ممنونمبا سلام و درود .
تبریک به خاطرکسب رتبه کل کشور در جشنواره فاوا . و خیلی خوب شد که نماد رو به مجموعه فروشگاهتون اضافه کردید . ..موفق و پرفروش باشید.
به روی چشمداداش محصولات اندروید فراموش نشه
خوش اومدی اما معلق ها کسانی هستند که هنوز تایید نکردن که واسشون ارسال کنیم. اگه هزینه برگشتی رو تقبل میکنین من ارسال کنم!؟من دوباره برگشتم واسه همکاری ولی انگار همچنان معلق بودن و موندن تا سال ها ادامه داره
انتظار ندارید بعد از 40 روز معلق بودن تایید سفارش بگیرید انصرافی کنید خیال ما هم راحت میشه:دخوش اومدی اما معلق ها کسانی هستند که هنوز تایید نکردن که واسشون ارسال کنیم. اگه هزینه برگشتی رو تقبل میکنین من ارسال کنم!؟
شماره خودتونو بفرستین براتون تغییر میدم. در ضمن این شماره پشتیبانی هستش 09370098700 خانم فرح بخش صبح از 9 تا 12 عصر 17-20به این انصرافی ها ز بزنم تایید بگیرم همش انصرافی و برگشتی شده جدیدن غیر طبیعیه امروز هم تماس گرفتید شماره تماس داداشم تو پنل هست من نتونستم شماره خودم رو ثبت کنم چون قبلا یه پنل دیگه داشتیم نشد صحبت کنم باهاتون
خونه شونه!شهرام کجاست پس؟!!!
باعث افتخاره ماست که به مجموعه ملحق بشین. اما در خصوص فروش دو روش کلی هستش :من برمودایی نیستم ، بلکه برموداییان را دوست میدارم
بفرمایید که برای فروش یک محصول از طریق شبکه شما باید چگونه اقدام کرد ؟
یک نوع جواهر دست ساز با رنج قیمت 60-100 هزار تومان از جنس شیشه و مسمشاهده پیوست 668568
شبیه این :
ما صرفا تولید کننده هستیمباعث افتخاره ماست که به مجموعه ملحق بشین. اما در خصوص فروش دو روش کلی هستش :
1: محصولو برای ما میفرستین و ما توی کل سیستم اضافه میکنیم و هرکسی(از جمله خودتون) میتونین بفروشین
2: یه فروش اختصاصی برای خودتون دارین که باز این به چندین روش هستش
شما تاحالا بازاریابی کردین؟
بسیار خب اگه مایل هستین ما محصولتونو توی سیستم معرفی میکنیم و به بازاریابا اعلام میکنیم که رو فروشش کار کننما صرفا تولید کننده هستیم
قصد داریم فروش اینترنتی این محصول رو واگذار کنیم به یک شرکت
مایلیمبسیار خب اگه مایل هستین ما محصولتونو توی سیستم معرفی میکنیم و به بازاریابا اعلام میکنیم که رو فروشش کار کنن