• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع کنکور 89

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
منم سومم.
دوستان بزرگتر لطف کنند بیشتر راهنمایی کنند.(مرسی Base)
مثلا اشتباهاتشون در دوران کنکور چی بود؟
چه کارهایی باعث موفقیتشون شد؟
و...
سلام
امیدوارم موفق باشی

خوب اشتباه من این بود که (البته کلا برای کنکور نبود،همیشه! :دی) درس عربی رو خیلی نخوندم چون اصلا بهش علاقه نداشتم!

خلاصه نویسی،آزمون های دوره ای (2هفته یا 3 هفته یه بار)

خیلی ممنون
متأسفانه پایه ( به خصوص سال دوم ) مشکل دارم و تقریباَ عمده مشکل در درس های فیزیک 2 و شیمی 2 و عربی و جبر هست و یه همین دلیل 1 ماه تیر تا مرداد که قراره سال دوم بخونم کارم مشکله ...:cool:
پس برنامه ریزی خوبی کردی،فیزیک و شیمی خیلی مهم هستن

برای این که به تاپیک جهت بدیم بهتره از کتاب های کمک درسی شروع کنیم
دوستان پیشنهاد خودشون در درس های زیر مطرح کنن تا با هم بحث و بررسی کنیم
1- حسابان و دیفرانسیل ( برای پیش دانشگاهی )
2- فیزیک
3- شیمی
4-جبر و ریاضیات گسسته ( پیش )
5- عربی
6-ادبیات
7- زبان فارسی
8- دین و زندگی
خوب manuela89 عزیز معرفی کرد
اونهایی که به نظرم خوب ه:
فیزیک : 3 ساله کانون فرهنگی (آبی)
شیمی : (آبی) کانون فرهنگی

برای درس های عمومی کتاب های گاج به نظرم بهتر نتیجه میدن
البته برای عربی کانون فرهنگی بهتره

دین و زندگی هم همون جامع گاج / یه کتاب طوسی رنگ هم داره که فکر کنم 40 سری تست کلی داره،یعنی مثل کنکور 40 سری سوال طراحی کرده اون برای انتهای کار خوبه

در مورد خوندن عربی اگه میشه توضیح بدید من کلاَ یه مبحث عربیو که می خونم بعد از 3 روز که بر میگردم هیچی بلد نیستم و نمی دونم چه کار کنم
کتاب عربی به زبان ساده و همچنین آبی کانون برای تست دارم اما تا حالا بهش نگاه هم نکردم !!!!

به نظرم بهترین راه تست زدن زیاده! بطور مثال اگه 20 تا تست از یه موضوع حل کنی خوب تو ذهنت میمونه

Last edited:

manuela89

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,241
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون ( نمی دونم چرا این فروم آیکون تشکر نداره ؟؟؟؟؟)
در مورد کلاس امسال من فقط کلاس ریاضی نوشتم ( از پایه تا پیش دانشگاهی ) و فکر می کنم می تونم مشکلمو ب مفهومی خودندن حل کنم ( چون تجربشو دارم
.
خواهش میکنم . بدون آیکون هم قبوله:).
خیلی کاره خوبی کردید واسه کلاس ریاضی فقط طوری نباشه که فقط برید سرکلاس کار کنید حتما .
بله گاج سبز هم کتابه خیلی خوبیه فراموش کرده بودم ممنون.:blush:

در مورد خوندن عربی اگه میشه توضیح بدید من کلاَ یه مبحث عربیو که می خونم بعد از 3 روز که بر میگردم هیچی بلد نیستم و نمی دونم چه کار کنم
کتاب عربی به زبان ساده و همچنین آبی کانون برای تست دارم اما تا حالا بهش نگاه هم نکردم !!!!
خب من عربی خودم افتضاح بوده و هست و خواهد بود !!
اول یه کتابی و بگیرید که یه خورده توضیح داشته باشه بعدشم
تست کار کنید تو یه زمینه یه سری تست کار کنید تا فراموش نکنید عربی کلا درسه فراریه تکرار لازم داره .

adnan_mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام. من همین چندروز قبل کنکور دادم. رشتم ریاضیه. اول اینو بگم که امسال واقعا عمومیاش مفهومی بود. مخصوصا دینی. خیلی باید عمیق بخونید. کتابای پیشنهادی من:
ادبیات : کلک معلم
عربی : ایاد فیلی ( اگه پایتون خیلی ضعیفه ) گاج سبز (اگه عربیتون نسبتا خوبه)
دینی : گاج سفید ( هر سه سال در یک کتاب )
ریاضیات مبتکران ( مخصوصا دیفرانسیل )
فیزیک : مبتکران
شیمی : مبتکران یا گاج ( شیمی کنکور که هر سه سال رو داره)

اگه سوالی بود تا اونجا که بتونم در خدمتم:)

mohammadbooter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من

پیش دانشگاهی هستم

واسه کنکور زبان های خارجی چی کار باید کرد میگن یه کتابی هست باید

اونو کار کنم ولی نمیدونم چی هست

خواهشن یکی کمک کنه تایستونمون داره همینجوری کشکی میگذره نمیدونم چی کار باید بکنم.

