به نظر من تبلت یک نیاز ساختگیه که اپل اون رو به وجود آورده! (البته با اینکار اپل اصلا مخالف نیستم)
کلا وقتی شرکتی مثل اپل چیزی رو طراحی میکنه به علت تبلیغات گسترده، طراحی فوق العاده، پشتیبانی بدون نقص و ... ناخود آگاه افراد رو به سمت خودش جذب میکنه در صورتیکه به چنین چیزی اصلا نیاز نبوده ولی وقتی افراد اون رو میخرن به تدریج بهش عادت میکنن و زندگی خودشون رو به چنین ابزاری وابسته میکنن (همون نیاز ساختگی)
در هر حال شما به تبلت نیازی ندارید ولی اگر یکی بخرید (مخصوصا iPad) اونوقت بهش نیاز پیدا می کنید!
iPad خیلی از کارها رو ساده تر میکنه. خیلی کارهای نشدنی رو شدنی میکنه! حوصله توضیح ندارم دیگه یه سری چیزهای مشخصه که همه می دونیم. بنابراین دلیلی نداره بهش بگیم نیاز ساختگی.
قاعدتا خیلی ها بهش نیاز ضروری ندارن و صرفا یه اسباب بازیه براشون، منکر این نیستم، ولی انصافا بهترین و کاربردی ترین وسیله ای بوده که تا به حال خریدم!
برعکس خیلی ها من هیچ وقت نتونستم فلسفه لپ تاپ داشتن خیلی ها رو درک کنم! دستگاهی که 3 ساعت میشه ازش استفاده کرد در حالت نرمال و سه کیلو هم وزنشه
هیچ وقت لپ تاپ نداشتم و نخواهم داشت چون یه وسیله ی بیخوده به نظر من. ولی همیشه مشتاقانه آیپد های جدید رو خواهم خرید! چون واقعا برام استفاده داره.
ادیت: البته این موضوع رو اضافه کنم که من صرفا دارم در مورد iPad حرف میزنم نه همه تبلت ها. 90% تبلت هایی که توی بازار هست به طور کلی آشغالند! این حرفم هم به دلیل طرفدار اپل بودنم نیست. خودتون iPad رو بذارید کنار هر کدومشون و مقایسه کنید! من کلا وقتی میگم تبلت برام استفاده داره منظورم iPad ـه و جدا فکر نمیکنم بقیه تبلت های اندرویدی یا ویندوزی!! اون استفاده و لذت کار کردن رو بهم بدن!