• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت آری؟ یا خیر؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اقا اینقدر همه جا تبلت تبلت میکنن ما موندیم تبلت بگیریم یا نه !!
ولی یه چیزی که به شکم انداخته اینه که اگه تبلت خوبه پس چرا همه دارن تبلتاشونو میفروشن؟؟ مثل بازارچه همینجا , همه فروشندن !!
دلیل اینه که مثلا میگیرن بعد چند وقت خسته میشن میخوان بفروشن؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
اخر این تبلت به درد میخوره یا نه؟

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
من مخالف خرید تبلت هستم اصلآ متوجه کاربری این دستگاه نمیشم..آدم یا گوشی میخره یا لپ تاپ , دیگه تبلت که یه چیزی بین ایندو هست به نظر من خیلی چیز کاربردی نیست , البته نظر منه حالا ممکنه وسه خیلی ها خیلی هم پرکاربرد باشه

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من مخالف خرید تبلت هستم اصلآ متوجه کاربری این دستگاه نمیشم..آدم یا گوشی میخره یا لپ تاپ , دیگه تبلت که یه چیزی بین ایندو هست به نظر من خیلی چیز کاربردی نیست , البته نظر منه حالا ممکنه وسه خیلی ها خیلی هم پرکاربرد باشه
++++++

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
بستگي به كارت مياد . يه كسايي يه مدت كار ميكنن خسته ميشن اما يه كسايي هستن كه كارشون با تبلت هست .

اگه ميخواي بگيري براي امتحان دست دوم بگير كه خوشت نيومد زياد ضرر نكني .

hsh988

Registered User
لایک‌ها
64
بحث جالبیو پیش کشیدین من یه لپ تاپ وایو سری f دارم از نظره قدرت پردازش واقعا عالیه ولی وزنش واقعا زیاده که بیشتر مجبورم تو خونه ازش استفاده کنم که این باعث شد برم تو فکر خرید یک لپ تاپ کوچک که بالاخره یه asus eeepc t91 خریدم بیشتر واسه لمسی بودن و ۸ اینچ بودنش ولی بازم دنبال یه چیز دیگه بودم موبایلمم دیزایر اچ دیه تا از ایپد خوشم اومد الان که با این میام تو نت واقعا عالیه لذتی به ادم میده که هیچ کدوم از اونا نمیده برنامه هاشم که عالیه ولی به نظرم نمیشه یکی از این چیز هارو حذف کرد لپ تاپ موبایل و تبلت هر کدوم جای خودشونو دارن

Sent from my iPad using Tapatalk

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی هم که کار کردن خوششون نیومده نظرشونو بگن , که چرا خوششون نیومده

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
دقیقا درسته تایید میشه

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
اتفاقا تبلت کارایی بالایی داره ولی باید دید نیاز شما چی هستش , اکثر دوستانی که میخرن براشون بیشتر هوس استفاده از یه وسیله جدید هست تا کارایی !

کسی که کار روزانه و شغلیش احتیاج به مدیریت زمانی داشته باشه یه تلبت میتونه خیلی کمکش کنه مضاف بر اینکه با حجم و وزن کوچکش میتونه هر جایی در دسترس باشه

با استفاده از وای فای یا gprs میتونه به اینترنت در هر جایی متصل باشه و نامه های خودش رو به موقع مدیریت کنه , خب حق هم داریم تو ایران این مورد استفادش خیلی محدوده

میتونید انواع فایل ها و برنامه های کاربردی رو با توجه به نوع سیستم عامل تبلتتون نصب و استفاده کنید . انواع pdf های مربوط به تحصیل , علاقه و یا شغلتون رو میتونید در هر جایی در دسترس داشته باشید که این مورد هم به نظرم زیاد عمومیت زیادی نداره , چون زیاد اهل مطالعه نیستیم

کلا به نظرم با توجه به اینکه محدودیت هایی در استفاده از امکانات تبلت ها در ایران داریم , اکثرا نمیتونیم از تمام امکاناتش استفاده کنیم . ولی اگر در کنار یه لپ تاپ یه تبلت هم باشه میتونه کمک خوبی باشه ولی برای بعضیا نه همه !

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
اتفاقا تبلت کارایی بالایی داره ولی باید دید نیاز شما چی هستش , اکثر دوستانی که میخرن براشون بیشتر هوس استفاده از یه وسیله جدید هست تا کارایی !

