• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تایپ کنید،پول بگیرید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pesare khob

Registered User
لایک‌ها
20
هرچی سعی میکنم حساب لیبرتی درست کنم نمیشه.
بعضی وقتا که اصن با وی پی ان هم وارد نمیشه و بعضی وقتیا هم موقع لود کردن آخرین مرحله ارور قطع ارتباط میده.

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
وقتی در حال جمع اوری امتیاز هستی بیرون بیای نمیذاره دوباره تک صفحه ای امتیاز جمع کنی؟

من 140 امتیاز گرفتم بعدش دستم خورد بسته شد الانم نمیذاره دوباره شروع کنم چرا؟

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
هرچی سعی میکنم حساب لیبرتی درست کنم نمیشه.
بعضی وقتا که اصن با وی پی ان هم وارد نمیشه و بعضی وقتیا هم موقع لود کردن آخرین مرحله ارور قطع ارتباط میده.
به خاطر اینه که خیلی شنگولی پسرک.

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
توهین نکن تازه واردم

یعنی چی؟

الان چیکار کنم؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک عدد حساب کاربری این سایت با بسته A و نرخ امتیازگیری 2 برابر و مدت زمان یک ماه به قیمت 30 هزار تومان به فروش می رسد.
دقت کنید که هرچی از این زمان بگذره از یک ماه بسته A هم کم میشه پس هرچه زودتر اگر مایل به خریدش هستید اقدام کنید.
قیمت واقعی حساب A چهل هزار تومنه.البته این حساب مال من نیست و مال یکی از دوستان هست که می خواد بفروشه حسابش رو.
با داشتن این حساب و اگر فعال باشید،می تونید روزانه بین 3 تا 4.5 هزار تومن درآمد داشته باشید پس عجله کنید! ;)

hardlook

Registered User
لایک‌ها
178
دوستان این سایت نسبت به سایتهای دیگه معتبر تره و درآمد واقعی داره
من بسته A رو 40 ت خریدم اما بخاطر کمبود وقت نتونستم فعالیت کنم اگر کسی نیاز داشت پایین تر از قیمت سایت تقدیم میکنم ;)

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
یک عدد حساب کاربری این سایت با بسته A و نرخ امتیازگیری 2 برابر و مدت زمان یک ماه به قیمت 30 هزار تومان به فروش می رسد.
دقت کنید که هرچی از این زمان بگذره از یک ماه بسته A هم کم میشه پس هرچه زودتر اگر مایل به خریدش هستید اقدام کنید.
قیمت واقعی حساب A چهل هزار تومنه.البته این حساب مال من نیست و مال یکی از دوستان هست که می خواد بفروشه حسابش رو.
با داشتن این حساب و اگر فعال باشید،می تونید روزانه بین 3 تا 4.5 هزار تومن درآمد داشته باشید پس عجله کنید! ;)

در مورد چند بخش سایت برام توضیح میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سایت های تایید شده چی هستن؟؟؟
تبلیغات در انتظار تایید؟؟
تبلیغات فعال؟؟؟

از این ها هم میشه کسب درامد کرد؟؟
چجوری؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
در مورد چند بخش سایت برام توضیح میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سایت های تایید شده چی هستن؟؟؟
تبلیغات در انتظار تایید؟؟
تبلیغات فعال؟؟؟

از این ها هم میشه کسب درامد کرد؟؟
چجوری؟
نه اون ها مال کسایی هست که می خوان تبلیغ کنن توش.
شما می تونی توی بازی هاش رکورد بزنی و ماهانه امتیاز جایزه بگیری.
موقعی که پای سیستم نشستی،به ازای هر 40 ثانیه،40 امتیاز،یعنی 4 تومن دریافت می کنی،هر 40 ثانیه یک کد روی صفحه میاد که باید تایپش کنی و دکمه رو بزنی.
موقع هایی هم که پشت سیستم نیستی،می تونی کسب امتیاز خودکار رو بزنی تا خودش امتیاز جمع کنه برات.با امتیاز گیری خودکار و داشتن حساب A,روزی حدود 2500 تومن بدون هیچ کاری درآمدت هست که اگه خودت هم تایپ کنی درآمدت بیشتر میشه.

saeed_sj71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نه اون ها مال کسایی هست که می خوان تبلیغ کنن توش.
شما می تونی توی بازی هاش رکورد بزنی و ماهانه امتیاز جایزه بگیری.
موقعی که پای سیستم نشستی،به ازای هر 40 ثانیه،40 امتیاز،یعنی 4 تومن دریافت می کنی،هر 40 ثانیه یک کد روی صفحه میاد که باید تایپش کنی و دکمه رو بزنی.
موقع هایی هم که پشت سیستم نیستی،می تونی کسب امتیاز خودکار رو بزنی تا خودش امتیاز جمع کنه برات.با امتیاز گیری خودکار و داشتن حساب A,روزی حدود 2500 تومن بدون هیچ کاری درآمدت هست که اگه خودت هم تایپ کنی درآمدت بیشتر میشه.

اینارو میدونم
من الان 8300 امتیاز دارم میشه چند؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بله...بازدیدساز و میترا رنک و... کم کم دارن نابود میشن،تنها سایتی که سرپا مونده و هنوز پرداختی داره همین سایته!می دونید چرا؟ چون برعکس اون 2 تا سایت دیگه،باید بازدید رو دستی انجام بدید،البته حالت خودکار هم داره،اما درامد اصلیش توی بازدید دستی هست.
این سایت آینده داره،بهتون پیشنهاد می کنم عضو بشید و حسابتون رو به A ارتقا بدید و فعالیت کنید،هیچ سایتی مثل این سود نمی ده،حالا ببینید کی گفتم...به زودی هم یه برداشت دیگه ازش خواهم داشت که همینجا اعلام می کنم. ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
یک برداشت هفته پیش داشتم که دیشب واریز شد به مبلغ 12 هزار تومان. :cool:
مجموع برداشت ها: 114000 تومان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا