بالاي نظر خواهي من گوگل نظر خواهي گذاشته خيلي هم كند كرده او رو چي كارش كنم؟
A artemis کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 16 ژانویه 2003 نوشتهها 13 لایکها 1 1 جولای 2003 #1 بالاي نظر خواهي من گوگل نظر خواهي گذاشته خيلي هم كند كرده او رو چي كارش كنم؟
ehsan Administrator مدیر انجمن Administrator تاریخ عضویت 5 دسامبر 2002 نوشتهها 7,949 لایکها 3,918 محل سکونت Internet 1 جولای 2003 #2 فكر نميكنم كاري از دستت بر بياد. مگه اينكه از يه جا ديگه سرويس بگيري.
shaar Registered User تاریخ عضویت 21 آپریل 2003 نوشتهها 765 لایکها 57 سن 62 محل سکونت Iran 1 جولای 2003 #3 آرتميس در تيتر تاپيك مي نويسد: <span style='color:red'>تبلغ</span> داداش من! (1) لا اقل در تيتر ها غلط ننويسيد! يك غلط نمره 12! پاچين: (1) داداش لفظ عام است و براي آقاي و خانم دلالت دارد> کلیک کنید تا بازشود...
آرتميس در تيتر تاپيك مي نويسد: <span style='color:red'>تبلغ</span> داداش من! (1) لا اقل در تيتر ها غلط ننويسيد! يك غلط نمره 12! پاچين: (1) داداش لفظ عام است و براي آقاي و خانم دلالت دارد> کلیک کنید تا بازشود...
A artemis کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 16 ژانویه 2003 نوشتهها 13 لایکها 1 1 جولای 2003 #4 سلام من اصلا سوالم رو از بس گيجم غلط نوشتم. مي خواستم بگم گولگل تبليغ گذاشته بالاش يك كد اختراع كنين مثل هموني هايي كه بالاي بلاگ اسپات مي گذاشتيم تا تبليغ محو بشه! ممنون
سلام من اصلا سوالم رو از بس گيجم غلط نوشتم. مي خواستم بگم گولگل تبليغ گذاشته بالاش يك كد اختراع كنين مثل هموني هايي كه بالاي بلاگ اسپات مي گذاشتيم تا تبليغ محو بشه! ممنون
30yavash Registered User تاریخ عضویت 23 دسامبر 2002 نوشتهها 448 لایکها 16 16 جولای 2003 #5 سلام من اصلا سوالم رو از بس گيجم غلط نوشتم. مي خواستم بگم گولگل تبليغ گذاشته بالاش يك كد اختراع كنين مثل هموني هايي كه بالاي بلاگ اسپات مي گذاشتيم تا تبليغ محو بشه! ممنون کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اينه كه تبليغات nedstat يا سيستمهاي مشابه اون رو بر داري.بايد بگم كه نچ تا اونجايي كه اطلاعات من اجازه مي ده نمي شود چون كه از يه سورس ثابت استفاده مي كنه و اجازه نمي ده سورسش رو دست كاري كني
سلام من اصلا سوالم رو از بس گيجم غلط نوشتم. مي خواستم بگم گولگل تبليغ گذاشته بالاش يك كد اختراع كنين مثل هموني هايي كه بالاي بلاگ اسپات مي گذاشتيم تا تبليغ محو بشه! ممنون کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اينه كه تبليغات nedstat يا سيستمهاي مشابه اون رو بر داري.بايد بگم كه نچ تا اونجايي كه اطلاعات من اجازه مي ده نمي شود چون كه از يه سورس ثابت استفاده مي كنه و اجازه نمي ده سورسش رو دست كاري كني