• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبدیل phpbb 3.0.1 به vb 3.8.4 یا vb 4

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
شما نیاز نیست از vbseo استفاده کنید . seo ه وی بی تنها vbseo نیست و هزار یک پلاگین داره که تا 99% کارهای vbseo رو انجام میده منتهی vbseo همه رو در خودش داره و در کمتر از 1 ساعت قابل نصب ه .

در مورد اون سایت هم اول اینکه من بهشون گفتم وی بی سئو نصب کنند در ثانی سایت ها در 3 ماه اول ممکنه رشدی نداشته باشند و این ایراد vb نیست و باید صبر کرد تا سایت رو بیاد .

اگر دوست دارید بحث تکنیکی کنیم قشنگ مثل آدم بحث کنیم بهتره اما من منظورتون رو ار از اینکه پرشین موبایل تخته شد و ... رو نفهمیدم ولی اینگاری خیلی خوشحال شدید از این قضیه و انگاری هنوز هم سوزش هایی از سر اخراجتون از سایت وجود داره از این مورد:دی که اون هم از عمق فاجعه خبر میده که اصلا برام مهم نیست بر عکس شما :)

اولا که من نخواستم استفاده کنم کلا گفتم :cool:
بعدشم من بحثی با شما ندارم اصلا هم توصیه ای به شما نکردم که خودتون رو در حرف های من دخالت میدید من به دوست خودم گفتم اشتباه کرده رفته روی VB چون قبلا خیلی با هم روی phpbb کار کرده بودیم وگرنه حساب شما که جداست:p
بعدشم شما به این چی میگید؟ http://forum1.persianmobiles.com اگه اسمش تخته نیست بگید ما هم بدونیم:D
اتفاقا من فکر می کنم بر عکس شما سوزش پیدا کردید نه من چون کاری که شما با VB چند سال نتونستید انجام بدید من دارم با همین phpbb انجام میدم اونم رسیدن به صد هزار کاربر;)
بای...

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
قبول داری انجمن Vb این سایت شده چاله میدون برای بعضی ها؟ تا میایم یک جمله درباره خوده vb و مباحثش کنیم بحث رو منحرف می کنند!!

شما هم اسپم نکنید در چیزی که بهتون مربوط نیست;)

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
باریکلا به تو پسر زرنگ ! ترشی نخوری یه چیزی میشی :دی میگم اماری که fake باشه بالاتر از اینم میشه منتهی یه کم زور بیشتر میخواد :دی فکر کن همینمون مونده از یه کاربر اخراجی که روشو زیاد کرد و با یه لگد از فروم انداختیمش بیرون سوزش پیدا کنیم :D:D هنوز باید خیلی زور بزنی تا به زیر یه جای ما هم برسی چه برسه الان که زبون درازی هم میکنی. :happy:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2383088&postcount=52

iranexplorer.net : برادر شما خودتو ناراحت نکن . کلا بهتره این جور افراد رو دایورت کنی به ناکجا آبادت . چون بهتره در همون حدی که فکر می کنند بمونند . همونطور که ما این کارو کردیم .

بالا