برا کنکور زبان خارجی باید چی کار کنم

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام.من هم امسال كنكور دادم شدم 1200
زياد تو تاپيك نيستم ولي اگه سوالي بود در خدمتم ...خوشحال ميشم كمك كنم!
آي دي ياهو:
dr_martin_x

shaghayegh_song

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . من هم امسال کنکور دادم.رشته ام تجربیه اما برای یکی از دوستای ریاضیم هم برنامه مینوشتم پس میتونم کمکتون کنم(رتبه ام هم شد 350.اینو گفتم تا راحت تر بهم اعتماد کنین.)هر مشکلی هم توی هر درسی داشتین یا هر مسئله ای که بلد نبودین ازم میتونین بپرسین
خلاصه من همه جوره در خدمتم
در مورد تابستون
1-درسهای پایه دوره بشه به خصوص عمومی ها
2- در مورد فیزیک 2 هم نگران نباشین . 2 فصل اول پیش تکمیل فیزیک2 هست
3-کتاب های تستی که توصه میشه
الف)کتاب سبز برای دینی(اگر میخواین خلاصه بخونین کتاب OTM هم خوبه)
ب)کتاب بنفش قلم چی برای حساب و انتگرال
پ)کتاب تست گاج برای ادبیات(فقط تست)
ت)عربی کتاب گاج سفید
ث)زبان کتاب اقای کیاسالار(انتشارات شبقره)
ج)برای فیزیک کتاب های اندیشه سازان+ابی قلم چی(حتما قلم چی رو بگیرین)
چ)کتاب های ابی قلم چی برای شیمی(بعضی از دوستان مبتکران رو معرفی کردن اما به نظر من سوال هاش حتی 1 % هم به کنکور شبیه نیست.خریدنش پول دور ریختنه.من هم خریدم اما برام استفاده نداشت)

اگر سوال شیمی و فیزیک داشتین من میتونم کمکتون کنم(هر 2تاشون رو توی کنکور 90 زدم:D)

Mr.Black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به سخت کوش های به فکر آینده
من سال سوم بودم یعنی امسال کنکور دارم
بعد از چندین قرن تحقیق راجع به کتب کمک درسی لیست زیر رو براتون میزارم
ادبیات:کلک معلم و گاج
زبان فارسی:رمزینه (کتاب سال شد)
دین و زندگی:گاج
عربی:رمزینه و عربی به زبان ساده ایاد فیلی
زبان:قلم چی خوبه (90% زبان ها خوبن)
--------------------------------------------------
دیفرانسیل:ده استاد - اندیشه فایق
گسسته:خوشخوان و اندیشه سازان
تحلیلی:گاج سفید
شیمی:بدون شک بهمن بازرگانی(اندیشه سازان)
فیزیک:اندیشه سازان
هندسه پایه:اندیشه سازان

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستی فکر کنم این ادبیات سبز گاج خوبه.....

KOUROOSH

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من رشته تجربی هستم. بابت کتاب هایی که معرفی کردید خیلی ممنونم. فقط خواهش داشتم اگه کسی یه آموزش خفن واسه ریاضیات تجربی سراغ داره خدایی رو کنه که بد جور واسه من مشکل ساز شده!
که به قول معروف: این خانه از پای بست ویران است...

کنکور اختصاصی زبان
راستی یکی از دوستان منبع برای زبان اختصاصی می خواست. این طور که من در جریانم زبان اختصاصی منبع مشخصی نداره. فقط سازمان سنجش یه کتاب به نام bridging the gap منتشر کرده که گفته حدود آشنایی با مطالب رو بیان میکنه ولی منبع محسوب نمیشه.
در عوض یه دوره کتاب 4 جلدی از انتشارات مبتکران هست که 2 جلد اول درک مطلب و 2 جلد دوم قوائد زبانه. این دوره که اسمش کنکور تخصصی زبان هست رو دکتر شهاب اناری تالیف کرده و میشه گفت براساس سرفصل های کتاب bridging the gap نوشته شده. امیدوارم برای دوستان راهگشا بوده باشد.​

shaghayegh_song

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من رشته تجربی هستم. بابت کتاب هایی که معرفی کردید خیلی ممنونم. فقط خواهش داشتم اگه کسی یه آموزش خفن واسه ریاضیات تجربی سراغ داره خدایی رو کنه که بد جور واسه من مشکل ساز شده!
که به قول معروف: این خانه از پای بست ویران است...

