• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلتم دزدیده شده ایا با شکایت پیدا میشه

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
مخابراتی میگفت اگه 100 بدم میتونند توی یک هفته پیداش کنن بدبختی 100 نداشتم هرچی گفتم پیداکردید شیرینیش رو میدم قبول نکرد فکر کنم الکی میگفت
چند مدت پیش تمام مجموعه نرمافزار نت کوین رو نصب کردم یک چیز های درمورد پیداکردن گوشی گم شده توی تایپکش خوندم ایا واقعیت داره

80 تومن ميدادي بهش قال قضضيه رو ميكني با مامور ميرفتي سراغ بابا

manoto101

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اینا وسیله دزدی رو با دزد میگیرن بعد میگن چون کارت ملی همراهش نیس نمیشه نگهش داشت:wacko:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
ا.....

Last edited:

Chairman

Registered User
لایک‌ها
63
█████████████████████████ ████████████████████████
الان به روزی رسیدیم که نمک هم گندیده .

اگه پلیس تبلتت رو پیدا کنه و خدای نکرده ازش خوشش بیاد خود پلیسه تبلتت رو بر میداره !

بارها دوستان ماشیناشون رفته پارکینگ پلیس و بدون سیستم صوتی و ریگ ،و ... برگشته !!!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
الان به روزی رسیدیم که نمک هم گندیده .

اگه پلیس تبلتت رو پیدا کنه و خدای نکرده ازش خوشش بیاد خود پلیسه تبلتت رو بر میداره !

بارها دوستان ماشیناشون رفته پارکینگ پلیس و بدون سیستم صوتی و ریگ ،و ... برگشته !!!!

نگو !!
پالس من رو هفته پیش دزدیدن... گذاشته بودیم برا فروش نامرد اومد زد تو گوشش
رفتیم شکایت کردیم طرف رو گرفتن ولی موتور نیست !!! پلیس میگه موتور رو هنوز پیدا نکردیم !!

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
نگو !!
پالس من رو هفته پیش دزدیدن... گذاشته بودیم برا فروش نامرد اومد زد تو گوشش
رفتیم شکایت کردیم طرف رو گرفتن ولی موتور نیست !!! پلیس میگه موتور رو هنوز پیدا نکردیم !!

منم چند سال پیش یه موتوری داشتم .بعد از چند ماه توی یه سرقت گرفتنش.زنه که ازش می خواستن دزدی کنن رفت چهره نگاری و من عکس رو گرفتم که شاید کسی بشناسدش.آخرش گیرش آوردم.به آگاهی معرفیش کردم .رفتن گرفتنش.جالبش اینجاست که می گم پول موتورم رو بگیرم ازش گفتند چطور پیداش کردی شاید شریک باشی باهاش:lol:ما هم گفتیم گور باباش و بیخیالش شدیم.چه می شه کرد... البته مال خیلی سال پیشه..الان خدا رو شکر مامورا همه خوبن:blush:

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
فقط ميتونم بهتون تسليت بگم داداشم:(

بالا