• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک پرسش و پاسخ گوشی جدید haier w718 mt6572 (دوهسته ای)

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به همه یه گوشی هایر دوهسته ای دارم صبح از خواب پاشدم دیدم یه صفحه بالا اومده بالاش یه چرتو پرتایی نوشته بعد پایینش نوشته دیست فون هیچ کاری ازم برنمیومد ریست فونو که زدم گوشی خاموش شد تمام علایم حیاتیش رفت الان به هیچ وجه هیچ واکنشی نشون نمیده هیچ تجربه ای هم تو فلش زدنو اینا ندارم ولی میتونم زود متوجه بشم اگه کسی راهنمایی کنه لطفا یه کمک کنین امکانش هست درستش کنم یانه؟

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
هیچ علایمی نداره ؟
به کامپیوتر که وص میکنی چی ؟
اگه فلش لازم بشه باید گوشی رو باز کنی و با توجه به شماره برد گوشی که زیر lcd نوشته شده فریمور گوشی رو پیدا و دانلود کنی
کلا کار مشکلی هست و اگه وارد نباشی و گوشی شانس روشن شدن داشته باشه احتمالا این شانس رو ازش میگیری

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
هیچ علایمی نداره ؟
اگه فلش لازم بشه باید گوشی رو باز کنی و با توجه به شماره برد گوشی که زیر lcd نوشته شده فریمور گوشی رو پیدا و دانلود کنی
کلا کار مشکلی هست و اگه وارد نباشی و گوشی شانس روشن شدن داشته باشه احتمالا این شانس رو ازش میگیری
نه به کامپیوتر وصل میشه پورت mtk رومیشناسه ولی حافظه گوشی رو نمیشناسه من از نیدرام رام هایر w718j رو دانلود کردم فقط نمیدونم چجوری باید بریزم تو گوشی

hamid.pajand

Registered User
لایک‌ها
23
هیچ علایمی نداره ؟
میشه یه تک زنگ بزنی بهم بهت زنگ بزنم چندتا سوال بپرسم حل شه؟ اگه امکانش هست البته؟ 09366116257

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
سلام دوستان

میتونید کمکم کنید تنظیمات 3g و فعال کردنش برای گوشی هایر 718 رو انجام بدم ...

هر کاری میکنم فقط با wifi میتونم به نت وصل بشم ...

نه با 2g نه 3g نمیتونم به نت وصل بشم ...

امروز یه بسته یک روزه خریدم و برام فعال شده ولی چون تنظیم نیست کانکت نمیشه ...

اسمه کلمه E یا G هم بقل آنتن گوشیم نیست ...

فکر کنم مشکل از ساخت APK باید باشه ...

ممنون میشم راهنمایم کنی .

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
Apk?!!!!
منظورت APNهست ؟
با یه سرچ کوچولو تو اینترت راحت پیدا میشه
سیمکارتت چیه ؟

برای فعال کردن GPRS مراحل زیر را در گوشی خود دنبال کنید:

Settings > Wireless & networks > Mobile networks > Access Point Names

سپس کلید Menu را بزنید؛ New APN را انتخاب کنید و عبارات زیر را به طور دقیق وارد کنید.

برای اپراتور ایرانسل:

Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell

603950_752-150x150.jpg
برای اپراتور همراه اول:

Name: mci-gprs
APN: mcinet

اکنون گوشی شما برای اتصال به اینترنت آماده است. کافی است ترافیک داده ها را به روش زیر فعال کنید. برای خاموش و روشن کردن اینترنت گوشی های اندروید دستور العمل زیر را طی کنید:

Setting -> Wireless & Network -> Mobilenetworks -> Data Enable

در این قسمت کنار گزینه دیتا تیک را خاموش یا روشن کنید. البته می توانید ویجت این تنظیمات را بر روی صفحه گوشی بیاورید تا به راحتی اینکار انجام شود.

برای 3G هم که باید WCMA علامت دار باشه
البته من W718 ندارم و دقیق نمیدونم کجاشه ، ولی تو قسمت تنظیمات شبکه هست (MOBILE NETWORK)

Last edited:

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
Apk?!!!!
منظورت APNهست ؟
با یه سرچ کوچولو تو اینترت راحت پیدا میشه
سیمکارتت چیه ؟

برای 3G هم که باید WCMA علامت دار باشه
البته من W718 ندارم و دقیق نمیدونم کجاشه ، ولی تو قسمت تنظیمات شبکه هست (MOBILE NETWORK)

رفیق سرچ کردم با هر زحمتی بود تنظیماتشو دستی انجام دادم و درست شد ...

