sanaka
Registered User
بازش کنی تمیز کنی پاور رو از داخلسرویس یعنی چی کارش کنم؟
بازش کنی تمیز کنی پاور رو از داخلسرویس یعنی چی کارش کنم؟
پاور بعد چند سال کار کردن برق خروجیش از حالت استاندارد خارج میشه و یه مقدار کمتر یا بیشتر برق میده..سرویس یعنی چی کارش کنم؟
عوامل مختلفی باعث این خطا میشه.آخرش نفهمیدیم مشکل از چیه که ویندوز 11 این خطا رو میده
کد:Something happened on our end. Here’s the error code, in case you need it: 0x87E10BC6
آره همینطورهپاور بعد چند سال کار کردن برق خروجیش از حالت استاندارد خارج میشه و یه مقدار کمتر یا بیشتر برق میده..
همین میزون نبودنش میزنه مادربورد رو داغون میکنه..
باید هر چند سال یکبار بدی تعمیر کار مجرب ، سرویسش کنه و اگه لازم بود قعطات خراب داخلیش رو عوض کنه..
استور فعال بود ولی بالا نمیومد. پروکسی رو از تنظیمات ویندوز خاموش کردم ریجن رو هم که رو ایران بود تغییر دادم هم استور بالا اومد هم ظاهرا دیگه این خطا رو نمیده تشکرعوامل مختلفی باعث این خطا میشه.
مهترینش اینه
گزینه زیر رو اگر غیرفعال هست دوباره فعال کنید:
Microsoft Store
راهی هست که قبل از این اتفاق بشه فهمید عمر پاور تموم شده؟پاور بعد چند سال کار کردن برق خروجیش از حالت استاندارد خارج میشه و یه مقدار کمتر یا بیشتر برق میده..
همین میزون نبودنش میزنه مادربورد رو داغون میکنه..
باید هر چند سال یکبار بدی تعمیر کار مجرب ، سرویسش کنه و اگه لازم بود قعطات خراب داخلیش رو عوض کنه..
پاور اگه برند خوبی مثل گرین باشه، تقریبا چیزی به اسم عمر نداره..راهی هست که قبل از این اتفاق بشه فهمید عمر پاور تموم شده؟
فایل reg زیر رو اجرا کن تا بشه زمان چک جدید برای 2099... دیگه اپدیت نمیشه مگه خودت بزنی بدون اینکه دیسیبل کرده باشی سرویس و اینهای ویندوز آپدیت روبرای من فعلاً آپدیت میشه و دسترسی به سایت مایکروسافت بازه. (خوش به حال شما که از دست آپدیت های وقت و بی وقت ویندوز راحت شدید )