• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک مرجع دانلود بازیهای ویدوئی (قوانین در پست اول)

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
download2.jpg
عنوان call of duty : Ghosts طبق معمول قرار این بار توسط استودیوی infinity ward ساخته شود و تفاوت این نسخه با نسخه های قبل در موضوع داستان آن است که به هیچکدام از نسخه های قبل ربطی ندارد. داستان بازی در سال 2023 رخ میدهد که در آن زمان آمریکا قدرت نظامی خود را از دست داده و به یک کشور ضعیف تبدیل شده است در همین حین کشورهایی که در آمریکای جنوبی در زمینه نظامی حرف اول را میزنند وارد جنگ میشوند که منابع باقی مانده از آمریکا را غارت کنند. بنابراین تنها روزنه امید آمریکا گروهی است به نام اشباح که از جوخه های متعددی تشکیل شده است که هدف اصلی آنها دفاع دربرابر این استعمار میباشد. ویژگی قابل توجه این بازی گرافیک آن میباشد که با لذت هرچه بیشتر حس جنگ را به بازیکن انتقال میدهد.
دانلود
حداقل سیستم مورد نیاز:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11

تصاویری از محیط بازی:

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
download1.jpg
در بازی sherlock holmes nemsis شما در نقش شخصیت اصلی داستان یعنی شرلوک هولمز ظاهر میشوید و پا به قرن 19 در لندن میگذارید که در آن آرسن لوپین سارق جوان فرانسوی با سابقه ی قابل توجه به تازگی باعث به چالش کشیدن یکی از کاراگاهان کارکشته شده است. بازی دارای گرافیک خوبی بوده و توانسته است خیلی از کسانی که طرفدار بازی های جنای هستند را به خود جذب کند. این بازی به صورت 3d بوده و شما را به لندن با تمام شکوهش و جلالش دعوت میکند.

سیستم پیشنهادی :

ویندوز : vista ، 7 ،8

حافظه گرافیکی : 64 mb

حافظه : 512 mb

پردازنده : pentium 3 ghz​

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازی sherlock holmes

در بازی sherlock holmes nemsis شما در نقش شخصیت اصلی داستان یعنی شرلوک هولمز ظاهر میشوید و پا به قرن 19 در لندن میگذارید که در آن آرسن لوپین سارق جوان فرانسوی با سابقه ی قابل توجه به تازگی باعث به چالش کشیدن یکی از کاراگاهان کارکشته شده است. بازی دارای گرافیک خوبی بوده و توانسته است خیلی از کسانی که طرفدار بازی های جنای هستند را به خود جذب کند. این بازی به صورت 3d بوده و شما را به لندن با تمام شکوهش و جلالش دعوت میکند.

دانلود

سیستم پیشنهادی :

ویندوز : vista ، 7 ،8

حافظه گرافیکی : 64 mb

حافظه : 512 mb

پردازنده : pentium 3 ghz

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
call of duty : Ghosts برای pc
وحیدرضا نوامبر 5, 2013 0
call of duty

عنوان call of duty : Ghosts طبق معمول قرار این بار توسط استودیوی infinity ward ساخته شود و تفاوت این نسخه با نسخه های قبل در موضوع داستان آن است که به هیچکدام از نسخه های قبل ربطی ندارد. داستان بازی در سال 2023 رخ میدهد که در آن زمان آمریکا قدرت نظامی خود را از دست داده و به یک کشور ضعیف تبدیل شده است در همین حین کشورهایی که در آمریکای جنوبی در زمینه نظامی حرف اول را میزنند وارد جنگ میشوند که منابع باقی مانده از آمریکا را غارت کنند. بنابراین تنها روزنه امید آمریکا گروهی است به نام اشباح که از جوخه های متعددی تشکیل شده است که هدف اصلی آنها دفاع دربرابر این استعمار میباشد. ویژگی قابل توجه این بازی گرافیک آن میباشد که با لذت هرچه بیشتر حس جنگ را به بازیکن انتقال میدهد.

