• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات هر 1000 نمایش 500 تومان

Golden_Nokia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام/
لطفا شرایط رو برای من هم بفرستین

ممنون.

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
برادر یه لطفی میکنی از قسمت آمار Awstats ات یه عکس بگذاری تا مطمئن شویم روزانه 30-60 هزار بازدید دارید ( همون قسمتی که Page View رو نشون میده ) ؟!
چون اون چیزی که الکسا در طی یک ماه گذشته نشون میده بازدید روزانه زیر 10 هزارتا بوده

اکر منظور شما دستکاری توی امار بوده که داداش من اگر من 10 هزار تا بازدید روزانه داشتم مطمن باش اینطور تبلیغات نمی گرفتم چون به ضرر خودم تموم میشه اگر امارو دستکاری کنم تبلیغاتم میشه دستکاری کرد ؟ اگر شما بلدی که بحثش جداس به هر حال ظاهرو باطن همینه که میبینی من روزانه فقط 4000 هزار تا بازدید کننده از سی مثله واسه فروشگاهم می گیرم می تونی یه نگاه به فروشگاه بندازی امار دیروزشو بگیری فردا هم چک کنی ببینی چقدر بازدید کننده داره

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
شرایط لطفا عزیز !

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
عزیزم من فقط گفتم الکسا نشون میده که این بازدید اینقدره و با آمار اعلام شده شما تفاوت داره .
البته اینم بگم که سیستم کلیکی اصلا ربطی به این قضایا نداره ولی این که بازدید خودتون رو 30-60 هزار بار در روز اعلام میکنید غیر واقعی هست. چون طی این 6-7 سالی که از سایت داری و ... من میگذره میدونم اگر بازدید شما به این میزان باشه رتبه شما در Alexa باید الان زیر 10000 می بود . من جایی گفتم شما دست کاری کردی ؟ شما چرا به خودت میگیری حالا ؟ :)

این یه نمونه آمار Awstats !

awstats_main.jpg

همونطور ه در بالا میبینی تعداد Pages ها در هر روز نشان از تعداد صفحات بازدید شده داره .
شما هم میتونی آمار خودت رو به این شکل قرار بدید . این که دیگه جبهه گرفتن نداره .

Golden_Nokia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
من واریز کردم و پیغام خصوصی هم دادم .
لطفا نسبت به فعال سازی اکانت اقدام فرمایید.
اگر یه راه ارتباطی سریعتر هم بگید بهتره چون اینطوری یه مقدار طول میکشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
عزیزم من فقط گفتم الکسا نشون میده که این بازدید اینقدره و با آمار اعلام شده شما تفاوت داره .
البته اینم بگم که سیستم کلیکی اصلا ربطی به این قضایا نداره ولی این که بازدید خودتون رو 30-60 هزار بار در روز اعلام میکنید غیر واقعی هست. چون طی این 6-7 سالی که از سایت داری و ... من میگذره میدونم اگر بازدید شما به این میزان باشه رتبه شما در Alexa باید الان زیر 10000 می بود . من جایی گفتم شما دست کاری کردی ؟ شما چرا به خودت میگیری حالا ؟

عزیزم شما یه سر به پی سی لرد من بزن نصف موقعیت سایت اصلیمو داره پرشین استاتشم عمومیه

عزیزم اگر سایت های زیر 10 هزار تا این امارو دارند بفرمایید این میلیون بازدید کننده ها کجان با این حساب شما نصف مردم وصل میشن نت اما هیچ جا نمی رن

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوست عزیز
من واریز کردم و پیغام خصوصی هم دادم .
لطفا نسبت به فعال سازی اکانت اقدام فرمایید.
اگر یه راه ارتباطی سریعتر هم بگید بهتره چون اینطوری یه مقدار طول میکشه

پی ام زدم خدممتون

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
هنوز نفهمیدم چرا از گذاشتن آمار طفره میرید ، اگر حرفی که میزنید راست باشه نباید پس این همه صغری کبری بچینید . یه آمار گذاشتن از Awstats کار 1 دقیقه هم نیست. برای من این کار فقط یه معنی میده و این اونه که حرفهای شما برای گرفتن تبلیغ دروغی بیش نیست . شما یه تاپیک باز کردید و گفتید تبلیغ می گیرید وِیژه گی های سایتتون هم اینه ! منم به عنوان یه درخواست کننده برای اثبات حرفتون مدرک معتبر خواستم که ندادید .

به هر حال مهم نیست . من به جوابی که میخواستم رسیدم .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
هنوز نفهمیدم چرا از گذاشتن آمار طفره میرید ، اگر حرفی که میزنید راست باشه نباید پس این همه صغری کبری بچینید . یه آمار گذاشتن از Awstats کار 1 دقیقه هم نیست. برای من این کار فقط یه معنی میده و این اونه که حرفهای شما برای گرفتن تبلیغ دروغی بیش نیست . شما یه تاپیک باز کردید و گفتید تبلیغ می گیرید وِیژه گی های سایتتون هم اینه ! منم به عنوان یه درخواست کننده برای اثبات حرفتون مدرک معتبر خواستم که ندادید .

به هر حال مهم نیست . من به جوابی که میخواستم رسیدم .

شما پول تو جیبیتو گرفتی واسه تبلیغات ؟ می دونی که حداقل 2 تومن می خواد

ببین داداش من من خوشم نمیاد واسه 1000 تومان به 100 ساز برقصم اومدم یه خدمتی به بچه ها کرده باشم که خداروشکر اونایی که باید اومدن جلو

یه نگاه به تایپیک بقلیم بنداز دارم فروشگاه رو می فروشم چون ماهی 150 درامد داره درامدی که اگر واسه شما بود زندگیتو ول می کردی رو این کار

پس بیخیال ما شو

بالا