• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تایپ کنید،پول بگیرید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
دوستانی که ثبت نام کردن و فعالیت ندارن توجه کنن که اگه بعد از یه مدت بدون فعالیت بمونن،حساب کاربریشون حذف میشه. حیفه به خدا،بقیه دوستان هم از دست ندن و ثبت نام کنن.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستانی که ثبت نام کردن و فعالیت ندارن توجه کنن که اگه بعد از یه مدت بدون فعالیت بمونن،حساب کاربریشون حذف میشه. حیفه به خدا،بقیه دوستان هم از دست ندن و ثبت نام کنن.
من خودم از کاربران ویژه این سایتم و گفته دوست عزیز رو هم تصدیق می کنم .

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
من خودم از کاربران ویژه این سایتم و گفته دوست عزیز رو هم تصدیق می کنم .

شما که از کاربران ویژه سایت هستید میشه چندتا راه برا افزایش امتیاز بگی

خرید بسته ارتقاء درجه c فایده داره یا نه ؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
شما که از کاربران ویژه سایت هستید میشه چندتا راه برا افزایش امتیاز بگی

خرید بسته ارتقاء درجه c فایده داره یا نه ؟
این بسته فقط برای ثبت کردن سایت های زیاد می باشد و در افزایش امتیاز فایده ای نداره.
بسته A امتیازات را در همان مدت زمان ، دو برابر می کند. شما با این بسته می توانید بیشترین امتیازات را کسب کنید. هزینش هم 200000 امتیاز معادل 20 هزار تومن هست.

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
نه دوست عزیز 200 هزار هست معادل 200 هزار تومن

چطوری باید زیر مجموعه بگیرم ؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
نه دوست عزیز 200 هزار هست معادل 200 هزار تومن

چطوری باید زیر مجموعه بگیرم ؟
نه دوست عزیز هز یک ریال برابر یک امتیاز می باشد.
و اما زیر مجموعه گیری هم شما باید بنر زیر مجموعه گیری رو در جایی به نمایش بگذارید.

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اشتباه نمیکنی . یعنی مثلا اگه 50000 امتیاز داشته باشی 5 هزار تومن پول میشه ؟

اگه اینجوره خیلی مسخرس حیف وقتم که براش گزاشتم

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
خب اینجور سایتا پرداختاشون اینجوریه دیگه! اگه هر امتیاز 1 تومن بده که بیچاره میشه!

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اره خودمم هم چک کردم . پس الکی 6 روزه وقتمو تلف کردم . پول برق بیشتر میشه از درامد ادم. اگه 10 ساعت بشینه پاش و امتیاز بگیره فوقش 2000 تومن در روز بشه . نخاستم

50000 هزارتا داشتم خاستم پولش کنم نزاشت گفت کمتر از 100000 تا نمیشه . منم نمیخام ادامه بدم ددیگه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ای بابا،چه حرفا! همین نئو باکس رو در نظر بگیرید،یه روز 15 ساعت پای سیستم بشینی فوقش 700 تومن گیرت میاد، (بدون زیرمجموعه)ولی تو این سایت با همون قدر وقت گذاشتن حداقل 2 تا 3 هزار تومن.در مورد پول برق هم اگه شما ویلای من رو هم با کامپیوتر نگاه کنی،پول برق میاد! شما می تونی کنار کار های دیگه که توی کامپیوتر انجام می دی،توی سایت کلیک هم بکنی،به قول دوستمون اگه قرار بود برای 50000 امتیاز،50000 تومن بده که باید کوله بارشو دو روزه می بست و می رفت!شما هم می تونی ادامه بدی و کلیک کنی تا حداقل 100000 امتیاز بشه و 10000 تومن رو برداشت کنی که یه سودی کرده باشی! :دی

