• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل phpbb 3.0.1 به vb 3.8.4 یا vb 4

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من لایسنس وی بی 4 رو خریدم , رفتم تو کار تبدیل از phpbb 3.0.1 به vb

اما وقتی رو هاست و آنلاین تست می کنم , در قسمت تبدیل post ها هر دفعه دقیقا روی یک پست خاص گیر میکنه و می مونه و هیچ پیغامی هم نمی ده و دیگه از این جلو تر هم نمیره !!! چند دفعه با حالت های مخلف تست کردم هر دفعه همین آش و همین کاسه !!!

وقت هم که روی لوکال تست می کنم با easyphp و wamp , توی یوزر ها این پیغام رو هر دفعه و توی هر دو نرم افزار می ده .

5bsb4v6m77a1fffonn3.jpg

لطفا یک نفر منو راهنمایی کنه !!!

در ضمن اگر کسی یک ادیتور درست و حسابی مثل ادیتور 3.8.4 برای ورژن 4 وی بی سراغ داره لطف کنه و لینکی چیزی ازش بده .

ممنون !!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
شماره پست مورد نظر را یاداشت کنید و پیداش کنید و حذف اش کنید . اگر مشکل رفع شد که هیچی اگر نشد ترجیحا یک بار دیتا بیس خود را از طریق phpmyadmin تعمیر یا repair کنید ببینید درست میشه یا نه .

دوما شما اشتباه کردید الان 4 رو خریدید چون هنوز هیچ فارسی سازی برای این نسخه ارائه نشده .

سوما اینکه مگه ادیتور اش چه فرقی داره ؟

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خودم تونستم مشکلم رو حل کنم . :rolleyes:

مشکل جدید مربوط به بعد از تبدیل هست .

1 - تبدیل بدون مشکل و error انجام شد بعد از بالا آمدن وی بی تعداد پست ها و تعداد کاربر هم درست بود , اما در خیلی از بخش ها تاپیک ها غیب شده بودن !!!!

نمونه , این دو لینک رو با هم مقایسه کنید :

کد:
http://www.kelvan.ir/vb3/forumdisplay.php?f=104
و
http://www.kelvan.ir/viewforum.php?f=158

2 - کاربران با یوزر و پس قبلی قادر به لوگین نیستن , نام کاربری رو چک کردم عینا وجود داشت اما لوگین انجام نمیشه

3 - بعضی از بی بی کد ها بهم ریخته , من هیچ بی بی کد دلخواهی به phpbb اضافه نکرده بودم و همه همون های خودش بود .

این هم یک نمونه از این :

کد:
http://www.kelvan.ir/vb3/showthread.php?t=2542

گیرش روی بی بی کد center هست .

کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟ :cry:

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
غیب شدن پست ها به خاطر اینکه نحوه نمایش پست ها در 2 ماه گذشته تنظیمه به قسمت تنظیمات هر انجمن برید و "پیش فرض زمانبندی نمایش موضوعات" رو به "نمایش همه موضوع ها" تغییر دهید .

در مورد به هم ریختن بی بی کد ها متاسفانه phpbb شما از حالت استاندارد استفاده نکرده . اصل کد سنتر به صورت ساده است که برای شما یک :3azyu0l7 اضافه داره .

در مورد عدم ورود کاربران نیز این مشکل از تبدیل phpbb به وی بی است که بعد از تنظیمت کاربران باید از ابتدا پسورد خود را بازیابی کرده و قادر به ورود با پسورد phpbb خود نیستند . یک اعلانیه در بالای سایت خود زده که کاربران قدیمی از لینک بازیابی پسورد، پسورد های خود را از نو بازیابی کنند/

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اول از همه ممنون بابت پاسختون !!!