شیر اون مادرت حلالت باشه ...
مرسی ...

الان فقط یه سوال بقل انتن کلمه E اومده یعنی منظورش همون 3G هستش ???
مرسی ...

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
دوستان هر کاری میکنم نتم E نشون میده ...

چیکار باید کرد تبدیل به H یا 3g بشه ؟؟؟‌

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
e بمعنی edge هست و از g که بمعنی gprs هست سرعنش بیشتره ولی بازم خیلی کمتر از 3g هست
برای 3g‌ باید H بیاد
ببین تو قسمت شبکه بگرد باید یه گزینه ای رو پیدا کنی که معمولا نوشته حالت شبکه و اونجا سه تا گزینه داره بنامهای
گزینه اول gsm میشه 2g
گزینه دوم gsm/wcdma میشه 2g ‌و 3g اولویت با 3g
گزینه سوم wcdma فقط 3G (جایی که پوشش 3G‌نباشه آنتن گوشیت میره کلا)

توی این گوشی نمیدونم از کجا میشه اینجا رفت ولی گزینش از همینجا انتخاب میشه

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
مرسی رفیق . میزارم رو حالت 3g کل آنتن گوشی میره . احتمالا محدوده ما 3g پوشش نمیده برای همین فقط با 2g کانکت میشه ...
تشکر ..

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام به همه یه گوشی هایر دوهسته ای دارم صبح از خواب پاشدم دیدم یه صفحه بالا اومده بالاش یه چرتو پرتایی نوشته بعد پایینش نوشته دیست فون هیچ کاری ازم برنمیومد ریست فونو که زدم گوشی خاموش شد تمام علایم حیاتیش رفت الان به هیچ وجه هیچ واکنشی نشون نمیده هیچ تجربه ای هم تو فلش زدنو اینا ندارم ولی میتونم زود متوجه بشم اگه کسی راهنمایی کنه لطفا یه کمک کنین امکانش هست درستش کنم یانه؟

دقیقا همین اتفاق برای من افتاد چی کار کردینش ؟

wsxproxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من دوتا گوشی هایر w718 دارم که رو صفحه ی بوت گیر میکنه .. فایل فلش هم دانلود کردم هنگام فلش زدن اروری که تو عکس میده رو نشون میده، یعنی به هیچ صورت حتی یک فایل هم قابل فلش کردن نیست چون دقیقا همین قسمتی که تو عکس هست گیر میکنه ... جالب اینجاست که یکی از گوشی های که رکاوری CWM روش نصب هست کاملا وارد رکاوری میشه اما هر کاری از رکاوری از فرمت پارتیشن تا نصب و فلش رام دیگه هیچ تاثیری نداره و گوشی به همین صورت روی لوگین می مونه ... اگر کسی تجربه ای در این زمینه و حل این ارور که به نظرم مربوط به مشکل حافظه ی گوشی میشه داره بده ...

do.php

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
متاسفانه تو 90% این مدل هارد میسوزه
حافظه mmc از درسترس خارج میشه و با فلشر معمولی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد
باید هاردش عوض شه که ریسک بالایی داره و مقرون بصرفه نیست

wsxproxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
متاسفانه تو 90% این مدل هارد میسوزه
حافظه mmc از درسترس خارج میشه و با فلشر معمولی هیچ کاری نمیشه باهاش کرد
باید هاردش عوض شه که ریسک بالایی داره و مقرون بصرفه نیست

