• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت خوب سیم کارت خور تا یک میلیون بره وبگردی

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
سلام والا ارضم عرضم ArzaM Царь ツァーリ :D به حضورتون که هم به جای گوشی ازش استفاده کنم هم بتونم نت بیام
به شخصه با بکار گیری تبلت به عنوان گوشی مخالفم چون دائم هندسفری باید تو گوش باشه خسته کنندست و این که کلا یه جوریه :D نت هم که رایتل با این تعرفه های جدیدیش دوباره از اینترنت سیمکارت ناامیدمون کرد :|
به هر حال پس اگر مکالمه و اس ام اس میخواید آیپد به کارتون نمیاد یکی از مدل های سامسونگ یا ایسوس رو انتخاب کنید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شما هفت اینچ مدنظرته یه 10 اینچ ؟!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من خودم دنبال تبلت 10 اینچ هستم. ولی دنبال 4 هسته ای هستم. تا اونجا که من بیشتر برندها رو دیدم تو سایز 10 اینچ که 4 هسته ای هم باشه و قیمتش هم مناسب باشه چیزی نیست بجز 1 مورد. 1 مورد هم سامسونگ هست ولی قیمتش بالاست

مورد اول سونی اکسپریا هست که 4 هسته ای هست با قیمت 1.299 در دیجی کالا ( مطمئنا تو بازار کمتره ) ولی این مورد سیمکارت نمیخوره.

مورد دوم هم سامسونگ گالاکسی نوت 10.1 N8000 اگر اشتباه نکنم هست که امکانات تکمیلی داره. 4 هسته ای , 2 گیگ RAM , قابلیت مکالمه هم داره. که تو تبلت های 10 اینچ از نظر امکانات کاملترین رو داشته قیمت هم 1.699 در دیجی کالا ( مطمئنا تو بازار کمتره )

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
نت هم که رایتل با این تعرفه های جدیدیش دوباره از اینترنت سیمکارت ناامیدمون کرد :|

واقعا قیمت های مسخره ای گذاشته. اینترنت موبایل , 128 ماهیانه 12 تومن تازه اونم با 1 گیگ ترافیک :blink:

من برای خونه ماهی 12 تومن میدم

بالا