خوب یکم توضیح بده راجب گوشیت برادرمنم گوشیمو دریافت کردم امتیاز هم منظور شد
متاسفانه من نمیدونم چرا تاپیک پاک شد و دیروز کلی ضد حال خوردم از این بابتواسه همینم فیلم نزاشتم
![]()
دریافت کن دادا هرچه از لنوو رسد ابدیت نیکوست یهو دیدی وایب سری جدید هستیکعدد 920 دیگه خریداری شد و مثل قبل عالی
یه مورد اینکه رادیوی این مدل بدون هنزفری کار میکنه. جی پی اس هم با برنامه سایجیک براحتی کانکت شد
تو تنظیمات گزینه ای داره که با فعال کردنش مثل گوشیهای سونی، یه چراغ led بالای گوشی، دریافت تماس یا پیامک رو اطلاع میده
راستی جناب اکبری یه آپدیت رو گوشی قابل دریافته ولی چینی نوشته. دریافت کنم؟
یکعدد 920 دیگه خریداری شد و مثل قبل عالی
یه مورد اینکه رادیوی این مدل بدون هنزفری کار میکنه. جی پی اس هم با برنامه سایجیک براحتی کانکت شد
تو تنظیمات گزینه ای داره که با فعال کردنش مثل گوشیهای سونی، یه چراغ led بالای گوشی، دریافت تماس یا پیامک رو اطلاع میده
راستی جناب اکبری یه آپدیت رو گوشی قابل دریافته ولی چینی نوشته. دریافت کنم؟
دوربین 8 واقعی هست . کیفیتی در حد باطرفلای داره. بهتر نباشه بدتر نیست.داداش خواهشاً میشه یه ریویو دقیق از باتری و دوربین 920 بذاری ؟؟ باتریش دقیقاً چقدر دووم میاره با استفاده تقریباً زیاد ؟؟ ... دوربینش 8 واقعی هست ؟
حاج احسان ولی این باز یه جورایی کاستوم هست.. بهتره نکنند. چون مشکل خاصی نداره...دریافت کن دادا هرچه از لنوو رسد ابدیت نیکوست یهو دیدی وایب سری جدید هست![]()