توی وردپرس میخوام قالب ادامه ی مطلبو با صفحه اصلی یکی کنم باید چکار کنم؟
وبمستر Registered User تاریخ عضویت 3 ژانویه 2014 نوشتهها 482 لایکها 254 سن 31 محل سکونت وردپرس 12 ژانویه 2014 #1 توی وردپرس میخوام قالب ادامه ی مطلبو با صفحه اصلی یکی کنم باید چکار کنم؟
rezaki Registered User تاریخ عضویت 8 مارس 2010 نوشتهها 1,384 لایکها 183 محل سکونت خراسان شمالی 15 ژانویه 2014 #2 از index.php کپی بگیرین اسمش رو به single.php تغییر بدید و بعد ویرایش های مورد نظرتون رو اعمال کنید .
از index.php کپی بگیرین اسمش رو به single.php تغییر بدید و بعد ویرایش های مورد نظرتون رو اعمال کنید .
وبمستر Registered User تاریخ عضویت 3 ژانویه 2014 نوشتهها 482 لایکها 254 سن 31 محل سکونت وردپرس 15 ژانویه 2014 #3 دوست عزیز من اصلا از کدها سر در نمیارم از index.php کپی بگیرم و اسمشو بذارم single.php و فایل single.php فعلی رو حذف کنم درست میشه؟
دوست عزیز من اصلا از کدها سر در نمیارم از index.php کپی بگیرم و اسمشو بذارم single.php و فایل single.php فعلی رو حذف کنم درست میشه؟
Ali-Ahmari Registered User تاریخ عضویت 28 اکتبر 2012 نوشتهها 3,285 لایکها 4,882 15 ژانویه 2014 #4 به نقل از وبمستر : دوست عزیز من اصلا از کدها سر در نمیارم از index.php کپی بگیرم و اسمشو بذارم single.php و فایل single.php فعلی رو حذف کنم درست میشه؟ کلیک کنید تا بازشود... نه درست نمیشه باید ویرایش هایی هم انجام بشه...که میگید از کد ها سر در نمیارید کار براتون مشکل هست
به نقل از وبمستر : دوست عزیز من اصلا از کدها سر در نمیارم از index.php کپی بگیرم و اسمشو بذارم single.php و فایل single.php فعلی رو حذف کنم درست میشه؟ کلیک کنید تا بازشود... نه درست نمیشه باید ویرایش هایی هم انجام بشه...که میگید از کد ها سر در نمیارید کار براتون مشکل هست