دانلود

تصاویری از محیط بازی:

حداقل سیستم مورد نیاز:

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ or better
Memory: 6 GB RAM
Hard Disk Space: 40 GB
Video: NVIDIA® GeForce® GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 or better
Sound: DirectX compatible sound card
DirectX®: DirectX® 11

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1377958950_splinter-cell-blacklist-bazikids-cover.jpg
Splinter Cell Blacklist بازی فوق العاده جذاب و اکشن است که توسط استودیو معروف و قدرتمند Ubisoft در سال ۲۰۱۳ ساخته و منتشر شده است، اگر نسخه قبلی این عنوان را تجربه کرده اید حتما می دانید که این بازی سابقه درخشانی در سبک بازی های اکشن/ماجراجویی دارد، در نسخهجدید شش ماه پس از اتفاقات Conviction دنبال می شود، سم فیشر شخصت اصلی و محبوب بازی که در این نسخه بسیار پخته تر و حرفه ای تر شده بار دیگر با انگیزه شخصی پا به میدان نبرد می گذارد، نیروهای آمریکایی در بیش از نصف جهان مستقر شده اند و کنترل نظامی شهرها را بر عهده گرفته اند، سم سرکردگی یک گروه نظامی و گردآوری شده توسط ایالات متحده آمریکا را بر عهده دارد که وظیفه آنها مقابله با تروریسم و دور کردن کشورها از جنگ است، آنها قصد دارند لیست سیاهی تهیه کنند که نام تمام تروریسم ها در آن قرار دارد. داستان بازی Splinter Cell Blacklist بعد از حوادث نسخه Conviction اتفاق میافتد، رئیس جمهور دستور تعطیلی گروه فاسد ستون سوم را صادر و آن را با سازمان تازه تأسیس ستون چهارم جایگزین کرد. در همین اوضاع و احوال رئیس جمهور، سم فیشر را که موسس سازمان به حساب می آید به عنوان رئیس آن منصوب می کند. چند کشور ناراضی از حضور نظامی آمریکا در خاکشان، معاهده‌ای را تحت عنوان لیست سیاه به تصویب می‌رسانند، که قصد دارند نظامیان آمریکایی را از خاکشان دور کنند به همین منظور، تصمیم می‌گیرند حملاتی‌ به نقاطی از آمریکا انجام دهند. هم اکنون شما می توانید نسخهFull-Rip این بازی زیبا را با حداقل حجم ممکن از بازیکیدز دانلود نمایید.

دانلود

سیستم مورد نیاز:

OS: Windows XP (SP3) / Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8
Processor: INTEL Core 2 Quad Q6400 2.13GHz / AMD Phenom 9550 Quad-Core
Graphics: Nvidia GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 5770 512MB
Memory: 4 GB RAM
DirectX: 11
Hard Drive: 12GB HD spa

تصاویری از محیط بازی: (جهت بزرگنمایی بر روی تصاویر کلیک کنید)

1377959141_splinter-cell-blacklist-bazikids-3.jpg

1377959217_splinter-cell-blacklist-bazikids-2.jpg

1377959132_splinter-cell-blacklist-bazikids-1.jpg

1377959210_splinter-cell-blacklist-bazikids-6.jpg

1377959200_splinter-cell-blacklist-bazikids-5.jpg

1377959180_splinter-cell-blacklist-bazikids-4.jpg

1377959211_splinter-cell-blacklist-bazikids-9.jpg

1377959214_splinter-cell-blacklist-bazikids-8.jpg

1377959172_splinter-cell-blacklist-bazikids-7.jpg

1377959141_splinter-cell-blacklist-bazikids-12.jpg

1377959170_splinter-cell-blacklist-bazikids-11.jpg

1377959134_splinter-cell-blacklist-bazikids-10.jpg

1377959151_splinter-cell-blacklist-bazikids-15.jpg

1377959221_splinter-cell-blacklist-bazikids-14.jpg

1377959168_splinter-cell-blacklist-bazikids-13.jpg

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
صرفا جهت اطلاع ! صبر کنید تا نسخه کم حجم بیاد

