AM4-Rayane
کاربر تازه وارد
ارسال شد آقای سلامتیکعدد q9550 توسط بنده خریداری شد منتظر ارسال فروشنده محترم هستم.
اینم شماره رسید تیپاکس 41102
مبارکتون باشه
ارسال شد آقای سلامتیکعدد q9550 توسط بنده خریداری شد منتظر ارسال فروشنده محترم هستم.
6300 core 2 due هستسلام cpu از اینا نداری؟
core 2 due E6700
core 2 due E6600
core 2 due E6400
اون E6300 پنتیوم هست یا cor 2 due ؟
------------------------------------
رم ddr2 باس 533 یا 667
واسه مادربردی می خوام که باس 667 ساپورت می کنه اگه باس 800 داری که پروفایل پایین ساپورت می کنه اونم می شه
1 گیگ دوتا می خوام
ممنون دوست عزیز تهیه شد از آقای پوده ای6300 core 2 due هست
و رم 1 گیگ باس 667 هم موجوده همون 20 هزار تومان تقدیم می شه
salam 6550 mojode?9550 ها و 5300 ها به اتمام رسید .............................................................
سلامداداش یه q9400 و دوتا رم ۲ گیگ 1333 دارم. با q9550 و دوتا رم ۴ گیگ ۱۶۰۰ تعویض میکنید؟ اگر اره چقدر باید سر بدم؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سی پی یو8400 یا هم رده اون موجود دارین؟9550 ها و 5300 ها به اتمام رسید .............................................................
تشکر لطف شماست بند تا الان نزدیک به 10-15 تا 9550 به دوستان تو همین بازارچه فروختم که به از شما نیاشه همه مثل خودتون یچه های گلی بودنبنده تا کنون با ایشون چند تا معامله انجام دادم .... کاملا قابل اطمینان هستند .
از اینکه به انجمن هم وارد شدن خیلی خوشحال شدم .
فروشنده ای منصف و این کاره .....امیدوارم موفق و پیروز باشن.
salam 6550 mojode?
سلام
دوست عزیز
سی پی یو9400 رو فروش دارین؟اگه میفروشین بنده خریدارم فوری...
ممنون
شرمنده evance جان در تعطیلات بودیم و بخاطره دیر پاسخ دادن از همه دوستان معذرت می خوامسی پی یو8400 یا هم رده اون موجود دارین؟
دوتا رو دو گیگ جمعا چهر گیگDDR2 هم مورد نیازه..هیتسینک دار
خرید ضروری هست
داداش رم ddr نداری؟
512و 1گیگ
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
6300 قیمت عمده 35 که تک فروشی 5 بهش اضافه می شه =40سلام جناب قیمت 6300 و 6550 تکی همراه +هزینه ارسال به قم رو لطف کنید برام بفرستید
کینگ 1600 تایمینگ 9 بدون هدسینک بدون گارانتیسلام
داداش رم ddr3 که دارین باس 1600 دارین؟ تایمینگ رو چنده؟ چه مدلی موجود دارین ؟ لطفآ پارت نامبر محصولتون رو بنویسید
گارانتی دارن ؟ اگه گارانتی دارن شرکت گارانتی هم بنویسید
ممنون
سی پی یو در خال حاضر دسته دوم موجود ندارمیه مین 1155 با cpu با حداقل قیمت چند میشه؟
من در خدمت هستم چه حضوری چه از طریفه دیگه غیر از دوستان اینجا خیلی از از دوستانی که فروشگاه دارن در استان های دیگه مشتری من هستنسلام عزیز
ایا برای همکاری طولانی مدت میشه روی شما حساب رفت ؟؟؟
چون میخوام از این به بعد بعد اینکه اعتماد سازی کردیم از شما خرید کنم اگه خدا بخواد
ممنون
داداش یدونه پ خ دادم اونو هم ج بدیمن در خدمت هستم چه حضوری چه از طریفه دیگه غیر از دوستان اینجا خیلی از از دوستانی که فروشگاه دارن در استان های دیگه مشتری من هستن
برای اعتماد سازی هم از کاربر دارای 100 امتیاز می تونم معرفی کنم تا کاربر 300 امتیازی
دوسته من خیلی از بچه های فروم همینجا مشتری های ثابت من هستن الان می خوای چنتا تاپیک فعال از کاربرای مختلف تو همین فروم بیارم براتون که جنسی که مثلا مدت ها پیشاز من خریدندارن می فروشن