ممنون از جواب ... آیا امکان فلش زدن با باکس هست یا کلاً مشکل سخت افزاریه ؟؟؟

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
من فکر میکنم سخت افزاری هست چون نمونه های زیادی از این گوشی اینطوری شدن و ارور های فلش تولز معنی عدم دسترسی به خافظه رو میده ،‌ بازم میخوای بده امتحان کنن
این مشکل در این گوشی شایع هست احتمال قوی این یه اشکال در طراحی برد هست که حافظه mmc آسیب میبینه
اکثر اونایی که گوشیشون اینجوری شده گفتن گوشی تو شارژ بوده یا صبح که رفتن سراغش دیگه بالا نیومده

wsxproxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
آره علایم همگی یکی هست تقریبا یا روی لوگو گیر میکنه یا کلاً روشن نمیشه ... در کل اگه به نتیجه ای رسیدم اینجا میذارم ، وقتی رفته بودم مالزی میخواستم یه عینک بخرم از فروشنده پرسیدم این خوبه گفت نه این قلابی هستش و خوب نیست و فقط مقرون به صرفه هست اگه تو ایران بود میگفت فقط من اینو دارم و بهتر از این وجود نداره ... گوشی من هایر نیست ولی مطمئن هستم گوشی خیلی ها این بوده و افرادی هم که این گوشی رو خریداری کردن که از نظر مالی در تنگنا بودن و یا خواستن یه گوشی آندرویدی ارزون بگیرن اما خیلی زود از دستش دادن به خاطر دروغ یه سری ااا ...

mnhdmn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و بزرگواران

بنده این تاپیک رو به درخواست چند نفر از دوستان ایجاد کردم تا مسائل ، مشکلات نرم افزاری یا سخت افزاری و همچنین هر گونه آموزش و یا مطلب به درد بخور مربوط به این گوشی رو اینجا قرار بدیم تا بقیه دوستان هم استفاده کنند ...

اول از همه مشخصات کامل گوشی رو میزارم اینجا :

cpu : mediatek mt6572 1.3ghz corex a7 با تکنولوژی ساخت 28 نانومتری
gpu:mali 400 mp تک هسته ای با فرکانس 500 مگاهرتز
ram : 512 mb ddr2 266 mhz
display : tft 4 inch 480*800 with 16k color
دارای سنسورهای : شتاب سنج -سنسور مجاورت-سنسور تنظیم خودکار نور صفحه نمایش
دوربین : 5.5 مگاپیکسل ... بدون فوکوس خودکار-و دوربین جلو برای چت تصویری
باطری 2000 میلی آمپر
نسخه آندروید : 4.2.2 همراه با کرنل 3.4.5
حافظه داخلی : 4 گیگابایت - 1.5 گیگابایت حافظه phone و 1.5 گیگابایت حافظه مموری کارت مجازی + پشتیبانی از مموری کارت تا 32 گیگ

شروع کار با root کردن گوشی

اولین کاری که همیشه معمولا با یه گوشی اندرویدی انجام میدیم روت کردن اونه ..تا بشه از همه قابلیتهای گوشی استفاده کرد...

مواد لازم :

یه ویندوز تر و تمیز

گوشی هایر خودمون

برنامه srs root : دانلود

درایور های گوشی (راه انداز) :

***************دانلود ( پکیج اصلی ) ******************

توجه: این پک شامل چندین پکیج دیگر نیز می باشد که در مراحل بعد مورد استفاده قرار میگیرد...

خب برنامه srs رو مثل یه برنامه عادی نصب میکنید.. سپس اونو اجرا میکنید ...
حالا از توی گوشیتون به مسیر زیر برید :
setting>about و بر روی build number هفت بار تپ کنید تا developer options فعال بشه ...
به عقب (setting ) برگردید و وارد developer options بشید و اون بالا developer option رو فعال کنید و سپس از گزینه های موجود در اینجا usb debuging رو فعال میکنیم و ok را برای تائید تپ می کنیم..
اکنون گوشی را توسط پورت usb به سیستم متصل می کنیم ... و اگر درخواست راه انداز (driver) کرد ...پکیجی را که در مرحله قبل دانلود کردید از داخل اون MT65xx_USB_Driver را نیز آنزیپ کنید و به ویندوزتون این مسیر را برای نصب درایور گوشیتون بشناسانید...
پس از نصب راه انداز برنامه srs رو اجرا کنید و گزینه اول یعنی( root device(all methods را انتخاب کنید و صبر کنید تا مراحل کار به پایان برسد...

نکته :
اگر توسط این نرم افزار موفق به روت کردن نشدید می تونید از این پکیج استفاده کنید :

Motochopper

کافیه فایل رو آنزیپ کنید و run.bat را اجرا کنید ...