Medal of Honor: Warfighter

دانلود بازی Medal of Honor Warfighter + کرک فیکس و آپدیت ۱ و پچ

گرگ گودریچ (Greg Goodrich) تهیه کننده بازی می گوید که Medal of Honor: Warfighter همانند بتل فیلد ۳ یک جنگ بزرگ را به تصویر نمی کشد و بیشتر مأموریت های واقعی جوخه Tier 1 را نشان می دهد. با توجه به این صحبت گودریچ و نمایش این بازی در E3 امسال، می توانیم به این نتیجه برسیم که Medal of Honor سعی ندارد یک Call of Duty و یا بتل فیلد باشد. این بازی بیشتر به جنبه تاکتیکی و مأموریت های جوخه های کوچک جهت گیری دارد و به نظر من این کمی جای خوشحالی است که سازندگان قصد تکرار یک موضوع کلیشه ای را ندارند. هر چند به هر نحوی این سبک وارد کلیشه شده، ولی همین اندک تفاوت ها هم قابل توجه است. MoH: Warfighter در کشورهای مختلف اتفاق می افتد و روایتی از مأموریت های واقعی نیروی Tier 1 آمریکا است…

سیستم موردنیاز

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4GHz / Athlon X2 2.7GHz
RAM: 2 GB
GPU: NVidia 8800 GTS 512 MB VRAM or better / ATI Radeon 3870 512 MB VRAM
GPU RAM: 512 MB or better
HDD: At least 20GB of free space
DX: DirectX 10.1 compatible
OTHER: 1 MB DSL KBPS or faster Internet Connection

این بازی به ایکس پس نمیخوره؟
مشاهده پیوست 227883

حجم : ۱۵٫۸۵ گیگابایت

دانلود

لینک دانلود مستقیم کرک فیکس V3

لینک دانلود مستقیم کرک SKiDROW بازی

لینک دانلود مستقیم آپدیت ۱ بازی

لینک دانلود مستقیم پچ تغییر زبان به انگلیسی (در صورت نیاز دانلود شود)

به اشتراک گذاشته شده توسط : سیب دانلود

آموزش نصب:
آموزش نصب:

۱ ابتدا تمامی پارتها را دانلود کرده و آنها را در هارد خود اکستراکت کنید.

۲ آپدیت ۱ بازی را نصب کنید.

۳ محتویان پوشه کرک را در محل نصب بازی کپیو جایگزین کنید.

۴ در صورت وجود فایل Reg.Tool را اجرا کنید.

۵ از بازی لذت ببرید

من خود هنوز تست نکردم ولی تست شده این بازی

کاور اورجینال

نکاتی در مورد اجرای بازی
دوستانی که بازیشون اجرا میشه و پس از اتمام مرحله 1 بازی که همون مرحله آموزشیه ، از بازی خارج میشه بازیشون و یا میریزن سرتون ولی شما هیچکاری نمیتونید انجام بدید مثل تیراندازی و …” حتما مراحل 3 و 4 رو دنیال کنن.” ضمنا حتما روی بازیتون کلیک راست کنید و از طریق Run as Administrator اجرا کنید.

اگه از وی پی ان یا ساکس یا هر فیلتر شکن دیگه استفاده میکنید حتما هنگام نصب غیر فعالش کنید چون به سایت اورجین وصل میشه و دوباره باید همه کارها رو انجام بدهید.