کنکور اختصاصی زبان
راستی یکی از دوستان منبع برای زبان اختصاصی می خواست. این طور که من در جریانم زبان اختصاصی منبع مشخصی نداره. فقط سازمان سنجش یه کتاب به نام bridging the gap منتشر کرده که گفته حدود آشنایی با مطالب رو بیان میکنه ولی منبع محسوب نمیشه.
در عوض یه دوره کتاب 4 جلدی از انتشارات مبتکران هست که 2 جلد اول درک مطلب و 2 جلد دوم قوائد زبانه. این دوره که اسمش کنکور تخصصی زبان هست رو دکتر شهاب اناری تالیف کرده و میشه گفت براساس سرفصل های کتاب bridging the gap نوشته شده. امیدوارم برای دوستان راهگشا بوده باشد.​
من از منابع کنکور زبان خبر ندارم
اما در مورد ریاضی.یه معلم هست به اسم کوروش اسلامی.اگر بتونی جزوه هایی که به بچه هاش می ده رو گیر بیاری ریاضیت رو می ترکونی.تدریس خصوصی هم می کنه اما خدا تومن پول می گیره

SAM1990

Registered User
لایک‌ها
53
سلام.
منم 87 کنکور دادم رشته ریاضی. شاید به دردتون بخورم.
توی کنکور حداقل 50 درصد سوال های هر درس آسونه. من پیشنهاد می کنم اول به فکر این 50 درصد آسون باشید. چون با گذاشتن وقت کمتری می تونید این سوال ها رو تو کنکور جواب بدین.
مثلا اگه کتابای آبی قلم چی رو بخونید می تونید به سوالای آسون جواب بدین.
اما ممکنه رو یه مبحث سخت خیلی هم وقت بذارین ولی سر کنکور اصلا به سوالاش جواب ندین.
یه چیزی رو بخونید که بازدهی داشته باشه یعنی وقت بذاری و توی کنکور ازش نمره بگیری.

KOUROOSH

Registered User
لایک‌ها
0
من از منابع کنکور زبان خبر ندارم
اما در مورد ریاضی.یه معلم هست به اسم کوروش اسلامی.اگر بتونی جزوه هایی که به بچه هاش می ده رو گیر بیاری ریاضیت رو می ترکونی.تدریس خصوصی هم می کنه اما خدا تومن پول می گیره

ممنون از راهنمایی شما. متاسفانه ما دستمون از دنیا کوتاهه!​

KOUROOSH

Registered User
لایک‌ها
0
اگر مشکلت توی برخی مباحث زیاده بگو تا شاید بتونم یه کاری برات بکنم

خيلي ممنون از لطف شما.:) من از همون اول تصميم گرفته بودم شروع کنم کتابهاي رياضي رو پله پله(تا ملاقات خدا!) بخونم و تمرينات تشريحيش رو حل کنم و جلو برم و وقتي به يه تسلط نسبي رسيدم کارمو با تست شروع کنم تا راه بيفتم.:cool: دليلي که باعث شده بود دنبال يه آموزش جمع و جور و کامل بگردم اين بود که متاسفانه مثل بچه هاي ديگه تا کنکور وقتم کاملا آزاد نيست و احتمالا آذرماه هم بايد برم دين خودمو به مام ميهن ادا کنم.(خدمت مقدس:f34r:). به هر حال توکل به خدا...

دوستاني که (همين حالا يا در آينده...)به اين تاپيک و اين پست برميخورن و حالا هم مشغول مطالعه اين متن هستند.
مهم نيست چند سال ديگه يا چند ماه ديگه يا چند هفته و چند روز ديگه تا کنکور فاصله داريد.
اگه منتظر رسیدن "یه روزی یه جایی یه کسی یه چیزی" هستید بذارید خیلی ساده بهتون بگم you're a loser!
اگه تا الان شروع نکرديد و فکر ميکنيد دير شده نگران نباشد "اميد" تون به خدا باشه. ایمان داشته باشید که پشتوانه شما همت خودتونه.
اگه تا الان شروع نکرديد و فکر ميکنيد هنوز زوده بايد نگران باشيد. ميدونم که "اميد" تون به خداست ولي بايد بدونيد که هنوز پشتوانه اي براي آينده نداريد.
"اميد و توکل به خدا" شرط لازمه اما...
کافي نيست

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.

من سال 86 كنكور دادم .

دوران كنكور هم ميگذره . . . . . . . .