ادامه آموزش :

پس از اینکه گوشیتون رو با موفقیت با استفاده از روشهای بالا یا هر روش دیگری روت کردین ... دومین کاری رو که همیشه باید انجام داد بکاپ گرفتن از گوشیه که در صورت بروز هر گونه مشکلی برای گوشی بشه راحت اونو به حالت اولش برگردوند...

مواد لازم
یک گوشی روت شده
درایورهای گوشی نصب شده باشد
گزینه usb debuging از داخل گوشی فعال باشه...
شروع به کار
از داخل پکیج اصلی فایل mtk droid tools را اجرا کنید و بهش یه مسیر ساده مثل c:\mtkdorid را معرفی کنید و سپس extrat کنید
پس از اینکه فایلهای برنامه استخراج شدند یه مسیر معرفی شده (دراینجا C:\mtkdroid ) رفته و فایل MTKdroidTools.ini را باز می کنیم

این خط را پیدا کنید :

(MTKsocs = ^MT65(16|73|75|77|89

و اونو به این شکل تغییر بدین :

( MTKsocs = ^MT65(16|72|73|75|77|89

حال فایل را save کنید ...

MTKdroidTools.exe را اجرا کنید

و گوشی را متصل کنید به سیستم ...

صبر کنید تا مشخصات گوشی شناسایی شود ... (اگر گوشی توسط برنامه شناسایی نشد کابل گوشی را جدا و دوباره متصل کنید)

خب اگر در پایین برنامه کنار گزینه های reboot و adb terminal گزینه root هم وجود داشت روی اون کلیک می کنید تا گوشی بطور کامل روت بشه ...
توجه کنید که در این مرحله به درخواست برنامه برای دسترسی به shell در داخل گوشی پاسخ دهید...allow یا grant

پس از اینکه گوشی کاملا روت شد ... بر روی ime/nvram کلیک کنید و از این پنجره بر روی backup پایین پنجره کلیک کنید تا برنامه از شماره سریال و ime گوشی بکاپ بگیرد...

اکنون از بالا به تب بعدی یعنی root,backup,recovery می رویم...
از اینجا بر روی backup کلیک می کنیم تا برنامه از گوشیتون یه بکاپ کامل بگیره ...
اینکار بستگی به اطلاعاتی که توی گوشیتون دارین طول میکشه ... تقریبا یه نیم ساعت یا شاید کمتر

پس از اینکه کار نرم افزار تمام شد و بکاپ گرفته شد اکنون نوبت به محیا سازی فایلهای بکاپ گرفته شده برای برنامه flash tools هستش ...
در تب backup,root,recovery بر روی گزینه to prepare blocks for flash tools کلیک کنید ...
از داخل این پنجره وارد پوشه backup بشید و از اونجا پوشه ای که با abroad (اگه چندین بکاپ دارین بر اساس تاریخ مرتب شده اند و به اعداد آخرشون توجه کنید) شروع میشه رو انتخاب می کنید ...

از داخل این پوشه فایل files.md5 را انتخاب کنید ...

صبر کنید تا برنامه کارش تموم بشه ...

بعد از پایان کار برنامه یه پوشه در داخل همون پوشه بکاپتون ایجاد میشه به اسم !Files_to_FlashTool ...
فایل scatter که پسوندش .txt هستش را حذف کنید و اونو جایگزین فایل مرحله بعد آموزش کنید ...
این پوشه رو zip ش کنید و یه جای امن برای روز مبادا کپی کنید

اکنون نوبت به نصب ریکاوری میرسه ...

فایل های زیر را دانلود کنید :

scatter

boot

recovery : این فایل را به recovery تغییر بدین
شکل کلیش باید به این شکل باشه :recovery.img

فایل SP_Flash_Tool_v3.1328.0.183.zip

را از پکیج اصلی استخراج کنید

یه پوشه توی درایو c درست کنید به نام haier
فایلهای boot.img و recovery.img و همچنین MT6572_Android_scatter.txt را داخل اون کپی کنید ...

برنامه sp flash tools را با اجرای فایل Flash_tool.exe اجرا کنید ...

از منوی فایل گزینه open scatter-loading file را کلیک می کنیم ...

پوشه haier که در درایو c ساخته ایم را پیدا می کنیم و از داخل اون فایل MT6572_Android_scatter.txt را انتخاب می کنیم...

