Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام,
من بازی sky force 122 رو sky force reloaded رو دانلود کردم , ولی موقع نصب اين ايراد رو ميگيره:
![]()
گوشيم هم p1i هست...
با تشکر....
تاریخ گوشی رو دستی عوض کن ( بین تاریخ Expire )
بعد نصب کن بدون مشکل
سلام,
من بازی sky force 122 رو sky force reloaded رو دانلود کردم , ولی موقع نصب اين ايراد رو ميگيره:
![]()
گوشيم هم p1i هست...
با تشکر....
تاریخ گوشی رو دستی عوض کن ( بین تاریخ Expire )
بعد نصب کن بدون مشکل
بازی Stratagus از وار در وبلاگ مازیار بود, دیدم جاش اینجا خالیه
![]()
![]()
بعد از دانلود فایل SIS رو که نصب میکنید, موارد فولدر Shared رو هم در فولدر Shared ه گوشی کپی کنید
بازی از PPC به UIQ 3.0 پرت شده, کلا Ram زیادی نیاز داره
اما مشکل اصلی اینه که کلا روی گوشی من نمیشه بازی کرد! یعنی نصب میشه ولی قسمت آخر که بازی میخواد Load بشه به طور کلی میاد بیرون
لینک دانلود
فکر نمیکردم Abuse برای UIQ هم پرت شده باشه, یادش بخیر از اولین بازیهایی بود که همزمان کیبورد+ماوس رو باید به کار میگرفتی ( حدود 11-12 سال پیش )
از " اینجا " میتونید دانلود کنید,بعد از دانلود 2 فولدر هست که محتویات Shared رو بریزید تو فولدر Shared در گوشی, خود بازی رو هم نرمال نصب کنید
فقط روی گوشی من اجرا نمیشه, اگر دوستان یه تستی بزنن ممنون میشم, ببینم مشکل از من هست یا کلیه
![]()
آمار نشون میده این رو دانلود کردن, کسی مشکل من رو نداشت () اجرا میشه برای شما ؟!![]()
من رو G900 تست کردم...نصب میشه !
p1 نصب شد اجرا هم شد منتها اول اینکه صفحهش خیلی خیلی تاریکه! بعدم اینکه دکمه هاش ناجوره. یعنی باید alt رو بزنی تا چپ و راست بشه بالا پایینآمار نشون میده این رو دانلود کردن, کسی مشکل من رو نداشت () اجرا میشه برای شما ؟!![]()
دستت درد نکنه, راستش روی 950 هم نصب میشه ولی اجرا نمیشه !!
یعنی در حال Load ( هنوز کامل Load نشده ) میاد بیرون خودش
برای تو اجرا هم میشه ؟! راحت میتونی بازی کنی ؟! پس با این حساب همون مشکل رم داخلی دستگاه هست
p1 نصب شد اجرا هم شد منتها اول اینکه صفحهش خیلی خیلی تاریکه! بعدم اینکه دکمه هاش ناجوره. یعنی باید alt رو بزنی تا چپ و راست بشه بالا پایین کلا نمیشه بازیش کرد
علیرضا جان ببخشید اشتباه چاپی بود !
من میخواستم بنویسم نصب نشد ، نوشتم نصب شد
بازی Crash Of Titans(کراش) برای UIQ3
ایول ... من و یاد یکی از بازی ها مشهور می اندازه فکر کنم اسمش Neverhood بود D:
یادش بخیر ...
![]()
ایول ... من و یاد یکی از بازی ها مشهور می اندازه فکر کنم اسمش Neverhood بود
آره اسمش Neverhood بود ، یادش بخیر اولین بازی که Cd شو خریدم این بود !
بازی جالب با گرافیک عالی از Astraware
کدرجیستر پایین توضیحات.
یه بازی جالب که با قلم اجرا میشه