NightSong_KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی من رشتم کامپیوتره فنی حرفه ای الان دو سال به قول معروف پشت کنکوریم . امسال که اصلا کنکور ندادم پارسال هم که کنکور دادم قبول نشدم.

الان چندتا از کتابهامون عوض شده و من خیلی گیر کردم چون سختن. اگر کسی از دوستان میتونه بهم کتابهای تست خوب به جز کانون معرفی کنه ممنون میشم. و بگه به نظرش اول کتابهایی که عوض شده رو بخونم یا اول اونایی که بلدم رو دوره کنم.؟

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من رشته ام ریاضی بود امسال دارم میرم دانشگاه آزاد.
اما یادمه یک از دوستام اول تابستون بهش گفتم تو برو از اول تابستون یه کتاب آبی دیف بگیر روزی یک تست بزن ! (نصیحت پدرانه) اما اون گفت نه بابا من فلان می کنم برنامه ریختم روزی 6 ساعت می خونم اختصاصی فلان میکنم و عمومی بهمان ... الان 2 ماه از تابستون گذشت و اون هیچ کاری نکرده ! دیروز دیدمش بهش گفتمیادته فلان گفتم بکن گفتی نه ! خودش حرف من رو قبول کرد.
به بچه های گل 89 می خوام فقط بگم که پیوسته خوندن تو کنکور از هر چیز مهمتره ! مثال می زنم : من ریاضی رو 42 زدم فیزیک 12 و شیمی 9 ! و دوستم ریاضی 21 شیمی 40 و فیزیک 25 عمومیام تو یه سطح . من رتبه ام شد 23000 اون 7000 !!!!!!! شخصا از فیزیک و شیمی متنفر بودم ولی خوب می بینید چطور کوبیدنم ! تفاوت کلا شاید به 15 تست هم تو 200 و خرده ای تست نرسه اما ... به خودم می گفتم اگه من از اول عید فقط روزی یه تست از فیزیک زده بودم الان شاید ... ولش کن ماله من گذشت و خوب نمی خوام یک سال بمونم و میرم آزاد ولی کلا بچه ها الان شروع کنید و بگید من از امروز 30 دقیقه می خونم و بیشتر هم نخونید حتی اگه حال داشتید . هفته بعد یک ساعت و هفته های بعد .... می بینید رسیدید به امتحان های عید راحت روزی 8 ساعت می خونید ولی دوستاتون که کرکری می خوندن همه معدل ها افتضاح ...
و یه پیشنهاد الان اگه کسی شروع نکرده بشینه تا آخر شهریور فقط حسابانبخونه که تو دیفرانسیل پیش کمک می کنه اساسی و توی ترم پیش فقط پیش (تاکید می کنم فقط پیش) خیلی ها می گن پایه پس چی ولی من به عنوان یه ریش سفید یا کسی که این راه رو همین سال پیش رفته می گم قبول میخوای پایه بخونی ؟ 80 درصد پیش و 20 درصد پایه .چرا؟چون عید می تونی اون چیزا رو تموم کنی.
عمومی هم اگه زبان و عربی مشکل داری برو کلاس (عربی رو اگرم خوب بلدی هم برو کلاس آزمون سراسری عربیش همش بلا استثنا با نکته حل میشه این شرو ور های کتاب به درد عمش می خوره)
البته عربی جزئ درس های پایه نیست که هیچ باید هر روز به نظر من بخونی چون کلا فراره و به هم پیوسته.
خیلی ها میگن خوب ما پایه کم بخونیم که بیچارهمیشیم همه میخونن . نه جونم اینطورام نیست برید آمار رتبه های زیر 2000 سال پیش رو دربیاری ببینید چن درصد زدن اختصاصی ها رو ماکسشون 60 و 70 هست یعنی اگه شما پیش رو خوب خونده باشی صد درصد ریاضیت بالای 60 هست فیزیک هم اگه چند تا مبحث پایه رو خوب بدونی با کل پیش همون حدودا ولی شیمی نه ! این جدائه و سوالاش کاملا مساویه ! پیشنهاد بازم روی کتاب پیشه ولی در کنارش 3 رو خوب بخون چون از 2 راحت تره و سوالاتش هم آب !
میرسه به خرداد و میگی چرا حرف فلانی رو گوش نکردم اما بدون تو کنکور تسلط روی 1 مطلب از خوندن 1000 تا مطلب مهم تره .

فعلا
اگه سوال بود بگید.

sepid sky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام,میشه اگه کسی فهرست کامل منابع و حزفیات کنکور 89 (رشته ریاضی) رو داره بذاره اینجا؟؟؟
مرسی
:graduated

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . منابع كنكور فعلا اعلام نشده دوست عزيز

بالا