• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل K750 به W800 ٠٠٠ 100% تضمینی ٠

softcomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هسچ كس جواب من رو نميده؟:wacko:

ALFA323

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا منو کمک کنید تو رو خدا من میخوام گوشیم رو با Far هک کنم اما هر کاری میکنم Error میده مثل شکل زیری:
FAR1.JPG

در صفحه ای که برای انتخاب تلفن با CID اون میاد من k750 CID 49 رو انتخاب میکنم چون گوشیم هم همینه بعد از شناسایی تلفن توسط کابل USB هنگام ورود به فولدر های Flash یا System نرم افزار یا مثل شکل بالا Error میده یا مثل شکل پایین همین جوری میمونه حتی تا ساعت ها... لطفا منو راهنمایی کنه هر کی میدونه تو رو خدا...............
FAR2.JPG

vrom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چگونه می توانیم CID گوشی را تشخیص دهیم گوشی جدید است 07W11 ld fhan.
با برنامه داوینچی نشد.

sadeghsarvi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش کامل:
سلام به همه دوستان مخصوصا اونایی که گوشی شونCID49هست::)
1- برای هک گوشیهای CID49شما قبل از ورود به فارمنیجر باید یک سری تغییرات رو روی گوشیتون اعمال کنید تا فار منیجر اون رو بشناسه و الی هنگام ورود از SCRIPT FS-MODE خطا میگیره همون خطایی که دوستمون اعلام کردند.
برای اینکار اول باید نرم افزار++xs گیر بیارین در اون نرم افزار شما میتونید نوع CID گوشی و .....کلیه اطلاعات گوشی رو ببینید .
در همون نرم افزار شما اولا باید لودر گوشی رو گیر بیارید که با پسوند SSW بوده و برای هر گوشی فرق میکند:
حال به آموزش زیر توجه کنید:

هر کاري که از طريق اين متن آموزشي بر روي گوشيتون انجام بدين نتيجش پايه خودتونه !!! و حتي ممکنه گوشيتون رو غير قابل استفاده بکنيد! پس مطالب رو بدقت بخونيد چون من هيچ مسئوليتي رو قبول نميکنم

ابتدا برنامه phone xs را از لينك زير دانلود كنيد

http://www.flash-file.com/XS++/XS++.rar

حالا پوشه زير را هم كه شامل لودر و فايل رست ميباشد را دانلود كنيد

http://z08.zupload.com/download.php?...filepath=62098

براي دسترسي به fs گوشي هاي cid49 از طريق far بايد قبل از هر کاري نوع فريمورتون رو يه جا يادداشت کنيد
متناسب با نوع گوشيتون يکي از لودر ها رو که حجم خيلي کمي دارند رو با نرم افزار phone xs بجاي main روي گوشيتون فلش کنيد

براي اين كار ابتدا phone xs رو باز کنيد نوع کابلتون رو انتخاب کنيد و Start رو بزنيد گوشي رو خاموش کنيد دکمه C رو نگه دارين و کابل رو به گوشي وصل کنيد و اجازه بديد تا Phone XS گوشيتون رو بشناسه

در قسمت flash main firmware نرم افزار Phone XS مسير فايل ssw متناسب با گوشي خودتون رو كه در پوشه بالا گذاشتم معين كنيد و روي فلش کليک کنيد

در اينجا گوشي من k750 هست و من فايل k750w800_r2e_dcu.49r.ssw انتخاب ميکنم

فلش کردن شروع ميشه و در کمتر از يک دقيقه عمليات فلش به پايان ميرسه
و نرم افزار Finishing Flash رو نمايش ميده
30ثانيه صبر کنيد و اگر بعد از 30ثانيه phone xs شات دان نشد Stop رو بزنيد و به پيغايمي که نمايش داده ميشه جواب مثبت بدين و بعد هم close رو بزنيد و از نرم افزار خارج بشين
(اين اتفاق بخاطر باگ کوچکي هست که Phone XS براي بعضي از گوشي ها داره يعني کار فلش رو کامل انجام ميده ولي در آخر Stop و flash line رو فعال نگه ميداره و شات دان نميکنه)

حالا گوشيتون رو جدا کنيد باتري رو دربيارين و بعد از 15 ثانيه باتري رو دوباره جا بزنيد

بعد از فلش کردن گوشي با فايل ssw ديگه گوشيتون روشن نميشه و لي حالا ميتونيد از Far استفاده کنيد و وارد fs بشين و تغييرات انجام بدين مثل: افزايش فضاي sms و ...

