• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا 10 تومن سرمایه روی سایت خارجی !

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
سلام

بخواین سایت خارجی راه بندازین که بعد از 1 سال به درامد برسه ،10 میلیونم بتونین براش مایه کنار بذارین،چی راه میندازین ؟! با علت لطفا !:)

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
خارجی ها دنبال یک فضا یک شبکه اجتماعی هستن بیان داخلش فعالیت کنن برای معروفیت خود

دنبال یک همچین چیزی باش

مثلا سایت mobile9 واقعا عالیه هرکاربر میتواند زنگ موبایلش را قراردهد ! هرفایل اپلودی هم تا 10هزاردانلد داره

حالا نمیگم موبایل یک چیزی تو این مایه ها دنبالش باش

و تبلیغات کن !اونم درشرکت های تبلیغاتی مثل گوگل و.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
خارجی ها دنبال یک فضا یک شبکه اجتماعی هستن بیان داخلش فعالیت کنن برای معروفیت خود

دنبال یک همچین چیزی باش

مثلا سایت mobile9 واقعا عالیه هرکاربر میتواند زنگ موبایلش را قراردهد ! هرفایل اپلودی هم تا 10هزاردانلد داره

حالا نمیگم موبایل یک چیزی تو این مایه ها دنبالش باش

و تبلیغات کن !اونم درشرکت های تبلیغاتی مثل گوگل و.

پیشنهادت از یه جهتایی خوبه ! اما این سایت از 2003 داره کار میکنه ! البته الان افت کرده تا روزی 170 -180 هزار آی پیم رفته اما یکی از علتای افتش ،زیاد شدن همین سایتای شبیهشه !

ولی در کل خوب اومدی ،مرسی:)

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
http://forum.persiantools.com/t237304.html

پ.ن بنده حتی اسم سایت رو هم نمیدونم مسئولیتش پای خودت
پ.ن 2 اگه معامله شد بهش بگو شیرینیه ما یادش نره:دی

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
بگین اون چیزایی که به ذهنتون میرسه ،ان الله مع الخوش ذاتیون !! :D

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
فکر کنم قبلا هم یه جای دیگه گفته بودم 2 سال پیش یه سایت از ایشون خریدم و دیگر هیچ :دی
چطور؟!

همینجوری عزیز :)
میخواستم ببینم فرشادو میشناسی یا نه

نگو فقط خریدار بودی

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
بحث که عمومی میشه همه پر از ایده انگیزه ،اگر ببینن کسی میخواد عمل کنه همه :whistle: میشن !! :D

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
نمیدونم چه سایتی باید بزنی اما توصیه میکنم 1 میلیون خرج خود سایت کنی و 9 ملیون خرج تبلیغش. اگه ایده ات خوب باشه تو زمان کوتاه شروع به بازدهی میکنه سایتت.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
10 میلیون و که نمی دونم اما اگه 1 میلیارد داشتی الان وقت آپلود سنتر بود.

به غیر از اون، برو تو کار +18

حتما روی دیتا سنتر های وطنی ؟؟!! یا شایدم باید لیزوبو بخرم !!:Dجیگرشو ندارم ، البته از اون مهم تر اینقدر پول ندارم !!
biggrinsmiley.gif

+18 نمیشه چون من ملحد! رفیقام که میخوان همکاری کنن خشتکمو(همان فاق شلوار میباشد !) میکنن کیسه چُپُقم !:D

نمیدونم چه سایتی باید بزنی اما توصیه میکنم 1 میلیون خرج خود سایت کنی و 9 ملیون خرج تبلیغش. اگه ایده ات خوب باشه تو زمان کوتاه شروع به بازدهی میکنه سایتت.
آره دیگه نمیام که 10 تومنو بدم طراحی ! بیشتر هزینه بالا تبلیغات میره !:) اصل همون ایده هست !

میخواستیم تولید محتوا کنیم در مورد طراحی داخلی اما وقتی بررسی کردیم دیدیم چیز ترو تمیز بخوای پیاده کنی خیلی سنگینه !چون باید واقعا زبانت خوب باشه! شما یه نامه مینویسی 1 منظورو با انواع جمله و کلمه میتونی برسونی مثلا میتونی بگی "من بالاخره موفق شدم" یا بگی "من شکستش دادم" ! هر دو جمله منظورتو به مخاطب میرسونه اما وقتی بحث کلمات کلیدی میاد وسط باید گلچین کنی اونی که پر کاربرد تره رو بندازی تو جملت ،اینه که تولید محتوا سخت میشه برامون !!
حالا میچرخیم و نگاه میکنیم چون بعضی وقتا از یه ایده میشه یه ایده دیگه گرفت !! به شرطی که سرمون گیج نره !!:happy:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
5 میلیون بده یه ایده'ی توپول بت بدم :rolleyes:

درآمد در حد خدااااااااااااااااوند بزرگ :دی

ایده خالص است یا نیمچه کپی است ؟! یعنی تا به حال در دنیا اجرا نشده است ؟!

آیا تضمین سود ده بودن هم در حد خداااااااااااااااوند بزرگ است ؟! است !!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
هم کپی هم جدید / مثال: سایت دانلود با یه طرح جدید (سایت دانلود قبلاً بوده، ولی با طرح جدید نیست) / چیزی که مد نظرمه سایت دانلود نیستا :دی

فقط یه برنامه نویس قدر میخواد با یه ایده پرداز درست و حسابی

من فقط کل قضیه رو تو یه جلسه چند ساعته بت توضیح میدم و هر چی نیازه هم رو کاغذ برات پیاده میکنم.

5 تومن هم شوخی کردم، 1 بدی راضیم :rolleyes:

بالا