دوستانی که مشکل صدا دارن میتونن از داخل تنظیمات صدا . صدا رو روی حالت Desktop بزارن و اون یکی گزینه رو هم روی stereo. برای این کار به مسیر sound manager>properties>advanced settings برید و اگر مشکلتون برطرف نشد شما باید کارت صوتی تون رو آپدیت کنید و اگر باز هم اینکار نتیجه نداد شما باید کارت صوتی تون رو حذف کنید و سیستم رو ریستارت کنید تا ویندوزتون بصورت اتوماتیک صدا رو شناسایی کنه.

ردوستانی که بازیشون ارور Medal of Honor Warfighter.exe Has Stopped working میده حتما باید جدیدترین درایور کارت گرافیکشون رو دانلود کنن.

دوستانی که بازیشون ارور msvcr100.dll رو میده باید نرم افزار Microsoft Visual C++ رو نصب کنن. لینک دانلود

دوستانی که با ارور directx device creation error مواجه میشن حتما باید نسخه جدید directx رو نصب کنن. دانلود

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
ببخشید میشه یه لینک خوب واسه دانلود بازی های نینتندو ds معرفی کنید که بعد از 10 دقیقه انقضاش نباشه یا لینک از بین بره

bloody killer as

Registered User
لایک‌ها
21
اگه امکانش هم هست یه چند تا بازی در سبک point and click معرفی کنید که شدیدا دنبال این سبکم نمیخواد واسه دانلود بزارید اگه امکانش هست فقط معرفی کنید ببخشید که انقد سوال میپرسم

lala90

Registered User
لایک‌ها
43
دانلود بازی ۱۹۵۴ Alcatraz برای PC
بازی در دهه ۵۰ میلادی در سانفرانسیسکو رخ می دهد و کاراکتر اصلی بازی شخصی به نام Joe است که به دلیل سرقت مسلحانه به ۴۰ سال حبس محکوم شده است.در طی بازی شاهد او و همسرش Christine خواهیم بود که مانند بازی های این سبکی با استفاده از سیستم کوله پشتی معماهای بازی را حل می کنند. گرافیک بازی بصورت کارتونی میباشد و حالت تحریری دارد و با حل پازل و معماهای چالش برانگیز بازی روایت جالبی پیدا میکند.
۱۹۵۴ Alcatraz PC-FLT

حداقل سیستم مورد نیاز: OS: Windows XP/Vista/7/8
Processor: 2,5 GHz (Single Core) oder 2 GHz (Dual Core)
Memory: 3 GB RAM
Graphics: GeForce 200er/Radeon 300er/Intel HD 3000er oder besser
Hard Drive: 6 GB available space

تصاویری از محیط بازی:

source.gif
توضیحات نصب: پس از دانلود و اکسترکت کردن پارت ها ، دقت داشته باشید که آنتی ویروس شما غیر فعال باشد. حال فایل ISO بدست آمده را حتما با نرم افزار Daemon Tools اجرا نمایید و به نصب بازی بپردازید. پس از اتمام نصب بازی ، تمامی فایل های موجود در پوشه Fairlight را در محل نصب بازی جایگزین نمایید. روش نصب و فایل های فشرده تست شده و سالم می باشند.

download.gif
دانلود به صورت پارت های ۱گیگابایتی:

دانلود پارت ۱ : Direct Link
دانلود پارت ۲ : Direct Link منبع

dmohamad188

Registered User
لایک‌ها
257
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت تمامی عزیزان
همین جور می گشتم به یه سایتی برخوردم که لینک دانلود GTA V رو برای PC گذاشته بود با کرک Razor1911 .
می خواستم ببینم راسه دروغه..؟؟
یه عکسهایی از بازی گذاشته که 60 تا fps گرفته . اینم لینکش:
http://game-v-s4u.blogfa.com/post/42

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
داداش مطمئن باشن اگر اینا معتبر باشه، سایت های دانلود ایرانی زودتر از همه میذارن

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به همه دوستان بازیباز .
امروز تصمیم گرفتیم برای کاربران عزیز بازیهای محبوب رو با لینک مستقیم و لینکهای دائمی قرار بدیم و تعداد بازیها رو روز به روز بیشتر کنیم و حتی درخواست بازی رو هم برای دوستان عزیز خواهیم داشت که این امکان براشون فراهم بشه که بازیهای کمیاب رو با لینک مستقیم دانلود کنند .
امیدوارم با نظرات و همکاریتون ما رو در این زمینه یاری کنید .

