• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تا 850 تومن چه گوشي ای بگيرم؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
آقا یه کلام بگم همین رو بگیر و خلاص ...بی خود تو مقایسه و این حرفها نیوفت که اشتباه انتخاب میکنی:

P990 رو بگیر که تا 8 گیگ هم رم ساپورت میکنه و خیال خودتم راحت کن....من خودم الان 4 ماه هست تمام زیرو روی اینا رو کشیدم بیرون و همه رو با هم مقایسه کردم آخرشم همین P990 رو میخوام بگیرم...

حالا از من گفتن بود....خود دانی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
ان 92 چي ؟ اون كي مياد ؟ از ان 91 يا پي 990 بهتره ؟

اگر میگفتید منظورتون از بهتر بودن چیه خوب بود! هر کدوم از یک نظر بهتر هستند ولی روی هم رفته حساب کنی ای 70 بهترینه ولی باید دونست منظور شما از بهتر بودن دقیقا چیه!

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب من مي خوام تو موسيقي كم نياره . قبلا دبليو 800 . ان 90 و چند تا گوشي ديگه داشتم و از اين هم مي خوام مثل اون يكيا به عنوام ام پي تري پلير هم استفاده كنم . اگه واقعا پي 990 تا رم 8 گيگ رو هم ساپورت مي كنه ديگه حرفي نيست .

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از fuhnen :
واقعا تا 8 گيگ ساپورت مي كنه ؟ آخه قبلا گفته بودن 4 گيگ ؟

مهمتر از ساپورت کردن اسمی خیلی چیزهای دیگه هست. من که 6681 گرفته بودم تا 1 گیگ رو ساپورت میکرد ولی اون موقع فقط تا 512 تو بازار بود بعد هم که یک گیگ اومد فکر کنم یک 100 تومنی قیمتش بود.

دوست عزیز 8 گیگ یا حالا 4 نمیدونم دقیق اسمیه. بالید ببینید از نوع مموری که بهش میخوره تا چند گیگش تو بازار هست و چه قیمتی داره. جدا از ساپورت کردن هم باید ببینید تا چه حد مموری کارت روی سرعت تاثیر نمیگذاره . مموری زیاد ممکنه باعث کند شدن بیش از حد گوشی بشه که بیشتر باعث پشیمونی میشه . صبر کنید گوشی بیاد تا ببینیم رم واقعی که میشه روش گذاشت و بصرفه و باعث افت سرعت هم نشه چقدره

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
n80 گوشی خوبیه P990 هم جدا از قیافه و دیزانش گوشی خوبیه

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از fuhnen :
واقعا تا 8 گيگ ساپورت مي كنه ؟ آخه قبلا گفته بودن 4 گيگ ؟

بله تا 8 گیگ ساپورت میکنه و طبق گفته سونی هنگامی که P990 بیاد بازار مموری 8 گیگ هم نهایتا تا 1 ماه بعد در دسترس خواهد بود

در مورد افت سرعت هم این قضیه بیشتر برای نوکیا صادقه... یه K750 به راحتی میتونه مموری 1 گیگ رو باهاش کار کنه و سرعتش اصلا هم کم نشه ولی یه N70 با مموری 1 گیگ افت محسوسی خواهد داشت

کلا مموری های سونی از کیفیت بالاتری برخوردارن البته قیمتشون هم بالاتره نسبت به نوکیا...

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
مهمتر از ساپورت کردن اسمی خیلی چیزهای دیگه هست. من که 6681 گرفته بودم تا 1 گیگ رو ساپورت میکرد ولی اون موقع فقط تا 512 تو بازار بود بعد هم که یک گیگ اومد فکر کنم یک 100 تومنی قیمتش بود.

دوست عزیز 8 گیگ یا حالا 4 نمیدونم دقیق اسمیه. بالید ببینید از نوع مموری که بهش میخوره تا چند گیگش تو بازار هست و چه قیمتی داره. جدا از ساپورت کردن هم باید ببینید تا چه حد مموری کارت روی سرعت تاثیر نمیگذاره . مموری زیاد ممکنه باعث کند شدن بیش از حد گوشی بشه که بیشتر باعث پشیمونی میشه . صبر کنید گوشی بیاد تا ببینیم رم واقعی که میشه روش گذاشت و بصرفه و باعث افت سرعت هم نشه چقدره

از كمكها تون متشكرم ولي من هنوز موندم . ولي بهتري صبر كنم تا پي 990 هم بياد .

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
بله تا 8 گیگ ساپورت میکنه و طبق گفته سونی هنگامی که P990 بیاد بازار مموری 8 گیگ هم نهایتا تا 1 ماه بعد در دسترس خواهد بود

در مورد افت سرعت هم این قضیه بیشتر برای نوکیا صادقه... یه K750 به راحتی میتونه مموری 1 گیگ رو باهاش کار کنه و سرعتش اصلا هم کم نشه ولی یه N70 با مموری 1 گیگ افت محسوسی خواهد داشت

کلا مموری های سونی از کیفیت بالاتری برخوردارن البته قیمتشون هم بالاتره نسبت به نوکیا...

نمیدونم این حرف رو بر چه اساسی میزنی ولی من از دوستی که اینجا ان 70 با رم 1 گیگ داره پرسیدم گفت هیچ افت محسوس یا غیر محسوسی نسبت به موقعی که 64 بوده پیدا نکرده گوشیش ..

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من این تجربه رو دو چند تا گوشی نوکیا سیمبین داشتم ... که با رم مقدار بالا .... سرعتش میاد پائین و همش هنگ میکنه ... یه تجربه دیگه هم نه من ... هر که نوکیا داره و دیده ، داره ! اونم اینه که همشون همیشه خدا خرابه سیستم عاملش ! یکی call register ش تعطیل میشه هیچی رو ثبت نمیکنه ... یکی زنگ میخوره صداش در نمیاد ... یکی هنگ میکنه ۲ دقیقه یه بار ...

آخریش هم دوست نزدیکم گه N90 گرفته ماه پیش ، شبی نیست که باهم بیرون باشیم ، گوشیش زیر ۳ - ۴ بار هنگ نکنه خود به خود !

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از شايان :
من این تجربه رو دو چند تا گوشی نوکیا سیمبین داشتم ... که با رم مقدار بالا .... سرعتش میاد پائین و همش هنگ میکنه ... یه تجربه دیگه هم نه من ... هر که نوکیا داره و دیده ، داره ! اونم اینه که همشون همیشه خدا خرابه سیستم عاملش ! یکی call register ش تعطیل میشه هیچی رو ثبت نمیکنه ... یکی زنگ میخوره صداش در نمیاد ... یکی هنگ میکنه ۲ دقیقه یه بار ...

آخریش هم دوست نزدیکم گه N90 گرفته ماه پیش ، شبی نیست که باهم بیرون باشیم ، گوشیش زیر ۳ - ۴ بار هنگ نکنه خود به خود !

منظور شما از رم بالا چقده؟ من یکی از دوستام 6630 داره اون یکی هم 3230 هر دو هم رم 512 دارن اونی که 6630 داره که میگه در طول یک سالی که گوشیو گرفته یک بار هم هنگ نکرده و اون 3230 هم میگه خیلی خیلی هنگ کنه چن ماه یه باره .. هر دو هم از سرعتای گوشیشون راضی هستن ..

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :

نمیدونم چرا هر کی که سونی اریکسون داره میاد میگه هر کی نوکیا داره گوشیش هنگ میکنه!
هیچ ربطی به مارک موبایل نداره سونی اریکسون دابلیو 550 که 256 مگ حافظه سر خود هم داره اگر 220 مگ بیشتر پر باشه هنگ میکنه!
من با مموری کارت میکروسیم خیلی مشکل داشتم ولی حالا که مدل myflash گرفتم هیچ مشکلی نیست . متاسفانه بعیها از سر نا آگاهی این مسایلرو ربط میدن به مدل گوشی در حالیکه هیچ ربطی نداره میشه حدس زد کارت اون دوستتون یا میکروسیمه یا کینگستون تقلبی و گرنه نه ان 90 هنگ میکنه و نه هیچ سری ان دیگه ای. 6681 هم با 512 هنوز هیچوقت هنگ نکرده

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
نمیدونم چرا هر کی که سونی اریکسون داره میاد میگه هر کی نوکیا داره گوشیش هنگ میکنه!
هیچ ربطی به مارک موبایل نداره سونی اریکسون دابلیو 550 که 256 مگ حافظه سر خود هم داره اگر 220 مگ بیشتر پر باشه هنگ میکنه!
من با مموری کارت میکروسیم خیلی مشکل داشتم ولی حالا که مدل myflash گرفتم هیچ مشکلی نیست . متاسفانه بعیها از سر نا آگاهی این مسایلرو ربط میدن به مدل گوشی در حالیکه هیچ ربطی نداره میشه حدس زد کارت اون دوستتون یا میکروسیمه یا کینگستون تقلبی و گرنه نه ان 90 هنگ میکنه و نه هیچ سری ان دیگه ای. 6681 هم با 512 هنوز هیچوقت هنگ نکرده

داریوش جان از رم مای فلش که میگی راضی هستی؟ کجایی هست؟ 1 گیگش هم هست؟ چه قیمتاییه؟ امار داری؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داریوش جان از رم مای فلش که میگی راضی هستی؟ کجایی هست؟ 1 گیگش هم هست؟ چه قیمتاییه؟ امار داری؟

من زیاد تو بازار رم نیستم میکروسیم داشتم بیچارمون کرد! این Myflash رو هم دیدم بسته بندیش خیلی تر و تمیزه گفتم بهش نمیاد تقلبی باشه . 512 الان فکر کنم 20 تومن باشه از پایتخت خریدم. تا حالا که خوب کار کرده سرعتش هم خوبه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
من زیاد تو بازار رم نیستم میکروسیم داشتم بیچارمون کرد! این Myflash رو هم دیدم بسته بندیش خیلی تر و تمیزه گفتم بهش نمیاد تقلبی باشه . 512 الان فکر کنم 20 تومن باشه از پایتخت خریدم. تا حالا که خوب کار کرده سرعتش هم خوبه

البته ظاهرا احادیث و اقوال! نتایج متناقضی از میکروسیم میدن .. یکی دو تا از دوستای من دارن و ازش راضی هستن شما هم ناراضی هستی .. یه سر میرم پایتخت ببینم چجوریاس .. :)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
البته ظاهرا احادیث و اقوال! نتایج متناقضی از میکروسیم میدن .. یکی دو تا از دوستای من دارن و ازش راضی هستن شما هم ناراضی هستی .. یه سر میرم پایتخت ببینم چجوریاس .. :)

تقلبی زیاد دارن. گینکستون هم همینطور

بالا