کسی که کار روزانه و شغلیش احتیاج به مدیریت زمانی داشته باشه یه تلبت میتونه خیلی کمکش کنه مضاف بر اینکه با حجم و وزن کوچکش میتونه هر جایی در دسترس باشه

با استفاده از وای فای یا gprs میتونه به اینترنت در هر جایی متصل باشه و نامه های خودش رو به موقع مدیریت کنه , خب حق هم داریم تو ایران این مورد استفادش خیلی محدوده

میتونید انواع فایل ها و برنامه های کاربردی رو با توجه به نوع سیستم عامل تبلتتون نصب و استفاده کنید . انواع pdf های مربوط به تحصیل , علاقه و یا شغلتون رو میتونید در هر جایی در دسترس داشته باشید که این مورد هم به نظرم زیاد عمومیت زیادی نداره , چون زیاد اهل مطالعه نیستیم

کلا به نظرم با توجه به اینکه محدودیت هایی در استفاده از امکانات تبلت ها در ایران داریم , اکثرا نمیتونیم از تمام امکاناتش استفاده کنیم . ولی اگر در کنار یه لپ تاپ یه تبلت هم باشه میتونه کمک خوبی باشه ولی برای بعضیا نه همه !

عزیز تمام کارایی که گفتید حتی خیلی بیشتر از اینارو به راحتی یه گوشی ساده هم انجام میده دیگه بگذریم از کارایی گوشی های هوشمند امروزی مثل گلکسی وامثال آن که حتی میتوانند جای لپ تاپ هم بگیرند!

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
به نظر من تبلت یک نیاز ساختگیه که اپل اون رو به وجود آورده! (البته با اینکار اپل اصلا مخالف نیستم)

کلا وقتی شرکتی مثل اپل چیزی رو طراحی میکنه به علت تبلیغات گسترده، طراحی فوق العاده، پشتیبانی بدون نقص و ... ناخود آگاه افراد رو به سمت خودش جذب میکنه در صورتیکه به چنین چیزی اصلا نیاز نبوده ولی وقتی افراد اون رو میخرن به تدریج بهش عادت میکنن و زندگی خودشون رو به چنین ابزاری وابسته میکنن (همون نیاز ساختگی)

در هر حال شما به تبلت نیازی ندارید ولی اگر یکی بخرید (مخصوصا iPad) اونوقت بهش نیاز پیدا می کنید!

trademark

Registered User
لایک‌ها
3
البته بیان این نکته مفید است که اگز پول باشد
تبلت آری . پی سی آری . آی پد آری . موبایل آری . لپ تاپ آری

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
به جای تبلت یه گوشی درست حسابی بخرید که هم به کارتون میاد هم همون امکاناتو داره

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
عزیز تمام کارایی که گفتید حتی خیلی بیشتر از اینارو به راحتی یه گوشی ساده هم انجام میده دیگه بگذریم از کارایی گوشی های هوشمند امروزی مثل گلکسی وامثال آن که حتی میتوانند جای لپ تاپ هم بگیرند!

درسته انجام میده , ولی اگه بیشتر باهاش کار داشته باشی که چشمات درمیاد

میگم که عمومیت نداره از بابت نیاز به کارایی , افراد خاصی ازش استفاده میکنند

من خودم باشم یه نوت بوک ( یا نت بوک ) 13 اینچی رو ترجیح میدم

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
ولی یه چیزی که به شکم انداخته اینه که اگه تبلت خوبه پس چرا همه دارن تبلتاشونو میفروشن؟؟ مثل بازارچه همینجا , همه فروشندن !!
دلیل اینه که مثلا میگیرن بعد چند وقت خسته میشن میخوان بفروشن؟ یا دلیل دیگه ای داره؟

والا اشتباه من هم همین بود. ما فقط چهارتا تاپیک فروش تبلت میبنیم فکر میکنیم همه دارن تبلت هاشون رو میفروشن, ولی خبر نداریم که در روز چند هزار نفر دیگه دارن از فروشگاه ها تبلت میخرن و ما هیچ اطلاعای نداریم.