اکنون در پایین باید فقط تیک گزینه های

bootimg
و
recovery

زده باشد ... هر تیک دیگه ای بود اونو بردارین ...

باطری گوشی رو در بیارین و از داخل برنامه بر روی download کلیک می کنیم ...

باطری گوشی رو جا بزنید و کابل رو به گوشی وصل می کنیم ...

اگر سیستم از شما تقاضای راه انداز کرد مثل دفعه قبل بهش اون پوشه mt65xx_usb رو معرفی می کنید...

صبر کنید تا فلش زدن تموم بشه و در پایان یه دایره سبز رنگ که بالاش ok نوشته شده است نمایش داده شود ...

گوشی را جدا کرده و باطری را در بیاورید و دوباره جا بزنید...

سپس دکمه کم کردن صدا را نگه داشته و گوشی را روشن کنید ...

صبر کنید تا ریکاوری بالا بیاد...

دوستان اگه سوالی چیزی دارند همینجا بپرسند تا رسیدگی بشه ...

آموزش استفاده از نرم افزار folder mount برای فراخوانی دیتای بازیهای hd از مموری کارت خارجی

باتوجه به اينکه چند تن از دوستان براي اجراي بازيهاي hd با حجم بالا در اين گوشي مشکل داشتند آموزش اين برنامه رو براتون قرار ميدم تا لذت بازي کردن بازهاي با حجم ديتاي بالا را روي اين گوشي تجربه کنيد ...
همانطور که ميدانيد اين گوشي داراي 2 پارتيشن بطور پيش فرض مي باشد که پارتيشن اول پارتيشن داخلي براي نصب نرم افزار يا به اصطلاح به اون حافظه phone هم گفته ميشه ... پارتيشن بعدي هم که داراي حجم تقريبي 1.3 گيگ هستش بعنوان مموري کارت شناسايي ميشه sdcard ... و وقتي مموري کارت خارجي روي گوشي قرار بگيره اونو بعنوان sdcard1 شناسايي ميکنه و از اين از اين پارتيشن نميشه بعنوان محل فراخواني ديتاي بازيها استفاده کرد... که ما اينجا به استفاده از نرم افزار foldermount اين کار را يعني لينک دادن اطلاعات از حافظه sdcard به حافظه مموري کارت خارجي(sdcard1) انجام ميدهيم ...
اول اول همه گوشي بايد روت باشه (اموزش در بالا)
بازي نصب شده باشد و يکبار هم بايد اجرا شده باشد (بدون ديتا)
...

اما مراحل کار :

يکبار بازي را بدون ديتا اجرا کنيد و از آن خارج شويد تا پوشه ديتاي تنظيمات بازي (2) ساخته شود ...

چون هر بازي شامل 2 قسمته :

(1) فايل ديتاي اصلي بازي که همه اطلاعات از اون استخراج ميشه ...

(2) مراحل طي شده و تنظيمات انجام شده در بازي ...

مسير ديتاي بازي بر روي مموري کارت بسازيد ...(فقط مسير را در مموری کارت داخلی بسازید)

بطور مثال : andoid/obb/xxxx

نرم فزار foldermount نسخه کرک شده را دانلود کنيد :

Dev-Host - FolderMount-Premium-ROOT-2.3.11(www.FarsRoid.com).apk - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service

نرم افزار را اجرا کنيد ...

از بالا سمت چپ بر روي list of pairs تپ کنيد ...

از اين منو app analyzer را انتخاب کنيد.. صبر کنيد تا برنامه ها لود بشن ...

پس از لود شدن برنامه ها بازي رو از توي ليست جلوتون پيدا مي کنيد و بر روي اون تپ مي کنيد...

در پنجره بعدي ميينيد که دو تا مسير روبرتون قرار دارد ... مسير اول همون مسير save ها و تنظيمات نر افزار هستش و مسير دوم مسير اصلي ديتامونه ...

بر روي crate pair روبروي ديتامون کليک مي کنيم ...

پيغامي ظاهر مي شود مبني بر اينکه مسير ديتا بطور اتوماتيک بر روي مموري کارت خارجي عينا ساخته شود ... که yes را انتخاب مي کنيم...

در پايين تيک exclude from media scan را مي زنيم ...

