AbolTheRocker
Registered User
دوستانی که ثبت نام کردن و فعالیت ندارن توجه کنن که اگه بعد از یه مدت بدون فعالیت بمونن،حساب کاربریشون حذف میشه. حیفه به خدا،بقیه دوستان هم از دست ندن و ثبت نام کنن.
من خودم از کاربران ویژه این سایتم و گفته دوست عزیز رو هم تصدیق می کنم .دوستانی که ثبت نام کردن و فعالیت ندارن توجه کنن که اگه بعد از یه مدت بدون فعالیت بمونن،حساب کاربریشون حذف میشه. حیفه به خدا،بقیه دوستان هم از دست ندن و ثبت نام کنن.
من خودم از کاربران ویژه این سایتم و گفته دوست عزیز رو هم تصدیق می کنم .
این بسته فقط برای ثبت کردن سایت های زیاد می باشد و در افزایش امتیاز فایده ای نداره.شما که از کاربران ویژه سایت هستید میشه چندتا راه برا افزایش امتیاز بگی
خرید بسته ارتقاء درجه c فایده داره یا نه ؟
نه دوست عزیز هز یک ریال برابر یک امتیاز می باشد.نه دوست عزیز 200 هزار هست معادل 200 هزار تومن
چطوری باید زیر مجموعه بگیرم ؟
آره،که مثل گت پید،موقع برداشت بگه "بفرمایید"!!! :دی پی تی سی اینوستیگیشن هم پرو باکس رو "پیشنهاد نمیشود"معرفی کرده،چون مدیرش همون مدیر آنباکس هست که جمع کرد رفت.پس دیر یا زود این سایت هم تعطیل خواهدشد،قسمت تبلیغاتش هم یه کپی بسیار ناشیانه از قالب سایت های نئوباکس و کلیکس سنس و پروگرید هم که کاملا کپی از کلیکس گرید هست. لطفا از بحث های متفرقه خودداری کنید.با تشکر.
آره،که مثل گت پید،موقع برداشت بگه "بفرمایید"!!! :دی پی تی سی اینوستیگیشن هم پرو باکس رو "پیشنهاد نمیشود"معرفی کرده،چون مدیرش همون مدیر آنباکس هست که جمع کرد رفت.پس دیر یا زود این سایت هم تعطیل خواهدشد،قسمت تبلیغاتش هم یه کپی بسیار ناشیانه از قالب سایت های نئوباکس و کلیکس سنس و پروگرید هم که کاملا کپی از کلیکس گرید هست. لطفا از بحث های متفرقه خودداری کنید.با تشکر.
و این گفته شما دقیقا در مورد این سایت ایرانی که من معرفی کردم هم صدق می کنه،ما که کلیک می کنیم و برداشت می کنیم،حالا یه وقت جمع کنه و بره،هیچ ضرر و زیانی به ما نمیرسه. در مورد وقتی که پاش گذاشته میشه،باز هم تاکید می کنم،توی این سایت نیازی نیست که کامل حواستونو بهش متمرکز کنید (برعکس تسک ها)در کنار کارهای دیگه ای که با پی سی انجام میدید،یک کلیک هم می کنید،و زمانی هم که پای سیستم نبودید،میتونید با اتوسورف سایت،بازم امتیاز جمع کنید.نه جانم الان چند روزیه که باهاش کار کردم و در عرض 3 روز 15.5 دلار کسب کردم و بلافاصله به حساب لیبریتیم منتقل کردمش. به هر حال فعلا که این سایت 6 ماهی هست که بدون مشکل فعالیت داره و اگر هم یه روز به قول شما جمع کنه بره ما چیزی رو از دست ندادیم تا اون موقع که بخواد جمع کنه بره ما کلی ازش درآمد کسب کردیم.:specool:
شما بعد از عضویت و ورود به پنل کاربریتون،از منوی سمت راست،ارسال بازدید و بعد بازدید تک پنجره ای رو انتخاب می کنید و شروع می کنید به جمع آوری امتیاز. حالا میتونید یا این امتیازات رو بفروشید و پولشو تو کارتتوت بریزید و یا باهاش ترافیک برای سایتتون بفرستید.سلام ...... منم ثبت نام کردم .... میشه نحوه دقیق کار با این سایت رو بگید .... ممنون