gogle
Registered User
- نوشتهها
- 1,910
- لایکها
- 1,069
سلام برادر. مخلص..
الان موجود ندارم ولی هفته اینده احتمالا برام میرسه!
1.بله همه لنز های استاندارد M42 فوکوس بی نهایت رو میدن ولی اگر بدنه فول فریم باشه باید دقت کنید لنزی که میخرید به اینه گیر نکنه!
2.کلا 4مدل تبدیل صنعتی و پیش ساخته تو بازار هست:
1.تبدیل عادی الیاژ المینیومی بارنگ مشکی کوره ای و بدون درگیر کننده پین Auto که ارزونترینه! همونکه من حدود 16 میفروختم!
2.تبدیل مشابه تبدیل بالا ولی با داشتن قسمت درگیر کننده پین Auto و البته یکم وزن سبکتر! این همونه که 20 میفروختم!
3و4: تبدیل جنس brass که رنگ روش نخورده و جنسش محکمتر و سنگینتره! اینم 2مدل داره هم با قسمت درگیر کننده Pin Auto هم بدون اون! من اصلا این مدل رو نداشتم چون معمولا کسی نمیاد برای تبدیل خالی یهو 40 تومن پول بده در حالیکه خود لنز 40 تومن ارزش نداره!
تبدیل های چیپدار هم دقیقا همین 4مدل بالا هستند که یه چیپ روشون بسته شده و حدود 20 الی 20 تومن قیمتشون رو گرونتر کرده! این چیپ موقعی که نقطه فوکوس دوربین کنتراستی در حد فوکوس رو پیدا کنه یه بوق و چراغی تو ویزور میزنه! در ضمن اطلاعات exif رو هم بهتر ثبت میکنه!
وحید جان واقعا ممنون از وقتی که گذاشتی و اطلاعات خوبی که منتشر کردید
خواهش میکنم درباره این موارد هم راهنمائیم کن :
1- منظور از لنزهای استاندارد m42 دقیقا چیه ؟ و اگه بدنه فول فریم باشه باز میشه از همین تبدیل ها استفاده کرد ؟ مشکلی برای آینه پیش نمیاد ؟
---
2- میشه لطفا درباره "درگیر کننده و پین auto" یکم بیشتر توضیح بدی اینکه چه مزیتی داره ؟!
---
3- من تا به حال امتحان نکردم با استفاده از لنزهای آنالوگ که f خوبی دارن چقدر شارپنس و کیفیت عکسها متفاوته ؟ هرچند این موارد رو برای تصویر برداری سوال کردم
یه دنیا تشکر از لطفت