بر روي علامت تيک بالاي صفحه کليک کنيد و اگر پیغامی مبنی بر انتقال فایلهای فعلی دریافت کردید اونو تائید می کنید ... تا ديتاي (2)بازي منتقل شود ...

اما روش انتقال دیتای بازی یه خوره فرق میکنه ... به صفحه اول برنامه باز گردید یا از بالا بر روی list of pairs تپ کنید ...

سپس بر روی علامت "+" بالای صفحه کلیک کنید یک نام برای دیتای بازیتون انتخاب کنید به طور مثل برای بازی dead triger مینویسیم dt2 data ...این نام اختیاری و هر چیزی که دلتون میخواد میتونید بنویسید...

روی نوشته folder to move data from تپ کنید...از این پنجره دقت کنید مسیر پوشه دیتای بازی رو بر روی مموری کارت خارجی (همین مسیر) انتخاب کنید به طور مثال android/obb/xxxx ...نیازی نیست که وارد

پوشه دیگری شوید...یعنی فقط پوشه اصلی یا به اصطلاح روت دیتای اون بازی انتخاب شود و اگر مسیر انتخاب شده زیر پوشه ای در اون وجود داشت اونو انتخاب کنید ...مثلا اگر مسیر به این شکل بود :

sdcard0/android/obb/gamename/files نباید پوشه files انتخاب شود فقط تا gamename را انتخاب کنید....

پس از انتخاب مسیر بازی بر روی علامت تیک بالا پنجره تپ کنید پیغامی مبنی بر ساخته شده همین مسیر در مموری کارت خارجی دریافت می کنید که اونو تائید می کنید...

تیک exclude from media scan را هم بزنید ...

قبل از اینکه بر روی علامت پایین صفحه کلیک کنید گوشیتون رو به سیستم وصل کنید و دیتا را در مسیر تعریف شده بر روی مموری کارت خارجی کپی کنید ...

نکته خیلی مهم : نباید پوشه اصلی دیتا جایگزین فایل کپی شده شما شود ...یعنی اگر روی سیستمتون پوشه دیتاتون به این شکل باشه :

gamename/files ... فقط کافیه محتویات اون یعنی محتویات gamename را کپی کنید در مسیر تعریف شده در مموری کارت خارجی نه خود پوشه gamename ... اگر غیر این صورت شود برنامه نمیتواند پوشه دیتا را

لینک دهد ...

پس از اینکه دیتا را بر روی مموری کارت خارجی در مسیر ذکر شده کپی کردید ..اکنون دوباره وارد برنامه folder mount شود و بر روی علا سنجاق مانند سمت چپ کلیک کنید تا علامت سنجاق روبروی دیتاهای تعریف

شده بالا به رنگ قرمز دراید ...

اکنون میتوانید بازی را اجرا کرده و از آن لذت ببرید ...

سلام من در نصب ریکاوری مشکل دارم خواهشا کمک کنید درایور گوشی - vcom همه چی -adb نصبه ولی نمیدونم چرا خطا میده در ضمن من ریکاوری گوشی خودم را ندارم مدل گوشیم iphone 6 طرح چینی آیا ممکنه به خاطر نبودن خود فایل ریکاوری مخصوص خود گوشی من باشه چون هر جا میگردم فایل ریکاوری پیدا نمیکنم در ضمن mt6572 هست خواهشا یه روشی برای نصب ریکاوری ارایه بدین ای هم اون اخطاره هستش

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    124.5 KB · نمایش ها: 3

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
سلام من در نصب ریکاوری مشکل دارم خواهشا کمک کنید درایور گوشی - vcom همه چی -adb نصبه ولی نمیدونم چرا خطا میده در ضمن من ریکاوری گوشی خودم را ندارم مدل گوشیم iphone 6 طرح چینی آیا ممکنه به خاطر نبودن خود فایل ریکاوری مخصوص خود گوشی من باشه چون هر جا میگردم فایل ریکاوری پیدا نمیکنم در ضمن mt6572 هست خواهشا یه روشی برای نصب ریکاوری ارایه بدین ای هم اون اخطاره هستش

شما برای نصب کاستوم ریکاوری میتونید از برنامه MTKdroid 2.5.2 استفاده کنید
شما که مهارت کافی ندارید از روش بالا استفاده نکنید که به احتمال زیاد گوشیتون هارد بریک میشه و باید یندازی دور

بالا