استفاده از تبلت خیلی راحت تر از استفاده از لپ تاپ هست. تبلت یه چیزی بین لپتاپ و موبایل هست. موبایل اگر همه چیز رو هم داشته باشه, صفحه نمایش بزرگ رو کم خواهد داشت. پیشرفته ترین لپتاپ هم نمیتونه به اندازه یه تبلت portable باشه به حدی که راحت میتونی تو اتوبوس, پارک, محل کار, تو رختخواب و.... از تبلت استفاده کنی و به اینترنت وصل بشی و یا فیلم تماشا کنی. البته این کارها رو با گوشی یا لپتاپ هم میشه ولی هیچ وقت نمیتونی راحتی تبلت رو با اونا احساس کنی.

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
تبلت موبایل پی سی نت بوک و لپ تاب

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خب حالا که بحث داغه منم از فرصت استفاده کنم و سوالمو مطرح کنم!
برای کسی که نخواد دورشو انواع و اقسام این اسباب بازی های دیجیتال جدید (!) پر کنن کدوم از اینا را برای خرید پیشنهاد می کنید؟ تبلت ویندوزی، iPad، تبلت آندرویدی، گوشی آندرویدی یا لپ تاپ سبک وزن؟ تقریبا همه کار هم خواهم کرد باهاش! چرخیدن تو نت، خوندن کتاب، موزیک گوش کردن، ویدیو دیدن، مدیریت شخصی، آفیس، گیم...! خودم فکر می کنم تبلت کاربردی تر باشه برام ولی فقط ساپورت نرم افزاری آندروید/iOS در مقایسه با ویندوز سون برام جای سوال داره. مطمئن نیستم که همه کارهایی که میخوامو بتونم به راحتی ویندوز باهاش انجام بدم. به طور مثال اپلیکشینهای آموزش زبان فوق العاده ای که برای ویندوز موجوده معادل آندرویدی/iOSی دارن یا نه.

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
منمیک سوال دارم ؟؟؟؟
من میخوام 1 2 ماه دیگه کار اجازه بده سفری برم میخوام یک تبلت بگیرم که gps و نقشه ... یک جورایی هم جای لپ تاپ باشه دیگه نظرتون چیه ؟؟؟
گوشی بگیرم یا لپ تاپ ؟؟؟؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب حالا که بحث داغه منم از فرصت استفاده کنم و سوالمو مطرح کنم!
برای کسی که نخواد دورشو انواع و اقسام این اسباب بازی های دیجیتال جدید (!) پر کنن کدوم از اینا را برای خرید پیشنهاد می کنید؟ تبلت ویندوزی، iPad، تبلت آندرویدی، گوشی آندرویدی یا لپ تاپ سبک وزن؟ تقریبا همه کار هم خواهم کرد باهاش! چرخیدن تو نت، خوندن کتاب، موزیک گوش کردن، ویدیو دیدن، مدیریت شخصی، آفیس، گیم...! خودم فکر می کنم تبلت کاربردی تر باشه برام ولی فقط ساپورت نرم افزاری آندروید/iOS در مقایسه با ویندوز سون برام جای سوال داره. مطمئن نیستم که همه کارهایی که میخوامو بتونم به راحتی ویندوز باهاش انجام بدم. به طور مثال اپلیکشینهای آموزش زبان فوق العاده ای که برای ویندوز موجوده معادل آندرویدی/iOSی دارن یا نه.
از بین موبایل، لپ تاپ، تبلت، نت بوک یکی رو میشه حذف کرد.

لپ تاپ که مثل پی سی میمونه لازمه. با بقیه وسیله ها نمیشه کارای سنگین انجام داد

نت بوک یا تبلت نمیتونن جای موبایل رو بگیرن. موبایل همیشه همراته هم به خاطر سایزش هم قابلیت مکالمه

بین نت بوک یا تبلت یکی رو میشه انتخاب کرد. تبلتهایی هستن نت بوک هم هستن (کیبرد دارن) مثل یه مدل از لنوو ایسر آیکونیا w500. بعضیا هم هستن کار یه لپ تاب رو انجام میدن اما گرون هستن حدود 2 میلیون و بالاتر

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
منم نظرم به همینه ولی اخه گوشی هست دیگه استفاده دیگه هم داره
ولی اینم تبلت و استفاده دیگه یک چیزه دیگه
حقیقتش خودم نظرم همینه تو سفر بجای لپ تاپ خیلی جوابش بالا تر هست درسته ؟؟؟
مخصوصا همون gps و نقشه
حالا به نظرتون برای این نیاز ipad 2 بگیرم یا سامسونگ؟؟؟

بالا