Profession@l
همکار بازنشسته
شما نیاز نیست از vbseo استفاده کنید . seo ه وی بی تنها vbseo نیست و هزار یک پلاگین داره که تا 99% کارهای vbseo رو انجام میده منتهی vbseo همه رو در خودش داره و در کمتر از 1 ساعت قابل نصب ه .
در مورد اون سایت هم اول اینکه من بهشون گفتم وی بی سئو نصب کنند در ثانی سایت ها در 3 ماه اول ممکنه رشدی نداشته باشند و این ایراد vb نیست و باید صبر کرد تا سایت رو بیاد .
اگر دوست دارید بحث تکنیکی کنیم قشنگ مثل آدم بحث کنیم بهتره اما من منظورتون رو ار از اینکه پرشین موبایل تخته شد و ... رو نفهمیدم ولی اینگاری خیلی خوشحال شدید از این قضیه و انگاری هنوز هم سوزش هایی از سر اخراجتون از سایت وجود داره از این مورد:دی که اون هم از عمق فاجعه خبر میده که اصلا برام مهم نیست بر عکس شما
اولا که من نخواستم استفاده کنم کلا گفتم
بعدشم من بحثی با شما ندارم اصلا هم توصیه ای به شما نکردم که خودتون رو در حرف های من دخالت میدید من به دوست خودم گفتم اشتباه کرده رفته روی VB چون قبلا خیلی با هم روی phpbb کار کرده بودیم وگرنه حساب شما که جداست
بعدشم شما به این چی میگید؟ http://forum1.persianmobiles.com اگه اسمش تخته نیست بگید ما هم بدونیم
اتفاقا من فکر می کنم بر عکس شما سوزش پیدا کردید نه من چون کاری که شما با VB چند سال نتونستید انجام بدید من دارم با همین phpbb انجام میدم اونم رسیدن به صد هزار کاربر
بای...