بعد از اعمال تغییرات دلخواه در FARMANAGER حالا برای اینکه گوشی روشن بشه مراحل زیر را بروید:

توجه توجه حتما بلد باشید که با FARMANAGER کار کنید در غیر اینصورت گوشی بدون استفاده خواهد شد!!!!!!!!!!!:eek::f34r::Dخب حالا بعد از اينکه تغييرات مورد نظرتون رو تو fs انجام دادين براي اينکه گوشيتون روشن بشه بايد طبق آموزش زير فايل rest رو با Far manager رو گوشي فلش کنيد
Far Manager رو باز کنيد ALT+F1 رو بزنيد و SEFP رو انتخاب کنيد

اگه با کابل USB خود گوشي کار ميکنيد DCU-60 رو انتخاب کنيد و بيشترين سرعت و از قسمت Boot script نوع گوشيتون
حالا Enter The Matrix رو بزنيد دکمه C نگه داريد و کابل وصل کنيد
بعد از اينکه گوشيتون به نرم افزار متصل شد شما fs و flash رو مي بينيد
با انتخاب fs شما وارد file system گوشيتون ميشن و ميتونيد تغييرات بديد
براي اينکه گوشيتون روشن بشه و تغييرات رو ببينيد بايد طبق آموزش زير فايل rest رو با Far manager رو گوشي فلش کنيد

Far Manager رو دوباره باز کنيد و گوشيتون رو مثل دفعه قبل متصل کنيد ولي ايدفعه روي FLASH کليک کنيد

در سمت راست نرم افزار فايل ها و فولدر ها ي داخل کامپيوتر نشون داده ميشه
فايل rest همخوان با گوشي و فريمور گوشيتون رو انتخاب کنيد
فايل ها رو رو گوشيتون فلش کنيد تا گوشيتون کار بکنه
بعد از اينکه فايل رو انتخاب کردين F5 رو بزنيد تا اون فايل تو گوشيتون کپي بشه

براي تائيد کردن دوباره کپي رو بزنيد حالا اين صفحه باز ميشه

به تنظيمات دست نزنيد و مطمئن بشين که FLASH BABE ssw image انتخاب شده
روي FLASH کليک کنيد

براي تائيد و انجام شدن فلش yes رو بزنيد
بعد از چند ثانيه یک صفحه باز ميشه

close رو بزنيد و از Far Manager خارج بشيد
کابل رو از گوشي جدا کنيد و باتري رو در بياريد و بعد از 20 ثانيه دوباره جا بزنيد و گوشيتون رو روشن کنيد

توجه این مراحل تست شده اند ولی هیچ گونه مسئولیتی پذیرفته نمیشود:f34r:

vrom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر کسی در تهران هست و نمتونه انجام بده یامیترسه بیاد خ جمهوری- پاساژ علاء الدین - طبقه زیر همکف - فروشگاه جنوب- من براش انجام میدم. من باکس به همراه برنامه ی مخصوص این کار را دارم. با اینکه گوشیتو به W800 تبدیل می کنم اما IMEI آن را برمیگردانم....
از همه ارزانتر انجام میدم....(4000 تومان )
:):)

hadi3596

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه تبدیل k750 به w800 یه مشکلی که هست شناختن CIDگوشی هست که ایا 36،,49, 52، .... هست .
بهترین راه که همون davinci client هست یه مشکل داره که یوزر و پسورد رو قبول نمی کنه که هست که این مشکل رو حل کرده باشه ؟؟؟؟

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
توی اینجا در مورد زیاد کردن صدای K750 هم کسی مطلبی داره ؟! اگه میشه لینکشو بدید ...

بالا