• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تایپ کنید،پول بگیرید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام. تو این سایت میتونید با تایپ کردن،شکستن رکورد بازی ها و زیرمجموعه گیری کسب امتیاز کنید و اون هارو تبدیل به پول کنید و توی کارت عضو شتابتون بریزید. همچنین میتونید به قسمت بازدید خودکار برید و بخوابید،درحالی که امتیاز جمع میکنید! عضویت در این سایت رو بهتون پیشنهاد میکنم. اگر هم (طبق تجربه) می خواید چرت و پرت بگید،در خروجی بالا سمت راسته! :rolleyes: از آدرس زیر عضو بشید:
کسب درآمد از طریق تایپ کردن
مجموع برداشت های من از این سایت:​
378000
تومان
مدارک اثبات پرداخت سایت:

70405311390227550308.jpg
55188676782693218831.jpg

Last edited:

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

کسی این را تست کرده خوب هست یا نه ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
از لحاظ پرداخت که شک نکنید پرداخت داره. در ضمن وقتی به 200000 امتیاز رسیدید،یا میتونید تبدیل به 20 هزارتومن بکنیدش و توی کارتتون بریزید یا بسته نوع A رو بخرید و میزان امتیاز گیریتون رو دوبرابر و درنتیجه درآمدتون رو دوبرابر کنید.در ضمن حداقل پرداخت 100000 امتیاز یا همون 10 هزار تومنه.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روزانه چند امتیاز میشه بدست اورد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز،بستگی به میزان فعالیتت داره،ولی بین 15 تا 25 هزار امتیاز بدون بسته A و 30 تا 50 هزار (حتی بیشتر) با بسته A.

Hadi_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شما خودت ازش پول گرفتی؟!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بفرمایید دوستان،این هم مدرک پرداخت: http://baxcomputer.ir/up/uploads/13617018651.jpg البته مال من نیست. در ضمن همونطور که گفتم،اگر بسته A رو با امتیازاتتون فعال کنید،بین 3 تا 5 هزار تومن در روز درآمد خواهید داشت،در حالی که کار خاصی نمی کنید،فقط هر 40 ثانیه یک کد روی صفحه ظاهر میشه که باید تایپ کنید و دکمه رو بزنید،همین!یعنی درحالی که کارای دیگه تون رو با کامپیوتر انجام میدید،امتیاز میگیرید،در ضمن همونطور که گفتم میتونید با فعال سازی بازدید خودکار،بدون نشستن پای کامپیوتر هم امتیاز جمع کنید،البته وقتی به صورت دستی امتیاز جمع می کنید،مسلما امتیاز ها بیشتر خواهد بود. راستی،کسانی که در هرروز بیشترین امتیاز را بگیرن،نفر اول 1000 امتیاز و دوم تا پنجم 500 امتیاز،کسانی که در هفته بیشترین امتیاز رو گرفتن 5000 امتیاز و کسانی که در ماه بیشترین امتیاز رو گرفتن،10000 امتیاز جایزه دریافت میکنن.لیست نفرات برتر رو از توی منوی سمت راست میتونید ببینید. اگر هم با قسمت امتیازگیری مشکلی داشتید،یکبار حافظه کچ و کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید.و همچنین به گفته خود سایت،بهترین حالت و سریع ترین حالت مشاهده سایت،با مرورگر گوگل کروم است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
توجه کنید دوستان! از الان به بعد (کسانی که تا الان عضو شدن حساب نمیشن.)هر کسی با لینک بالا عضو بشه و یوزر نیمش و حساب لیبرتی رزروش رو اینجا بگه،0.05$ به صورت آنی و اگه عضو فعالی باشه، 0.10$ بعد از مشاهده فعالیتش بهش میدم!

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
من عضو شدم دیروز . باید چیکار بکنم میشه یه توضیح بدی که باید چیکار بکنم تو کدوم منوها برم خیلی منو داره تا بتونم امتیاز بگیرم . باید حتما بسته بخرم ؟

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
منم عضو شدم.چطوری هست؟یه توضیح میدی؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
چشم دوستان. اولا اینکه حتما از مرورگر گوگل کروم استفاده کنید تا سرعت بارگذاری سایت روی حداکثر باشه. توی کروم از توی قسمت Settings کوکی ها و کچ رو یکبار کامل پاک کنید.حالا وارد سایت بشید و لاگین کنید. از منوی سمت راست اولین گزینه یعنی سیستم ارسال بازدید و بعد بازدید تک پنجره ای (بازم گزینه اول) رو انتخاب کنید. به هیچ عنوان صفحه رو نبندید،یعنی هردوتا صفحه باید همزمان باز باشه،حالا 40 ثانیه صبر کنید تا یک عکس روی صفحه بیاد و کدش رو توی کادر زیرش وارد کنید و همینطور هر 40 ثانیه تکرار کنید تا امتیاز جمع کنید.به همین راحتی! این رو هم اضافه کنم که خریدن بسته با امتیازاتتون یک گزینه اختیاری هست ولی باعث دوبرابر شدن درآمدتون میشه.

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
کجاش باید شماره حساب بدیم که پول واریز بشه

من تو یکی از بازیها رکورد زدم کی امتیازش را میده ؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکر میکنم یا موقع تسویه حساب یا توی منوی حسابداری همون سمت راست بشه شماره کارت داد. اگر توی یه بازی رکورد زدید،تا زمانی که کسی رکوردتون رو نزه،ماهانه 5000 امتیاز جایزه بهتون تعلق میگیره. (29م هر ماه)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستان اصلاح می کنم. به ازای هر رکوردی که توی بازی بزنید،5000 امتیاز در 15م هر ماه به حسابتون میریزند. 2روز دیگه تا 15م نمونده،پس بجنبید و عضو بشید و توی 10 تا از بازی هاش رکورد بزنید تا 50000 امتیاز یا همون 5 هزار تومن دریافت کنید! (و همچنین 0.05 هدیه رو از طرف من.)

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز این کار ها خوب نیست. تصویر دریافتی های منو در اینجا قرار بدی. شما هنوز یک هفته نشده که ثبت نام کردین چطوری ماهانه این دریافت ها رو کردید.؟
دوستان عزیز تصویری که ایشون در اینجا آورده اند متعلق به من مدیر سایت می باشد که آدرسشو هم بدم اگه خواستید برید و ملاحظه کنید اصلا من الان از حسابم دوباره عکس می گیرم پس خودتون برسی کنید.
آدرس انجمنی که ایشون عکس رو کش رفته. کسب درآمد از اینترنت با امتیاز گیری
آدرس عکس جدید گرفته شده توسط من http://baxcomputer.ir/up/uploads/13623143362.jpg
راستی دوستان عزیز تمام گفته های ایشون راسته و می توانید برای اثبات پرداختی ها از عکس من نتیجه گیری کنید. من مدیر این سایت توصیه دارم که حتما ثبت نام کنید و وقت رو از دست ندهید.
و از نویسنده این تاپیک درخواست دارم که هر چه سریع تر به سوالی که کردم از طریق ایمیل جواب بدن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوست عزیز انگار حالت خوب نیست،من گفتم که مدرک پرداخت مال من نیست،درضمن چرا چرت میگی،تو مدیر سایتی؟یعنی خودت به خودت پرداختی داشتی؟این حرفت با عقل خودت جور درمیاد؟ lol

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
ار من گفتن و قضاوت از کاربران.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز من قصدم در نوشته قبل در مرحله اول بارگزاری تصویر پرداختی های خودم برای تثبیت گفته های شما بود.
من قصد حمایت دارم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا