R_e_z_a
Registered User
- نوشتهها
- 2,646
- لایکها
- 1,803
اواخر سال 86 دی یا بهمن بود
پول دادم اسکیریپت ایستگاه خریدم ( از coms ) و خدا تومان هم دادیم هاست و دامین خریدم .... !!! برام مشکلات مالی ایجاد شده بود سال دیگش از خودم رفته بودم یادم رفت هاست تمدید کنم ! 500 تومان پول پرید :دی (( شانس آوردم هنوز دامینشو دارم ))
سال 87 بعد از عید اومدم تو کار ارسال اس ام اس تبلیغاتی ! نمایندگی از عصر فرا ارتباط گرفتم فکر کنم 250 پول دادم ! اصلا ازش استفاده نکردم :دی
یک میلیون و 500 هزار تومان هم دادم به یک اصفهانی سایت اس ام اس برام بیاره بالا ! با مرام به جای اینکه سایت بده فقط یک لینک داد از سایتش بهم) بعد از چند وقت بعد سایت عوض کرد بهانه آورد اگر سایت و میخوای کلش 5 میلیون نمی خوای هم هیچی .... سایت و پول من پرید ! سایت طرف اول پارک اس ام اس بود بعد شد کلوب اس ام اس
هاست و دامین داشتم ... رفتم یک فروشگاه ساز بخریم از سپنتا چنین اسمی بود ! طرف بهانه آورد که هاستت مشکل داره پول بده هاست جدید بگیر :دی هم فروشگاه رفت هم هاست هم دومین)
و چند تا اشتباه دیگه ....!!!
کلا همه این اتفاق ها توی 6 ماه افتاد یعنی از اول بهار 87 تا پایان تابستان 87 ! بعد از اون شغلمو عوض کردم رسما هم نجات پیدا کردم هم جلوب کلی ضرر و گرفتم)
من سی تومن 6 سال پیش اونم اصلا نمیدونستم سایت چیه از دست دادم تازه پا به دنیای مجازی گذاشته بودم :upsided:
یه بارم دادم برام قالب وردپرس زدن کارش خوب بود ولی یه ماه هم استفاده نکردم 60 تومن
50 دادم برای تبلیغات تو گروه یاهو که 700 تا عضو برام داشت از بچه های همین پی تی
35 دادم برای وبلاگ امار خوبی داشت طرف دیگه پیداش نشد یعد یه ماه یادم اومد که میتونم با اطلاعاتی که هم داده ادرس طرف شماره خونه ؟ کدملی کد پستی در کل همه چیزشو رو پیدا کنم زنگ زدم به خونه اش بعدش خودش زنگ زد نیم ساعت نشد پول رو ریخت به حسابم
یه 100 تومن دادم به دابی برای تبلیغات بنری که هنوز استفاده نکردم یه سالی هست کسی نمیخواد؟ :guitar: تخفیفم میدم :fez: