• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلت ipad2 wifi 16g فول العاده نو

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام داداش ته قیمتتو میگی؟مثلا 1100 میدی حاجی .میشه چنتا عکس با کیفیت بزاری؟

اشوزدنگهه

Registered User
لایک‌ها
386
یه ایپد مینی نو ۲ روز استفاده شده ۱۶ گیگ مشکی با یه اسمارت کیس عالی بیسوز اصلی هم رنگ خودش با اسکرین پروتکت اصلی قیمت تفاوتش رو داداش برام پی ام کن خواستی

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
یه ایپد مینی نو ۲ روز استفاده شده ۱۶ گیگ مشکی با یه اسمارت کیس عالی بیسوز اصلی هم رنگ خودش با اسکرین پروتکت اصلی قیمت تفاوتش رو داداش برام پی ام کن خواستی

پخ شد....

upupupupupupupup

Last edited:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست من تعویض با xbox360 ارکید با برد جاسپر+kineckt+حدود ۷۰-۸۰بازی+درایو LT+3 داشتید لطفا بهم P.M بدین
ممنون

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
قیمت آخر رو پخ بفرمایید
مهلت تست هم میدید یا نه؟!

mtahsildar

Registered User
لایک‌ها
21
پخ دادم...
ی آیپد مینی ۶۴ وای فای هم دارم ک ب شرطی بهت میدم ک اصلا ازش استفاده نشده فقط برنامه ریخته شده... قیمت هم نسبت ب همون سایتی ک دادین حساب میکنیم... ی دودوتا چهارتا بکن ببینیم میریم تو معامله یا نه... قیمت پیشنهادیمم برات فرستادم...

icycle

Registered User
لایک‌ها
56
داداش با htc one s مشکی در حد با گارانتی اصلی سلوکام سه ماه کارکرده مدل z520 سفارش اروپا تعویض دارید؟
100 تومن هم سر میدم خدمتتون

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
پخ دادم...
ی آیپد مینی ۶۴ وای فای هم دارم ک ب شرطی بهت میدم ک اصلا ازش استفاده نشده فقط برنامه ریخته شده... قیمت هم نسبت ب همون سایتی ک دادین حساب میکنیم... ی دودوتا چهارتا بکن ببینیم میریم تو معامله یا نه... قیمت پیشنهادیمم برات فرستادم...
داداش دستت درد نکنه اینقد بوجه ندارم
داداش باطریش چقدر دووم میاره ؟
من 1 بار بیشتر شارژَ نکردم ولی فک کنم راحت 10 ساعت فیلم پخش کنه با نور نسبتا زیاد
داداش با htc one s مشکی در حد با گارانتی اصلی سلوکام سه ماه کارکرده مدل z520 سفارش اروپا تعویض دارید؟
100 تومن هم سر میدم خدمتتون
داداش شرمنده موبایل لازم ندارم

بالا