majidhenry
Registered User
- نوشتهها
- 1,003
- لایکها
- 1,261
دوست عزیز شما که گفتی 280 ت ، حالا میای قیمت دیگه میدی
با این قیمت جدیدی که گذاشتی که از همه جا میشه خرید
داداشم اون قیمت جدید ها مال اک دستگاه هستدوست عزیز شما که گفتی 280 ت ، حالا میای قیمت دیگه میدی
مرورگرت رو ببندعجب !
باید سند بزارم که بفهمید ایرانم !
داداش من میارمش بالا شما نیا داخلش مگه مجبوری؟؟داداش شما هنوز عکس قرار ندادین پس بیخودی تاپیک رو بالا نگه نیارین !
شعور نداری دیگه از نیو یوزر بیشتر از این انتظار نمیره اصلا جنسی در کار نیست که اومدی برای فروش گذاشتین , به این صورت کلاهبرداری زیاد شدهداداش من میارمش بالا شما نیا داخلش مگه مجبوری؟؟
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2
مرورگرت رو ببند
مودم رو خاموش روشن کن
مرورگرت رو باز کن وارد سایت شو
شرمنده من نتونستم قسمت فروشگاه بدنسازی رو پیدا کنمدرود
این تاپیک موقتا و برای آگاهی کاربران محترم بخش بدنسازی ایجاد شده است. از آنجایی که هرگونه خرید و فروش در این سایت از طریق بخش بازارچه صورت میپذیرد، تقاضا میکنم برای سفارشهاس خرید یا فروش اقلام مربوط به بدنسازی از آن بخش استفاده کرده و در بخش بدنسازی قسمت ورزش تاپیک نزنید.
تاپیکهای موجود فعلی در این زمینه، موقتا در این تاپیک ادغام شده و برای مدت محدودی جهت انتقال موارد آن بازارچه از طریق کاربران محترم باقی میمانند. بعد از این مدت این تاپیک و هرگونه تاپیک ایجاد شده جهت خرید یا فروش اقلام حذف خواهند شد...
پاینده باشید
داداش سایزش رو نمیدونم دقیق ولی اجزاش از هم جدا میشن و فک کنم میشه پستش کردسایزش رو میتونی بفرستی؟ به اضافه وزنش؟
این همینجوری سر همه دیگه؟ منظورم واسه پست کردنش باز نمیشه تکه هاش تا حجم کمتری بگیره؟
داداش قیمت آخرت رو برام بفرست