در مورد بی بی کد ها , مشکل فقط در مورد بی بی کد Center هست که من دقت کردم دیدم خود وی بی هم داره اونو اما یک اشکالی تو تبدیل هست ظاهرا , به پست های زیر دقت کنید :

کد:
http://www.kelvan.ir/vb3/showthread.php?t=1248

http://www.kelvan.ir/vb3/showthread.php?t=2304

ببینید , جلوی Center یک کد عجیب ظاهر شده که این کد از یک پست تا پست دیگه با هم فرق می کنه و من دقت کردم توی phpbb اصلا مهچین چیز هایی نیست و همه چیز خیلی درسته , اصلا چیزی بجز center نیست اما نمیدونم چرا بعد از تبدیل این جوری میشه !!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
حقیقت من ندیدم که در تبدیل به محتوی پست دست بزنه و تا اونجا که من میدونم تمامی محتوی گست رو انتقال میده و تغییری درش نمیده . من تا نیمک ساعت دیگه به فروم اتون ( اونی که phpbb ) هست سر میزنم ببینم می تونم بفرهمم این کدها چه جوری اضافه شده یا نه .

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من به یک مشکل جدید بر خودم بعد از اینکه کاربران پسورد ریکاوری می کنند , بعد از لاگین به این پیغام بر میخورن :

1258760757.jpg

اینو چیکارش کنم ؟؟؟ :sad:

تست کدرم برای همه همین طوری میشه !!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
کاربران این گروه رو همگی به گروه registered User ه منتفل کنید ! یا گروهی که کاربران قدیمی در اش هستند را متابق گروه registered user ه vb پیکر بندی کنید .

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
غیب شدن پست ها به خاطر اینکه نحوه نمایش پست ها در 2 ماه گذشته تنظیمه به قسمت تنظیمات هر انجمن برید و "پیش فرض زمانبندی نمایش موضوعات" رو به "نمایش همه موضوع ها" تغییر دهید .

/

قسمت تنظیمات هر انجمن کجاست ؟ اینی که شما میگید رو نمی تونم پیدا کنم !!!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
http://www.kelvan.ir/vb3/admincp/forum.php?do=modify

بعد از ورود به این قسمت در برار هر بخش یک گزینه ویرایش داره که بعد از فشردن اون قسمت پایین رو باید اجرا کنید :

"پیش فرض زمانبندی نمایش موضوعات" رو به "نمایش همه موضوع ها تغییر دهید .

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
http://www.kelvan.ir/vb3/admincp/forum.php?do=modify

بعد از ورود به این قسمت در برار هر بخش یک گزینه ویرایش داره که بعد از فشردن اون قسمت پایین رو باید اجرا کنید :

"پیش فرض زمانبندی نمایش موضوعات" رو به "نمایش همه موضوع ها تغییر دهید .

این طوری که گفتید هست ولی تعداد زیادی از پست ها نمایش داده نمیشن !!! :( :( :(

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یه سر بردی به این قسمت

http://www.kelvan.ir/vb3/admincp/misc.php?do=chooser

و در قسمت بازسازی اطلاعات موضوعات بزنید تا بازسازی بشه ! یحتمل با این باید درست بشه .

انجام شد اما باز هم همون جوره

یکی از دوستان این دستور رو داد :

از گزینه آخر Admincp که اجرای فرمانهای query هست گزینه ی show all threads رو اجرا کن.

اما باز هم جواب نداد !!!

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
الآن که دیگه خود VB ایران رو تحریم کرده و نسخه 4 به بعد رو به ایران نمی فروشند.
بعدشم VB معمولی بدون پکیج VB-SEO اصلا قدرتی نداره شاید کمی از phpbb معمولی بهتر باشه.
شما سایتتون خوب بود مطالب خوب هم کم نداشتید فقط کافی بود کمی بیشتر روی SEO کار کنید دیگه نه احتیاج بود برای این سیستم پول بدید و نه تحریم رو تحمل کنید;)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
الآن که دیگه خود VB ایران رو تحریم کرده و نسخه 4 به بعد رو به ایران نمی فروشند.
بعدشم VB معمولی بدون پکیج VB-SEO اصلا قدرتی نداره شاید کمی از phpbb معمولی بهتر باشه.
شما سایتتون خوب بود مطالب خوب هم کم نداشتید فقط کافی بود کمی بیشتر روی SEO کار کنید دیگه نه احتیاج بود برای این سیستم پول بدید و نه تحریم رو تحمل کنید;)

