Golden_Nokia
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 1
با سلام/
لطفا شرایط رو برای من هم بفرستین
ممنون.
ممنون.
برادر یه لطفی میکنی از قسمت آمار Awstats ات یه عکس بگذاری تا مطمئن شویم روزانه 30-60 هزار بازدید دارید ( همون قسمتی که Page View رو نشون میده ) ؟!
چون اون چیزی که الکسا در طی یک ماه گذشته نشون میده بازدید روزانه زیر 10 هزارتا بوده
با سلام/
عزیزم من فقط گفتم الکسا نشون میده که این بازدید اینقدره و با آمار اعلام شده شما تفاوت داره .
البته اینم بگم که سیستم کلیکی اصلا ربطی به این قضایا نداره ولی این که بازدید خودتون رو 30-60 هزار بار در روز اعلام میکنید غیر واقعی هست. چون طی این 6-7 سالی که از سایت داری و ... من میگذره میدونم اگر بازدید شما به این میزان باشه رتبه شما در Alexa باید الان زیر 10000 می بود . من جایی گفتم شما دست کاری کردی ؟ شما چرا به خودت میگیری حالا ؟
سلام دوست عزیز
من واریز کردم و پیغام خصوصی هم دادم .
لطفا نسبت به فعال سازی اکانت اقدام فرمایید.
اگر یه راه ارتباطی سریعتر هم بگید بهتره چون اینطوری یه مقدار طول میکشه
سیبا ندارمشماره حساب سيبا ارسال کنيد
شرایط لطفا عزیز !
هنوز نفهمیدم چرا از گذاشتن آمار طفره میرید ، اگر حرفی که میزنید راست باشه نباید پس این همه صغری کبری بچینید . یه آمار گذاشتن از Awstats کار 1 دقیقه هم نیست. برای من این کار فقط یه معنی میده و این اونه که حرفهای شما برای گرفتن تبلیغ دروغی بیش نیست . شما یه تاپیک باز کردید و گفتید تبلیغ می گیرید وِیژه گی های سایتتون هم اینه ! منم به عنوان یه درخواست کننده برای اثبات حرفتون مدرک معتبر خواستم که ندادید .
به هر حال مهم نیست . من به جوابی که میخواستم رسیدم .