا اين برنامه ها از اون ك* ها داره يا نه ؟ اگر داره برام مي فرستين ؟
اين برنامه اي را كه وحيد عزيزم معرفي كرده بودن رو هم دان كردم اما در متن بالا يك سوال برام پيش اومد ، من وقتي يك فيلم يا سريالي رو با كارت تي وي ام كپچر كنم كيفيتش را خيلي بالا مي برم و اين باعث حجيم شدن فايل مي شه من آيا مي تونم با استفاده از اين برنامه ها اونو به ام كا وي كه كم حجم است تبديل كنم ( يانگوم هر يك ساعتش تقريبا 350 مگ بود و اين خيلي عاليه ) راستي اگر سوالاتم كمي غير فني است ببخشيد من اين كاره نيستم .:lol:
سلام alex10_m10 جان ، شرمنده حواسم نبود ، چشمدر مورد بخش اول سوال : یک بار گفتم این چیزها رو فقط در PM مطرح کنید (باید دقیق نام برنامه و نسخه مورد استفادتون رو بگید)
من ديشب يك فيلم از سينما ماورا كپچر كردم حالا با اين توضيحات شما سعي مي كنم اونو به داي و ايكس تبديل كنم ببينم چي مي شه . در هر صورت ممنونشما میتونی با هر کدام از مبدل های ویدئویی که معرفی کردم ، فایلهای کپچر شده رو تبدیل کنی با هر Codec که میخواهی (بهترین Codec همون XviD است)
به طور مثال در برنامه Xilisoft Video Converter و در قسمت Profile فایل خروجی ، 3 فرمت هست با پسوند Avi
Audio-Video Interleaved ، DivX Movie و XviD Movie که اولی و دومی Codec مورد استفادشون Mpeg4 هست ولی سومی از Codec مخصوص خودش ، یعنی XviD استفاده میکنه و بهترین کیفیت و کمترین حجم متعلق به این Codec هست
توی بقیه مبدل ها هم همینجوره
امیدوارم توضیحم مفید باشه
موفق باشی
سلامسلام الکس جان . آقا میشه لینم همین نرم افزار رو از یه جای دیگه بدی یا زحمتت تو یه هاست دیگه آپ کنی . این پرشین آپلود که جیگر ما رو خون کرد .
تشکر بابت لینکدرود بر شما
من این فایل را روی فور شیر قبلا آپ کردم این هم لینکش ( فقط برای اینکه دوباره کاری نشه عرض کردم )
والا من هر چی گشتم ، نه برنامه ای برای پخش پیدا کردم و نه تبدیلبا سلام خدمت دوستان و تبریک به مناسبت عید سعید غدیر...
من یک سری فایل صوتی با فرمت VYFگرفته ام که تا حالا با هیچ برنامه ای نتونستم بازش کنم وحتی به یک فرمتی به غیر از اون تبدیلش کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید..با تشکر فراوان..
با سلام خدمت دوستان و تبریک به مناسبت عید سعید غدیر...
من یک سری فایل صوتی با فرمت VYFگرفته ام که تا حالا با هیچ برنامه ای نتونستم بازش کنم وحتی به یک فرمتی به غیر از اون تبدیلش کنم.لطفا راهنمایی بفرمایید..با تشکر فراوان..
تشکر بابت لینک
خواهش می کنم , وظیفه بود .
والا من هر چی گشتم ، نه برنامه ای برای پخش پیدا کردم و نه تبدیل
VYF file extension - Unknown or unassigned file extension
شما با ابر برنامه هایی مثل Real یا Media Player Classic امتحان کردی ؟
یه چک هم بکن دقیقا همینی هست که نوشتی ؟ پس و پیش یا اشتباه نیست ؟
دوست عزیز
همونطور که الکس عزیز گفتند احتمالا شما در نوشتن فورمت دچار اشتباه شدید , ولی در کل باید خدمتتون عرض کنم که برای اینکه بدونید یک فرمت خاص را با چه برنامه ای می توانید باز کنید به این آدرس بروید و در قسمت جستجو فرمت خود را وارد کنید و بر روی دکمه Submit Query کلیک کنید , پس از جستجو توضیحات خوب و مفیدی از نوع فرمت و برنامه هایی می توانند آن را باز کنند به شما ارائه می شود ( البته به انگلیسی )