• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک علاقه مندان ساخت و ساز

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان یه زمین 160 متری هست با ابعاد 8*20 جنوبی اگه بخوام 4 یا 5 طبقه روی پیلوت هر طبقه 100 متر بسازم با ساخت استاندارد و عرف معمولی چقدر هزینه بر میداره
لطفا دوستان نظر بدهند

اگه همون 60 درصد رو حساب بکنی میشه 96 متر یعنی 100 متر (اگه حوصله دوندگی داری دنبال ماده 100 بری 120 بزنی از پشت یه دستک اضافه کنی چه بهتر) پیلوت هم 50 درصد واحد ساخته شده حساب میکنن که میشه 550 متر کل سازه
خودت بسازی از 350 به بالا که با پرت مصالح و خواب کار و سیبیل چرب کردن و ناز خیلیهارو خریدن 400 باید حساب کنی بین220 تا 250 میلیون فقط ساخت ( اگه کننده باشی) هزینه جواز و تفکیک و ... رو هم باید اضاففه کنی

آسمان.

Registered User
لایک‌ها
1
اگه برای خودتون می خواهید بسازید و متراژ پایین هست ! آهنی ! چون منظره داخلی خانه رو خراب نمی کنه ! البته جدا از صرف هزینه و زمان که فاکتور مهمی هست
ممنون
بله برا خودم میخوام .. توی دو یا سه طبقه...منظره داخلی رو از چه نظر با بتنی خراب میدونید...
قیمت تمام شده سفت کاری کدوم کمتر هزینه برمیداره

بتنی یه سری مزایا داره که آهن نداره.
یکی از اون مزایا اینه که توی اسکلت آهن باید همون ابتدا باید آهن مورد نیاز رو بخری و بریزی پای ساختمون ولی تو بتون لزومی نداره و با پیشرفت کار میتونی میلگرد رو تهیه کنی.

ممنون

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان یه زمین 160 متری هست با ابعاد 8*20 جنوبی اگه بخوام 4 یا 5 طبقه روی پیلوت هر طبقه 100 متر بسازم با ساخت استاندارد و عرف معمولی چقدر هزینه بر میداره
لطفا دوستان نظر بدهند

دوستان همون 4 طبقه رو پیلوت رو حساب کنید واحد پیلوت هم نمیخوام مشهد هم هستم فقط قیمت ساخت رو بگید خیلی ممنون

hadi2050

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من خیلی وقت بود به فکر ساخت ساز بودم به ویژه از موقعه که آشنا تازه کار هم پیدا کردیم
تا حالا هم مساکن روستایی ساخته اون مگفت نصف نصف سود هستش درسته
من در شهرستان هستم در اینجا یه تحقیقی کردیم با زمین وتمامی مصالح وتزینات
یه آپاتمان نقلی 4 طبقه در میاد 140میلیون البته سال پیش الان دیگه خودتون حدس بزنید
1.من الان سوالم این هست که ساخت ساز اگه جانب اصاف رو رعایت کنی واز
ساختمان به نفع جیبت نزنی بازم نصف سود در میاد یا نه؟
2.من الان140 تومان ندارم از کجا میتونم یه شرکت معتبر که کلا بردار نباشه {امروزه پیداکردنش سخته}
پیدا کنم وباهشون مشارکت کنم اونوقت بازم نصف نصف میمونه یانه؟
سپاس

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من خیلی وقت بود به فکر ساخت ساز بودم به ویژه از موقعه که آشنا تازه کار هم پیدا کردیم
تا حالا هم مساکن روستایی ساخته اون مگفت نصف نصف سود هستش درسته
من در شهرستان هستم در اینجا یه تحقیقی کردیم با زمین وتمامی مصالح وتزینات
یه آپاتمان نقلی 4 طبقه در میاد 140میلیون البته سال پیش الان دیگه خودتون حدس بزنید
1.من الان سوالم این هست که ساخت ساز اگه جانب اصاف رو رعایت کنی واز
ساختمان به نفع جیبت نزنی بازم نصف سود در میاد یا نه؟
2.من الان140 تومان ندارم از کجا میتونم یه شرکت معتبر که کلا بردار نباشه {امروزه پیداکردنش سخته}
پیدا کنم وباهشون مشارکت کنم اونوقت بازم نصف نصف میمونه یانه؟
سپاس

خیلی از مواد مصالح که بساز بفروش ها از ساختمان میزنند سر جمع 3 درصد سود هم نمیشه اما چون سواد ندارند از خیر این 3 درصد هم نمیگزرند.
برخی دیگر از بساز بفروشها اصلا از هر چیزی میزنند مثلا از آهن و میله گرد و سیمان بتون ها میزنند و سود خوبی هم میکنند ولی ...

در کل برای ساخت و ساز
ببین قیمت مصالح و دستمزد و زمین چقدر تمام میشه و از قیمت فروش آپارتمان کم کن.
اگر صاحب زمین هستی و مشارکت کنی سازنده در عمل سود بیشتری خواهد برد.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
تو شرایط الان با توجه به قیمتها...اسکلت اهنی بصرفه هست یا کامل بتنی
ممنون
اگه هدفت ساختو فروش هست 100% بتن.
هزینه تمام شده کمتر+درگیر شدن حجم زیادی از سرمایه در ابتدا هم نداره ولی خب بسته به وزن ساختمان قطر ستون ها زیاد میشه و مقداری در پیاده سازی نقشه تو چشم میاد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
الان قیمت نازک کاری و سفت کاری چقدر است؟

بالا