از اون حرف ها بودها . مخصوصا اون جمله رو که قرمز کردم :happy: همین فروم پرشین تولزی که می بینید هم یه vb معمولی هست که از vbseo استفاده نکرده و از پلاگین های ساده خود سایت وی بی استفاده کرده . مهم استفاده از وی بی سئو و ... نیست . مهم راه کار هایی هست که باید در اش رعایت بشه و همینطور نظرات شخصی با واقعیت ها خیلی فرق دارند . من با هر 2 سیسم چنیدن سال متوالی در حال کار کردن هستم و قدرتی که در vb هست در هیچ سیستم فروم دیگه ای نیست .

دوست عزیز شما هم لطفا اول یه کاری کن . دیتا بیس رو چک کن ببین پست هایی که نشون نمیده در دیتا بیس وی بی تون وجود داره یا نه ! اگر وجود داره که در id یاهومو براتون میگذارم که پیغام بدید بیام ببینم شاید بتونم کاریش کنم .

من رو هم که میشناسید فکر کنم ! ادمین سایت Persianmobbiles.com . ;)

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
من حرف الکی نمی زنم.
سایت پرشین تولز فرق می کنه جزو یکی از سایت های قدیمی هست و بحثش جداست.
شما چرا مثلا سایت www.handheldusers.com/forum/ رو مثال نمی زنید؟ (هم من می شناسم هم شما)
این سایت قبل از این که vb-seo رو نصب کنه خیلی بازدیدش کم بود ولی از وقتی که این پکیج رو نصب کرد کمی اوضاعش بهتر شده ولی بازم اون طور که باید و شاید نشده.
یا اگر این قدر به قدرت VB اعتقاد دارید چرا خودتون برای همون سایت perianmobiles که تخته شد از VB معمولی استفاده نکردید;)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
شما نیاز نیست از vbseo استفاده کنید . seo ه وی بی تنها vbseo نیست و هزار یک پلاگین داره که تا 99% کارهای vbseo رو انجام میده منتهی vbseo همه رو در خودش داره و در کمتر از 1 ساعت قابل نصب ه .

در مورد اون سایت هم اول اینکه من بهشون گفتم وی بی سئو نصب کنند در ثانی سایت ها در 3 ماه اول ممکنه رشدی نداشته باشند و این ایراد vb نیست و باید صبر کرد تا سایت رو بیاد .

اگر دوست دارید بحث تکنیکی کنیم قشنگ مثل آدم بحث کنیم بهتره اما من منظورتون رو ار از اینکه پرشین موبایل تخته شد و ... رو نفهمیدم ولی اینگاری خیلی خوشحال شدید از این قضیه و انگاری هنوز هم سوزش هایی از سر اخراجتون از سایت وجود داره از این مورد:دی که اون هم از عمق فاجعه خبر میده که اصلا برام مهم نیست بر عکس شما :)

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما نیاز نیست از vbseo استفاده کنید . seo ه وی بی تنها vbseo نیست و هزار یک پلاگین داره که تا 99% کارهای vbseo رو انجام میده منتهی vbseo همه رو در خودش داره و در کمتر از 1 ساعت قابل نصب ه .

در مورد اون سایت هم اول اینکه من بهشون گفتم وی بی سئو نصب کنند در ثانی سایت ها در 3 ماه اول ممکنه رشدی نداشته باشند و این ایراد vb نیست و باید صبر کرد تا سایت رو بیاد .

اگر دوست دارید بحث تکنیکی کنیم قشنگ مثل آدم بحث کنیم بهتره اما من منظورتون رو ار از اینکه پرشین موبایل تخته شد و ... رو نفهمیدم ولی اینگاری خیلی خوشحال شدید از این قضیه و انگاری هنوز هم سوزش هایی از سر اخراجتون از سایت وجود داره از این مورد:دی که اون هم از عمق فاجعه خبر میده که اصلا برام مهم نیست بر عکس شما :)

قبول داری انجمن Vb این سایت شده چاله میدون برای بعضی ها؟ تا میایم یک جمله درباره خوده vb و مباحثش کنیم بحث رو منحرف می کنند!!

بالا