AbolTheRocker
Registered User
ولی خداییش دمت گرم عین خودمی،صبح تا شب می تایپی!سلام دوستان سایت خوبیه . من هم تا حالا 30000 برداشت داشتم .
ولی خداییش دمت گرم عین خودمی،صبح تا شب می تایپی!سلام دوستان سایت خوبیه . من هم تا حالا 30000 برداشت داشتم .
ولی خداییش دمت گرم عین خودمی،صبح تا شب می تایپی!![]()
پ.خ شد.کلا سایت مبهمی هست ! شایدم من بلد نیستم .
الان امتیازات رو کجا نشون میده ؟
کجا نوشته که حداقل پرداخت 10 تومان هست ؟
و ...
(راستی گزینه بستن ایمیج ها در کروم و فایرفاکس کجاست ؟)
اگه ببنیدیم برای جاهای دیگه مشکلی پیش نمیاد ؟
اولا اینکه همیشه از کروم استفاده کنید.الان موقعی که میخوام صفحه امتیاز گیری رو باز کنم نمیاد !
یعنی فقط گزینه های "ثبت آدس سایت" و از این چیزا میاد و نه امتیاز گیری !
فک کنم با من مشکل داره :blink:
اگرم بعد از هزار بار رفرش زدن بیاد ، تا میخواد اون صفحه امتیاز گیری بالا بیاد مینویسه :
"شما قادر به انجام این دستور نیستید " :blink: با کروم هم امتحان کردم نشد .
حدودا 10 روز.اون 77 تومن چه مدت طول کشید بهش برسین ؟؟ با روزی چند ساعت وقت ؟؟
کد تایپ می کنید یا اتوسورف ؟؟
حدودا 10 روز.
کد تایپ می کنم.
4 تومن با تایپ کردن،3 تومن از زیرمجموعه ها.یعنی واقعا میشه از این سایت روزی 7000 تومن درآورد ؟؟
فکر نمی کردم بشه این کارو کرد ..
منظور از تایپ کردن،تایپ کردن همون کد کپچاییه که هر 40 ثانیه روی صفحه میاد،اگه حسابت رو ارتقا بدی،به ازای هر کدی که هر 40 ثانیه تایپ کنی،40 امتیاز یا 4 تومن به حسابت اضافه میشه،هرچی بیشتر تایپ کنی،بیشتر درآمد داری.منظور از تایپ کردن چیه؟؟؟؟؟ من تا الان حساب کردم ماهی 30 تمون گیرم میاد باشرایط خودم . که 60 % پول اینترنتم در بیاد . داستان تاپ چیه؟؟؟؟؟؟؟
یعنی واقعا میشه از این سایت روزی 7000 تومن درآورد ؟؟
فکر نمی کردم بشه این کارو کرد ..
4 تومن با تایپ کردن،3 تومن از زیرمجموعه ها.
یعنی شما روزانه 11 ساعت میشینی کد وارد میکنی؟منظور از تایپ کردن،تایپ کردن همون کد کپچاییه که هر 40 ثانیه روی صفحه میاد،اگه حسابت رو ارتقا بدی،به ازای هر کدی که هر 40 ثانیه تایپ کنی،40 امتیاز یا 4 تومن به حسابت اضافه میشه،هرچی بیشتر تایپ کنی،بیشتر درآمد داری.![]()
تایپ کنم یا نکم من روزی حداقل 12 ساعت پای کامپیوترم،هم تایپ می کنم،هم کار های دیگه ام رو.یعنی شما روزانه 11 ساعت میشینی کد وارد میکنی؟
40 ثانیه ----------- 40 امتیاز یا 40 ریال
40.000 ثانیه------- 40.000 امتیاز یا 40.000 ریال
11.11 ساعت؟!!
استارتر عزیز همه پستهای 7 صفحه رو به دقت خوندمسلام. تو این سایت میتونید با مشاهده سایت های ثبت شده،شکستن رکورد بازی ها و زیرمجموعه گیری کسب امتیاز کنید و اون هارو تبدیل به پول کنید و توی کارت عضو شتابتون بریزید. همچنین میتونید به قسمت بازدید خودکار بروید و بخوابید،درحالی که امتیاز جمع میکنید! عضویت در این سایت رو بهتون پیشنهاد میکنم. اگر هم (طبق تجربه) می خواید چرت و پرت بگید،در خروجی بالا سمت راسته!از اینجا عضو بشید: کسب درآمد با جمع آوری امتیاز توجه کنید دوستان! از الان به بعد (کسانی که تا الان عضو شدن حساب نمیشن.)هر کسی با لینک بالا عضو بشه و یوزر نیمش و حساب لیبرتی رزروش رو اینجا بگه،0.05$ به صورت آنی و اگه عضو فعالی باشه، 0.10$ بعد از مشاهده فعالیتش بهش میدم!
دوست عزیز من اگه عکس از گردش حسابم بذارم چیزی ثابت نمیشه چون شما که شماره حساب صاحب سایت رو نمی دونید!
استارتر عزیز همه پستهای 7 صفحه رو به دقت خوندم
سوالی که برام پیش اومده اینه:
شما فرمودی کارت شتاب... لطفاً یه تصویر از گردش حساب بانکتون قرار بدید که از این سایت به شتابتون پول ریخته شده
اگه اینطور باشه من 10000 بار از لینکتون ثبت نام میکنم