rax جان
بعيد مي دانم ديگه الان گيرت بياد . يه دونه توي ايران مونده بود كه اونو هم سيمور خان خودمان خريد و تمام شد . :lol:
بهروز جان یه راه حل باقی هنوز.. مخ استاد رو بزنم تاخت بزنم باهاش..
rax جان
بعيد مي دانم ديگه الان گيرت بياد . يه دونه توي ايران مونده بود كه اونو هم سيمور خان خودمان خريد و تمام شد . :lol:
فایربوی رو میگی ؟
دقیقا ..... تازه بعد از 2-3 ماه عملیات اکتشاف و جستجو ..
برو حاصل دسترنج خودت رو بخور !!!بلی..فایر خودمون رو میگم..میشه مخ اونم زد البته..
برو حاصل دسترنج خودت رو بخور !!!...
بعدش هم تو که احتمالا همه اش سوپر کامپیوتر داره از زیر دستت رد میشه ، نیازی به کارت خفن نداری ، با همون کارتای معمولی هم ردیفه اوضاعت ...
Rax عزيزمبهروز جان یه راه حل باقی هنوز.. مخ استاد رو بزنم تاخت بزنم باهاش..
عجیبه..یعنی واقعا تولید نمیکنن؟ کارت پر فروشی بود..یکی 2 تا فروم معروف خارجی هم من دیدم تعریفشو میکردن در حد عالی..البته الان مدلهای 2و 3 تیونر هم ارزش پیدا کردن ولی از نظر پردازش نکسوس خیلی بهتر بود..سیستم پردازش داخلی منحصر به فردی داشت..Rax عزيزم
اين استادي كه من مي شناسم اون نكسوس را از خودش جدا نمي كنه . مخصوصا كه كارخانه هم توليد اين كارت را از دستور كار خود خارج كرده است .
يه سر بيا اينجا
http://forum.persiantools.com/t66849.html
مری جان ، تو که منو داغون کردی ... ولی بهرحال مرسی ... امیدوارم لیاقتش رو داشته باشم ...واقعا دست مریزاد! سیمور را تا الان یکی از بهترین کاربران این فورم دیده بودم، در نتیجه همانند سایر دوستان معتقدم باید به انتخاب بهروز عزیز هم تبریک فراوان گفت.
اگه بگم ممکنه یه عده منو بزننمدتیست از مدیر همه چیز دان خبری نیست امیدوارم که حالش بدتر نشده باشه!
اون کمپوت ها رو هم خریدم اگر تا دو روز دیگه نیای زبونم لال میرم با حلوا عوضشون میکنما!!!!
کجایی مدیر؟!
Rax جانعجیبه..یعنی واقعا تولید نمیکنن؟ کارت پر فروشی بود..یکی 2 تا فروم معروف خارجی هم من دیدم تعریفشو میکردن در حد عالی..البته الان مدلهای 2و 3 تیونر هم ارزش پیدا کردن ولی از نظر پردازش نکسوس خیلی بهتر بود..سیستم پردازش داخلی منحصر به فردی داشت..
Rax جان
بله متاسفانه توليد اين كارت قطع شده است . در مورد منحصر به فرد بودن سيستم پردازش داخلي هم بايد بگويم حق كاملا با شما است . دكودر سخت افزاري اون هم كه شاهكار است . تنها كارت دي وي بي است كه مي تواني روي يك سيستم P3 هم نصب كني و براحتي باهاش كار كني .
شايد هم مي خواهند اين رده از محصولات خود را با نام جديد وارد كنند به همين دليل نكسوس را از صفحه توليدات حذف نموده اند . به هر شكل من يه دونه بيشتر ندارم كه اگر بفرمايي مي توانم تقديم كنم .