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
Battlefield-1942.jpg

| نسخه بدون نیاز به نصب |

بازی Battlefield نام یکی از بازیهای اکشن اول شخص و تیر اندازی است که تاکنون نسخه های مختلفی از آن برای پلتفرمهای مختلف عرضه شده و یکی از محبوبترین عناوین در سبک و سیاق خود محسوب میشود . بازی Battlefield 1942 نام اولین نسخه از سری بازیهای بتلفیلد است که همانطور که از نام آن پیداست وقایع مربوط به سال ۱۹۴۲ و جنگهای عظیمی که در آن سالها اتفاق افتاد است .
در بازی Battlefield 1942 باز هم به دوران جنگ جهانی دوم باز خواهید گشت و وارد جنگ‌های افسانه‌ای آن می‌شوید. یک بازی چند نفره که تا سقف ۲۴ بازیباز را در نقش دو گروه ارتش امپراطوری ژاپن و تفنگداران دریایی آمریکا و در سه ناحیه گرمسیری مختلف از جمله Wake Island ،Guadalc و Iwo Jima قرار می‌دهد.

برای دانلود بازی به لینک زیر مراجعه نمایید…

dmohamad188

Registered User
لایک‌ها
257
داداش مطمئن باشن اگر اینا معتبر باشه، سایت های دانلود ایرانی زودتر از همه میذارن

داداش گلم و داداشای گلم سایت Razor 1911 بازی GTA IV & GTA EFLC رو کرک کرده که کاملا سالن هست و کار می کنه .
این لینک هایی که گذاشته شده برای سایت Megadown هست و من نتونستم دانلودشون کنم.
از دوستان خواهش می کنم اگر کسی می تونه این لینک های قرار داده شده رو دانلود کنه برای من دانلود کنه من تست می کنم اگر سالم بود که برای شما هم آپلود می کنم . اگر هم که سالم نبود که اطلاع رسانی می کنم .

Last edited:

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
داداش گلم و داداشای گلم سایت Razor 1911 بازی GTA IV & GTA EFLC رو کرک کرده که کاملا سالن هست و کار می کنه .
این لینک هایی که گذاشته شده برای سایت Megadown هست و من نتونستم دانلودشون کنم.
از دوستان خواهش می کنم اگر کسی می تونه این لینک های قرار داده شده رو دانلود کنه برای من دانلود کنه من تست می کنم اگر سالم بود که برای شما هم آپلود می کنم . اگر هم که سالم نبود که اطلاع رسانی می کنم .

محمد جان،
یه فریم زدن اون بالا کاری داره؟
بعدا، razor1911 شرکت نیست! ایشون برداشته نوشته شرکت....اسم یه گروه هست razor 1911...
اونوقت این آموزشش، آموزش بود الان؟!؟!؟؟
و اینکه شما اگر هم دانلود کردی، چه طوری میخوای اون رو آپلود کنی؟ مگه سرعت اینترنت شما چه قدره؟
مطمئن باش شما نتونستی از اون دانلود کنی، ایشون که وبلاگ دارن هم نتونستن....چون الان منم نتونستم دانلودش کنم!! :دی چون اصلا دانلود نمیشه.
یکی دیگه اینکه اون اصل "دانلودر" نیست و فایل تورنت هست
و اینکه برداشتن ته فایل نوشتن Razor1911 - RELOADERD ....اینجاس که یه لول باید گفت.....بالاخره این razor1911 هست یا reloaded ؟؟؟ اینا هر کدوم جداگانه بازی ها را کرک می کنن....
و
و
و از همه ی اینا مهم تر.....اونایی رو که شما گفتی، قبلا کرک کردن....منم بازی کردم چون برای کامپیوتر هم اومده....باید GTA V برای PC بیاد که اینا کرک کنن!!!!!!!!!!! وقتی بازی برای کنسول میاد، اینا چیو میخوان کرک کنن؟؟؟ اونی که برمیدارن بازی کنسول رو برای PC میدن، خود شرکت سازنده، یه هزینه ی هنگفتی به شرکتی که کارش هست میده که اینا بازی رو "پورت" کنن و وقتی بازی به صورت رسمی و به صورت ارجینال منتشر میشه، اینا هم برمیدارن بازی رو کرک میکنن

