• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تایپ کنید،پول بگیرید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
افراد عادی تو این سایت ها به جایی نمیسرن.(مطمئن باشید)
یا باید یه چیزی تو سایت سرمایه گذاری کنید یا تعدا زیادی زیر مجموعه داشته باشدی./.

استارتر محترم مردم رو سر کار نزارید.تیتر تاپیک رو اصلاح کنید.من فکر کردم قضیه تایپ کردن چیزیه وقت گذاشتم عضو شدم.
این سایت کیلیکی بود.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
افراد عادی تو این سایت ها به جایی نمیسرن.(مطمئن باشید)
یا باید یه چیزی تو سایت سرمایه گذاری کنید یا تعدا زیادی زیر مجموعه داشته باشدی./.

استارتر محترم مردم رو سر کار نزارید.تیتر تاپیک رو اصلاح کنید.من فکر کردم قضیه تایپ کردن چیزیه وقت گذاشتم عضو شدم.
این سایت کیلیکی بود.
کیلیکی بود؟ یعنی شما روی تبلیغا کلیک کردی؟
هر 40 ثانیه باید یه کپچا تایپ کنی،شما اسم اینو چی میذاری من نمی دونم ولی من می ذارم تایپ کردن.
درخواست تغییر نام تاپیک به این نام رو هم خودم دادم و مطمئن باشید مدیر بخش بعد از انجام بررسی های لازم این کار رو انجام دادن.
ادیت: نمی دونم منظورتون از افراد عادی چیه،من فقط فعالیتم زیاده که مبلغ های برداشتم هم زیاده،و خوب هر کس درآمد خوب می خواد فعالیت بالا هم باید داشته باشه،سرمایه گذاری که شما میگی هم اجباری نیست،اگر نخواستی سرمایه گذاری کنی می تونی با درآمد خودت در سایت ارتقاء بدی.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
کیلیکی بود؟ یعنی شما روی تبلیغا کلیک کردی؟
هر 40 ثانیه باید یه کپچا تایپ کنی،شما اسم اینو چی میذاری من نمی دونم ولی من می ذارم تایپ کردن.
درخواست تغییر نام تاپیک به این نام رو هم خودم دادم و مطمئن باشید مدیر بخش بعد از انجام بررسی های لازم این کار رو انجام دادن.
ادیت: نمی دونم منظورتون از افراد عادی چیه،من فقط فعالیتم زیاده که مبلغ های برداشتم هم زیاده،و خوب هر کس درآمد خوب می خواد فعالیت بالا هم باید داشته باشه،سرمایه گذاری که شما میگی هم اجباری نیست،اگر نخواستی سرمایه گذاری کنی می تونی با درآمد خودت در سایت ارتقاء بدی.
موضع گیری شما برای دریافت زیرمجموعه بیشتر کاملا طبیعی هست.
از ما گفتن بود.
موفق باشید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
موضع گیری شما برای دریافت زیرمجموعه بیشتر کاملا طبیعی هست.
از ما گفتن بود.
موفق باشید.
جالبه شما حاظر نیستی حقیقت رو قبول کنی توپ رو میندازی توی زمین من:wacko:
شما هم موفق باشید.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
جالبه شما حاظر نیستی حقیقت رو قبول کنی توپ رو میندازی توی زمین من:wacko:
شما هم موفق باشید.

کدوم حقیقت؟
اینکه 5000 تا تبلیغ 40 ثانیه ای ببینیم و کپچا وارد کنیم تا بشه 10 هزار تومن؟:happy:(هرتبلیغ 20 امتیاز داشت من دیدم)
بنده نوشتم افراد عادی به جایی نمیرسن وگرنه میتونن 5هزارتا تبلیغ ببینن تا 10 هزارتومن کسب کنن تو حالتی که عادی باشن.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
کدوم حقیقت؟
اینکه 5000 تا تبلیغ 40 ثانیه ای ببینیم و کپچا وارد کنیم تا بشه 10 هزار تومن؟:happy:(هرتبلیغ 20 امتیاز داشت من دیدم)
بنده نوشتم افراد عادی به جایی نمیرسن وگرنه میتونن 5هزارتا تبلیغ ببینن تا 10 هزارتومن کسب کنن تو حالتی که عادی باشن.
آقا همینیه که هست،به کوری چشم دشمن و اسپمر تا الان 73 نفر عضو شدن و خواهند شد،شما راه بهتری برای درآمد از اینترنت سراغ داری برو سراغش و حالشو ببر ;)

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا