• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبادل لینک دسته جمعی بین سایت ها

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان کی می خواین شروع کنین؟!؟!

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
فکر کنم به حد نصاب رسیده باشه
دوستان عنوان لینک ها را مشخص کنن قرار میدیم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فکر کنم به حد نصاب رسیده باشه
دوستان عنوان لینک ها را مشخص کنن قرار میدیم
.
.
.
منم فعلا برای یکی از سایت هام هستم.
هر دو دامنه برای یک سایت هست:

www.Aghideh.ir
دکتر شریعتی

www.DelNevesht.ir
وب نوشت های یک جوان ترسو

زیرشون نوشتم.

Last edited by a moderator:

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سايت سرگرمي ناقلا
http://www.naghola.com

سايت بزرگ تفريحي ايران زيبا
http://www.iraneziba.com

اگر قرار داديد بهم اعلام كنيد من هم قرار بدم و اگر هم قرار هست يك ليست كلي انتخاب بشه كه پس از اون بگيد من هم بعد از اون بزارم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
معذرت میخوام این وسط سایتی مثل منم میتونه تو این تبادل لینک شرکت کنه !؟

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
www.lorddl.com
دانلود جدیدترین فیلم ها و نرم افزار ها با لینک مسقیم

www.parskharid.com
فروش جدیدترین مجموعه فیلم های 2009 و سریال

www.top10sms.com
(لینک بقیه رو که باهاشون تبادل میکنم فری توی این یکی هم میزارم)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
دوست عزیز سایت شما 30یا30... و اولیش هم فی/ل/ت_ر شده...

چه جالب :D
نمیدونستم موضوع سایت هام چیه :D
مشکلی نیست.
اگر کسی حاضر بود بهم پی ام بده تا تبادل لینک کنیم.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
بابا این همه سایت خوب یکجا جمع شدند. تقریباً 30 تا دومین تا حالا اعلام آمادگی کردند. واقعاً حیفه که این تاپیک هم مثل تاپیک های مشابه وسط راه از بین بره.

به همین منظور بنده پیشنهادی دارم:
1) اگه بخواهید همینجوری بحث رو توی فروم ادامه بدید مطمئن باشید، به جایی نمی رسید و این تاپیک سرنوشتی مثل تاپیک های مشابه پیدا می کنه و سرانجامش نابودی هست.

2) در مقاله ای که تازگی خوندم نوشته بودند که تبـادل لینـک کم کم داره منسوخ میشه و اینکه شما به من لینک بدی و منم به شما، به راحتی توسط گوگل قابل تشخیص هست. و اینجور که بوش میاد گوگل خیلی از این شیوه خوشش نمی آد. البته تا حالا اظهار نظر رسمی نکرده و این به این معنی نیست که اصلاً نباید تبـادل لینـک کنیم و یا تبـادل لینـک تاثیر منفی داره. نه. فقط به این معناست که باید به شیوه های جدیدتر رو آورد.

3) چند وقت پیش یه پروژه در همین زمینه راه اندازی کردم. هم تبادل لینک بود، هم یه چیزی مثل لیـنک باکـس. نترسید بابا! اسم لیـنک باکـس که میاد تن همه به لرزه میفته. الان تن خودم هم لرزید!!
بازدهی اش هم بد نبود. روزانه میتونستیم رو هر کدوم از وبلاگها و سایت های عضو تا 500 بازدید بفرستیم. ولی به دلایلی تعطیلش کردم. (صادقانه بگم شاید یک دلیلش این بود که اکثراً وبلاگها عضو سیستم بودند. تقریباً 1000 تا یوزر هم داشتم) حالا که این همه سایت خوب یکجا جمع شدند می تونیم پروژه رو دوباره زنده کنیم.
اسکریپتش هم آماده هست.

4) و اما پیشنهاد من: سیستم باکس رو راه میندازیم ولی نه مثل بقیه باکس ها. چون اکثر افرادی که اینجا اعلام آمادگی کردند، صاحب سایت شخصی هستند، پس میتونند باکس رو با کدهای php و asp داخل سایتشون embed کنند. پس با این کار:
اول: به سایتهای همدیگه مستقیماً لینک میدیم.
دوم: اگه عضو جدیدی خواست به پروژه اضافه بشه لازم نیست که همه اعضا بیان و کد جدید رو بگیرن.
سوم: هر عضو میتونه چندین لینک از سایت خودش داخل باکس نمایش بده و مثلاً تنظیم میکنیم که داخل باکس 30 تا لینک آخری که اضافه شدند، نمایش داده بشه. اگه لینک سایتی شد 31ام و از باکس خارج شد، میتونه بیاد داخل سیستم و لینک قبلیش رو بذاره و یا اگه بخواد میتونه لینکشو عوض کنه. تا لینک جدید دوباره بیاد بالا.
چهارم: علاوه بر تبادل لینک و افزایش رنک، می تونیم بازدیدکننده های بیشتری برای هم بفرستیم. (خودتون بگید روی باکس بیشتر کلیک میشه یا روی لینک دوستان)
پنجم: میتونیم این پروژه رو با پروژه تبلیغات اشتراکی قاطی کنیم. (وای! چه شود...)
-----
دوستانی که تمایل دارند یا پیغام خصوصی بدن یا اینجا اعلام کنند. -> البته با اجازه صاحب تاپیک
البته قبلاً از صاحب این تاپیک عذر خواهی میکنم که دارم بحث تاپیک رو یه ریزه منحرف میکنم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بچه ها توافق کنن . .همه جوره پایه ام !
سایت منم تا آخر ماه نهایتا اینجوری میمونه ! بعدش میارمش رو دور..

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
موافقم فقط
1-لینک مسقیم داده بشه
2-طوری طراحی بشه که به لینک باکسها شباحت نداشته باشه
3-کوچیک باشه و از لحلظ عرضی بین 100 تا 150 باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
شروع شده به من خبر بدید
دوستانی که لینک کردن
اینجا بگن و صفحه ای رو که لینک ها رو قرار دادن درج کنند

منظورم همه هستند

shahkey

Registered User
لایک‌ها
5
بابا این همه سایت خوب یکجا جمع شدند. تقریباً 30 تا دومین تا حالا اعلام آمادگی کردند. واقعاً حیفه که این تاپیک هم مثل تاپیک های مشابه وسط راه از بین بره.

1) اگه بخواهید همینجوری بحث رو توی فروم ادامه بدید مطمئن باشید، به جایی نمی رسید و این تاپیک سرنوشتی مثل تاپیک های مشابه پیدا می کنه و سرانجامش نابودی هست.

2) در مقاله ای که تازگی خوندم نوشته بودند که تبـادل لینـک کم کم داره منسوخ میشه و اینکه شما به من لینک بدی و منم به شما، به راحتی توسط گوگل قابل تشخیص هست. و اینجور که بوش میاد گوگل خیلی از این شیوه خوشش نمی آد. البته تا حالا اظهار نظر رسمی نکرده و این به این معنی نیست که اصلاً نباید تبـادل لینـک کنیم و یا تبـادل لینـک تاثیر منفی داره. نه. فقط به این معناست که باید به شیوه های جدیدتر رو آورد.

3) چند وقت پیش یه پروژه در همین زمینه راه اندازی کردم. هم تبادل لینک بود، هم یه چیزی مثل لیـنک باکـس. نترسید بابا! اسم لیـنک باکـس که میاد تن همه به لرزه میفته. الان تن خودم هم لرزید!!
بازدهی اش هم بد نبود. روزانه میتونستیم رو هر کدوم از وبلاگها و سایت های عضو تا 500 بازدید بفرستیم. ولی به دلایلی تعطیلش کردم. (صادقانه بگم شاید یک دلیلش این بود که اکثراً وبلاگها عضو سیستم بودند. تقریباً 1000 تا یوزر هم داشتم) حالا که این همه سایت خوب یکجا جمع شدند می تونیم پروژه رو دوباره زنده کنیم.
اسکریپتش هم آماده هست.

4) و اما پیشنهاد من: سیستم باکس رو راه میندازیم ولی نه مثل بقیه باکس ها. چون اکثر افرادی که اینجا اعلام آمادگی کردند، صاحب سایت شخصی هستند، پس میتونند باکس رو با کدهای php و asp داخل سایتشون embed کنند. پس با این کار:
دوم: اگه عضو جدیدی خواست به پروژه اضافه بشه لازم نیست که همه اعضا بیان و کد جدید رو بگیرن.
سوم: هر عضو میتونه چندین لینک از سایت خودش داخل باکس نمایش بده و مثلاً تنظیم میکنیم که داخل باکس 30 تا لینک آخری که اضافه شدند، نمایش داده بشه. اگه لینک سایتی شد 31ام و از باکس خارج شد، میتونه بیاد داخل سیستم و لینک قبلیش رو بذاره و یا اگه بخواد میتونه لینکشو عوض کنه. تا لینک جدید دوباره بیاد بالا.
چهارم: علاوه بر تبادل لینک و افزایش رنک، می تونیم بازدیدکننده های بیشتری برای هم بفرستیم. (خودتون بگید روی باکس بیشتر کلیک میشه یا روی لینک دوستان)
-----
دوستانی که تمایل دارند یا پیغام خصوصی بدن یا اینجا اعلام کنند. -> البته با اجازه صاحب تاپیک
البته قبلاً از صاحب این تاپیک عذر خواهی میکنم که دارم بحث تاپیک رو یه ریزه منحرف میکنم.
روش خوبیه!
فقط قضیه من یکمی با شماها فرق داره که اونم به موقعش میگم.
موفق باشید

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24

اسکریپتش هم آماده هست.

-----

پیشنهاد خوبی هست دوستان اگه موافقید این را پیگیری کنیم اگرم نه که به همون تبادل لینک خودمون برسیم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
یه نفر به عنوان ارشد معرفی کنید.. پیگیر کارا بشه !!
این رای گیری و نتیجه گیری خیلی زمان میبره ! شایدم به نتیجه نرسه !!
به نظر من اینطوری بهتره !
ارشد بدین معنا که پیگیر کارا و نظرارو جمع کنه .. همه کارا و هماهنگی هارو انجام بده !

بالا