اینا رو خارجی های علاف و مردم آزار میدن تو اینترنت که همش هم فیک هست
به نظرم شما وقتت رو سر این تلف نکن....راک استار هم دیوانه نیست که این بازی رو برای PC نده....شما میدونی چه سودی میکنه از انتشار این بازی برای PC ؟؟ایشالا برای PC هم میاد...ما هم دوست داریم بازی کنیم :)

dmohamad188

Registered User
لایک‌ها
257
قربونت داداش
راستش منم همین جوری فکر می کنم .
اگر راستش رو بخوای رو کنسول XBOX 360 بازی کردمش ولی از کیفیت تکچرهاش راضی نیستم چون کنسول زورش نمیرسه به قدرت PC پردازش کنه .
واسه عرضه نسخه pc لحظه شماری می کنم.
بازم ممنون از راهنماییت

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36

دانلود بازی میدان نبرد ویتنام برای PC
| نسخه بدون نیاز به نصب |

بازی Battlefield: Vietnam نام یکی دیگر از نسخه های بازی میدان نبرد است که چندی پس از Battlefield 1942 عرضه شد و توانست موفقیت نسخه اول را با ارتقای گیم پلی و گرافیک بازی تکرار کند . در این قسمت نیز همانند نسخه قبل نیروها به دو قسمت میشوند یک طرف آمریکایی ها و ویتنامی های متحد با آنها و طرف دیگر ویتنام شمالی و ویتکونگ های متحد با آنها میباشد و باید شاهد جنگهایی سخت و دشوار در بین طرفین باشیم ،‌ در ضمن در بازی ۱۶ مرحله وجود دارد که همه این مراحل از جنگهای واقعی و مهمی که میان آمریکا و ویتنام رخ داده است تشکیل میشوند، البته باید گفت که ۱۲ نقشه موجود است که دو نقشه بازی برای دو بار تکرا میشود ،‌ در ضمن اسلحه ها و تجهیزات نیز از سلاح های واقعی زمان جنگ برگرفته شده اند و میتوان گفت که با وجود تمام این مسایل شما در این بازی خود را به صورت کاملا واقعی در این جنگ احساس خواهید کرد.

اما از مهمترین ویژگیهای دیگر بازی Battlefield: Vietnam میتوان به تنوع نقشه های آن اشاره کرد به عنوان مثال شما در یکی از نقشه ها در حالی که باید نیروی هوایی قوی ای برای پیروزی داشته باشید در نقشه دیگر باید از تجهیزات و قدرت کافی برای مبارزه در خشکی برخوردار باشید و نیروهای هوایی هیچ کمک و یا تأثیری نخواهند داشت و یا وقتی در نقشه ای کشتن دشمنان از دور آسانتر است در دیگری کشتن آنها از نزدیک آسانتر است و باید سازندگان بازی Battlefield: Vietnam را به خاطر توجه به تک تک این مسایل تقدیر کرد زیرا هیچگاه شما در این بازی خسته نخواهید شد و از همه مهمتر هیجانی که تحت شبکه های اینترنت و به صورت Online پدید می آید چیز دیگری خواهد بود

برای دانلود بازی به لینک زیر مراجعه نمایید…

بالا