سلام اگه دوستان مایل باشید یه تایپیک درست کنیم با عنوان سلام زیمباوه سلام کره شمالی و در اون بحث این کشورا و روش زندگیشونو بکنیم تا بعد این بهتر بتونیم خودمونو با شرایط وقف بدیم
من فکر میکنم گزینه `توش موندن` درست تره. کاری از دستشون بر نمیاد. وقتی تحریم می شدیم و می خندیدن باید کاری انجام میدادن نه الاناگر میتونن قیمت رو ثابت نگه دارن و اونطور که گفته میشه برای کسری بودجه و یارانه به این گرانی ها دامن میزنن جای تاسف داره، چون عملا این بالا و پایین کردن قیمت ها یعنی سوء استفاده کردن و عملا یعنی سر مردم کلاه گذاشتن. اگر هم نمیتونن و از کنترلشون خارج شده بازم جای تاسف داره. به 1700 تومن نزدیک شده. تفاوت قیمت بانک با بازار به 600 تومن رسیده. این چه وضعی هست؟! یک کلمه هم حرف نمیزنن. شوخی نیست، یک ماه از 1300 تومن به نزدیک 1700 تومن رسیده. اگر میخوان واقعیش کنن یک شبه اینکار رو انجام بدن و خیال همه مردم رو راحت کن.
یه زمانی یکی می گفت دلار نخرید ، دلار رو می کنیم 1000 تومان ضرر می کنید :دی
موسسه صالحین گذاشتمکدوم بانک ؟احتمالا چند ساله گذاشتین نه؟به نظرم ببند اگه چند ساله هستش
صحبتهاي شما رو ببينيم تو اول پاييز:::هرچی اینا گفتن نخرید ما باید برعکس انجامش بدیم .
ببین خیالتو راحت کنم , اگه دخالت نکنن روی قیمت دلار , دلار به سه چهار هزار تومن میرسه , هرچی جلوتر میره سرعت روند افزایش بیشتر میشه , یعنی اگه الان روزی صد تومن گرون میشه , اینجوری پیش بره میشه روزی دویست سیصد تومندوستان به نظرتون خرید دلار 1700 تومانی الان ریسک نیست؟اخه چند ساعت پیش 1615 خریدم اما یهو شد 1700
الان دیگه کم کم محمود میاد سخنرانی میکنه !
ببین خیالتو راحت کنم , اگه دخالت نکنن روی قیمت دلار , دلار به سه چهار هزار تومن میرسه , هرچی جلوتر میره سرعت روند افزایش بیشتر میشه , یعنی اگه الان روزی صد تومن گرون میشه , اینجوری پیش بره میشه روزی دویست سیصد تومن
اخه چه دخالتی میتونن بکنن؟دلار بریزن تو بازار؟از کجا؟یا بیان خرید و فروش دلار رو ممنوع کنن؟چه کاری از دستشون بر میاد؟