• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا سقف 3 ملیون تومان عاقلانه ترین انتخاب از بین لپ تاپ ها و تبلت ها چی میتونه باشه ؟لطفا همه نظر بدن

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از شما که کارتون لب تاپ هست بعیده این حرف
از لحاظ کارایی که ایسوس 10 تا لنوو هست میشه بگین مثلا توی چه موردی؟
از لحاظ قیمت که لنوو خیلی بصرفه تره
از لحاظ کیفیت جنس اصلا و اصلا با هم قابل مقایسه نیستن شما فقط کافیه یه سر به نمایندگیهای سازگار بزنین تا متوجه بشین که تعداد مرجوعی های ایسوس 10 برابر لنوو هست.

آقا از لحاظ کارایی رو نمیشه کلی گفت و 100% ، ولی تو اکثر مواقع از نظر کاریی ایسوس بهتره

اما در مورد خرابی الان چند سال از 2009 تا حالا آماری برگشتی و reliability که ،حداقل من میدونم کمترین خرابیرو تو دنیا داره ، لینک زیرو ببینید

البته منکر کیفیت بالایی لنوو هم نیستم ، منتها ایسوس تونسته با کیفیت خیلی بالا ، تنوع زیاد ، قیمت رقابتی ، دیزاین و طراحی چشم نواز ، طراحی pcb و طراحی فنی قوی در عرض چند سال خودشو به عنوان 1 قطب اصلی لپ تاپ مطرح کنه علت موفقیتش هم همینه (ازسال 2007 )

20 – 30% of Notebooks Fail Over 3 Years; HPs Fail Most

3 Year Laptop Malfunction Rates By Manufacturer | Statistic Brain

http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

squaretrade_Layer 1.jpg

موفق باشید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
لپ تاپ بگیر
اگه مشکلی با سیستم عاملش نداری که مک بوک بگیر در غیر اینصورت بدون شک ایسوس. من 2 ساله دارم(تقریبا 24 ساعته روشنه!) کاملا راضیم به هیچ وجه قبول ندارم که پول اسمشو میخوره.

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
لپ تاپ بگیر
اگه مشکلی با سیستم عاملش نداری که مک بوک بگیر در غیر اینصورت بدون شک ایسوس. من 2 ساله دارم(تقریبا 24 ساعته روشنه!) کاملا راضیم به هیچ وجه قبول ندارم که پول اسمشو میخوره.
دقیقا
رفیقمون کامل تر نظر منو گفتن

بالا