سلامسلام دوست عزیز اگر زحمتی نیست ویدیویی از کار با خودش (مخصوصا اجرای برنامه ها، روشنایی در محیط باز، کیفیت دوربین و ...) و کار با قلم نوری بذارین. باعث میشه نیازی به پرسیدن اینهمه سوال نباشه
سلام.چشم تا شب عکس و اگه برسم فیلم میزارمتصویر کیفیت صفحه اش برای بنده هم سواله ؟
فونت ها رو توی صفحه وب یا افیس چطور نشون میده ؟
اگه ممکن هست یه فیلم یا عکس با کیفیت از کیفیت صفحه نمایشش قرار بدید
تشکر فراوان
مبارک باشه داداشمممنون اقا احسان تبلت ما هم رسید همه چی خوب و عالی بیشتر از قیمتش می ارزه
سفید موجود شدسلام
مدلی با رم بالاتر دارید ؟
تقریبا 15 با پست پیشتازهزینه ارسال چقدر میشه؟
تقریبا 15 با پست پیشتاز
برادر اینی که تو دیوار کرمانشاه اگهی زده شمایی???
تعید میشه یه سیستم کامل و سبک مخصوص وبگردی و کارهای سبک روزمره . من حتی گیرنده دیجیتال usb وصل کردم جواب داد و فریمور گوشیمو باهاش فلش کردم .سلام دوستان من این تبلت خربدم
ریسک بود چون با عقل جور در نمیومد یه تبلت با این مشخصات 300 هزار تومن باشه
اما بعد اینکه دریافت کردم محصول و هی دنبال نقاط ضعفش بودم که هی تبلت به طور خارق العاده ای خوب عمل میکرد
در نقاطی که من حساس بودم ضعفی نشون نداد و بی نقص عمل کرد
نقاط قوت :
- سرعت عالی
- اجرای بازی های نیبتا سنگین
- وزن مناسب
- کیفیت خوب
- ویندوز اورجینال
- آفیس اورجینال
- مناسب برای وبگردی و مولتی مدیا
- قابلیت اجرای جوی استیک ، کیبورد و ماوس به راحتی
- قابل حمل و زیبا
- رزولوشن بالا
- سرعت داخلی عالی
و اگه اجازه هست من نقاط ضعفشو بگم :
-باتری خوب نه عالی ( برای وب گردی عالی جواب میده )
- صفحه نمیش 7 اینچی
-صفحه نمایشش خیلی زود خش میگیره (با 5 هزار تومن خرج کردن میشه برچسب محافظ براش گرفت )
-دارای یک پورت یو اس بی هست که هم از اون باید شارژ کرد هم کیبورد وصل کرد که همزمان امکان نداره ( البته باید بگم اکثر تبلت ها همینطوره)
-پورت HDMI نداره
-یکم داغ میکنه متاسفانه (معمولا وقتی در حالت شارژ استفاده میکنی)
-بازی و خوب اجزا میکنه ، یک ساعت بازی کردم هیچ لگی نزد ، بازی klei ninja ، اما گرم میکنه و من میترسم زیاد بازی کنم آسیب ببینه و اینکه سرعت کل بازی اگه 1 هست بعد یک ربع بازی میشه 0.9
درکل فوق العادست ، ویندوزش آپدیت کردم خیلی عالی شد ، اگه ویندوز 10 بیاد احتمالا به ویندوز 10 هم آپدیت میشه
من یکم تخصصی نقد کردم درحالی که خیلیا این نقاط ضعف براشون اهمیت نداره
اگه 300 هزار تومن پول داری و نمیخوای بیشتر هزینه تبلت کنی همینو بخر
اگه تا 500 تومنم پول داری باز همینو بخر،چون واقعا تو این رنج قیمت فوق العادست
سلام دوستان من این تبلت خربدم
ریسک بود چون با عقل جور در نمیومد یه تبلت با این مشخصات 300 هزار تومن باشه
اما بعد اینکه دریافت کردم محصول و هی دنبال نقاط ضعفش بودم که هی تبلت به طور خارق العاده ای خوب عمل میکرد
در نقاطی که من حساس بودم ضعفی نشون نداد و بی نقص عمل کرد
نقاط قوت :
- سرعت عالی
- اجرای بازی های نیبتا سنگین
- وزن مناسب
- کیفیت خوب
- ویندوز اورجینال
- آفیس اورجینال
- مناسب برای وبگردی و مولتی مدیا
- قابلیت اجرای جوی استیک ، کیبورد و ماوس به راحتی
- قابل حمل و زیبا
- رزولوشن بالا
- سرعت داخلی عالی
و اگه اجازه هست من نقاط ضعفشو بگم :
-باتری خوب نه عالی ( برای وب گردی عالی جواب میده )
- صفحه نمیش 7 اینچی
-صفحه نمایشش خیلی زود خش میگیره (با 5 هزار تومن خرج کردن میشه برچسب محافظ براش گرفت )
-دارای یک پورت یو اس بی هست که هم از اون باید شارژ کرد هم کیبورد وصل کرد که همزمان امکان نداره ( البته باید بگم اکثر تبلت ها همینطوره)
-پورت HDMI نداره
-یکم داغ میکنه متاسفانه (معمولا وقتی در حالت شارژ استفاده میکنی)
-بازی و خوب اجزا میکنه ، یک ساعت بازی کردم هیچ لگی نزد ، بازی klei ninja ، اما گرم میکنه و من میترسم زیاد بازی کنم آسیب ببینه و اینکه سرعت کل بازی اگه 1 هست بعد یک ربع بازی میشه 0.9
درکل فوق العادست ، ویندوزش آپدیت کردم خیلی عالی شد ، اگه ویندوز 10 بیاد احتمالا به ویندوز 10 هم آپدیت میشه
من یکم تخصصی نقد کردم درحالی که خیلیا این نقاط ضعف براشون اهمیت نداره
اگه 300 هزار تومن پول داری و نمیخوای بیشتر هزینه تبلت کنی همینو بخر
اگه تا 500 تومنم پول داری باز همینو بخر،چون واقعا تو این رنج قیمت فوق العادست
درودتعید میشه یه سیستم کامل و سبک مخصوص وبگردی و کارهای سبک روزمره . من حتی گیرنده دیجیتال usb وصل کردم جواب داد و فریمور گوشیمو باهاش فلش کردم .
فقط یه سوال فنی نحوه نصب ویندوز روی این تبلت همانند نصب ویندوز روی لپتاپ و کامپیوترهای خانگی هست؟