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
عضویت و کلیک کردن در اینجور سایت ها جز وقت تلف کردن هیچ فایده ای نداره.
دنبال سایت های باشید مثل crowdflower که در اعضای انجام تسک بهتون پول میدن.تو اینجور سایت ها میشه با چند ساعت وقت گذاشتن روزی 4 تا 5 دلار در آمد داشته باشید. یکی از این سایت ها probux هست.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عضویت و کلیک کردن در اینجور سایت ها جز وقت تلف کردن هیچ فایده ای نداره. دنبال سایت های باشید مثل crowdflower که در اعضای انجام تسک بهتون پول میدن.تو اینجور سایت ها میشه با چند ساعت وقت گذاشتن روزی 4 تا 5 دلار در آمد داشته باشید. یکی از این سایت ها probux هست.
آره،که مثل گت پید،موقع برداشت بگه "بفرمایید"!!! :دی پی تی سی اینوستیگیشن هم پرو باکس رو "پیشنهاد نمیشود"معرفی کرده،چون مدیرش همون مدیر آنباکس هست که جمع کرد رفت.پس دیر یا زود این سایت هم تعطیل خواهدشد،قسمت تبلیغاتش هم یه کپی بسیار ناشیانه از قالب سایت های نئوباکس و کلیکس سنس و پروگرید هم که کاملا کپی از کلیکس گرید هست. لطفا از بحث های متفرقه خودداری کنید.با تشکر.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آره،که مثل گت پید،موقع برداشت بگه "بفرمایید"!!! :دی پی تی سی اینوستیگیشن هم پرو باکس رو "پیشنهاد نمیشود"معرفی کرده،چون مدیرش همون مدیر آنباکس هست که جمع کرد رفت.پس دیر یا زود این سایت هم تعطیل خواهدشد،قسمت تبلیغاتش هم یه کپی بسیار ناشیانه از قالب سایت های نئوباکس و کلیکس سنس و پروگرید هم که کاملا کپی از کلیکس گرید هست. لطفا از بحث های متفرقه خودداری کنید.با تشکر.

نه جانم الان چند روزیه که باهاش کار کردم و در عرض 3 روز 15.5 دلار کسب کردم و بلافاصله به حساب لیبریتیم منتقل کردمش.
به هر حال فعلا که این سایت 6 ماهی هست که بدون مشکل فعالیت داره و اگر هم یه روز به قول شما جمع کنه بره ما چیزی رو از دست ندادیم تا اون موقع که بخواد جمع کنه بره ما کلی ازش درآمد کسب کردیم.:specool:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
نه جانم الان چند روزیه که باهاش کار کردم و در عرض 3 روز 15.5 دلار کسب کردم و بلافاصله به حساب لیبریتیم منتقل کردمش. به هر حال فعلا که این سایت 6 ماهی هست که بدون مشکل فعالیت داره و اگر هم یه روز به قول شما جمع کنه بره ما چیزی رو از دست ندادیم تا اون موقع که بخواد جمع کنه بره ما کلی ازش درآمد کسب کردیم.:specool:
و این گفته شما دقیقا در مورد این سایت ایرانی که من معرفی کردم هم صدق می کنه،ما که کلیک می کنیم و برداشت می کنیم،حالا یه وقت جمع کنه و بره،هیچ ضرر و زیانی به ما نمیرسه. در مورد وقتی که پاش گذاشته میشه،باز هم تاکید می کنم،توی این سایت نیازی نیست که کامل حواستونو بهش متمرکز کنید (برعکس تسک ها)در کنار کارهای دیگه ای که با پی سی انجام میدید،یک کلیک هم می کنید،و زمانی هم که پای سیستم نبودید،میتونید با اتوسورف سایت،بازم امتیاز جمع کنید.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
آقا این سایتش خیلی سنگینه کلی طول میکشه بارگذاری بشه؟
چه کار کنم ؟
کلا کروم هم استفاده می کنم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شما سرعت نتت چقدره؟ برا من که زیاد طول نمیکشه،اتفاقا سریع لود میشه،تازه اگر هم طول بکشه،وقتی خودتون رو به صفجه امتیازگیری برسونید،فقط لازمه که هر 40 ثانیه یک کپچا لود بشه که 3 کیلوبایت بیشتر نیست.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام دوستان. فقط اومدم بگم امروز به عنوان برترین امتیازگیرنده ماه انتخاب شدم و 10000 امتیاز هدیه بهم تعلق گرفت و بلافاصله به بسته A Upgrade کردم. به زودی برداشت می کنم و مدرکشو براتون اینجا میذارم! عضو بشید و از دست ندید این موقعیت رو! :دی

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
تبریک می گم که این قرعه کشی رو برنده شدید

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ...... منم ثبت نام کردم .... میشه نحوه دقیق کار با این سایت رو بگید .... ممنون

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام ...... منم ثبت نام کردم .... میشه نحوه دقیق کار با این سایت رو بگید .... ممنون
شما بعد از عضویت و ورود به پنل کاربریتون،از منوی سمت راست،ارسال بازدید و بعد بازدید تک پنجره ای رو انتخاب می کنید و شروع می کنید به جمع آوری امتیاز. حالا میتونید یا این امتیازات رو بفروشید و پولشو تو کارتتوت بریزید و یا باهاش ترافیک برای سایتتون بفرستید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا