• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات پاپ آپ ؟! چرا ؟! چرا نه ؟؟!

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

دوستان لطفاً نظرتون رو در مورد تبلیغات پاپ آپ بهم بگید ....

بگید مزایا و معایبش از نظر شما چی هست؟ وقتی به یک سایت سفارش تبلیغ پاپ آپ میدید انتظار دارید چه نتیجه ای ببینید؟

من طبق نظر خودم یه سری از مزیتها و معایبش رو میگم :D

Bounce سایت رو (مخصوصاً سایتهایی که از خودشون بازدید کننده خاصی ندارند) میرسونه به نزدیک 90% :D
بازدید و پیج ویو سایت میره بالا ....
الکسا میره بالا ...
سایتی که پاپ آپ رو پذیرفته (پول گرفته و پاپ آپ گذاشته) درصد زیادی از بازدید کننده هاش رو از دست میده ... چون کاربران از اتفاقاتی که خارج از اختیارشون رخ بده (مثل باز شدن یک پنجره جدید پاپ آپ) متنفر هستند!!!!
ارزونه !!!!
مثل کالاهای چینی بی کیفیت هست ...

شما چی فکر می کنید؟

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
سایتی که پاپ آپ رو پذیرفته (پول گرفته و پاپ آپ گذاشته) درصد زیادی از بازدید کننده هاش رو از دست میده ... چون کاربران از اتفاقاتی که خارج از اختیارشون رخ بده (مثل باز شدن یک پنجره جدید پاپ آپ) متنفر هستند!!!!
از سایت هایی که توشون تبلیغات به این شکل هست متنفرم سایتهایی که توشون این شکب تبلیغات میزارن اولین بار که داخلشون برم آخرین باره...

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
انقدر پاپ آپ زیاد شده باید هر وقت یه سایت رو باز میکنی اول رو صفحه کلیک راست کنی تا پاپ آپ باز نشه : دی

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
منم فوق العاده خیلی خیلی اصلا نمیدونم چه کلمه ای رو به کار ببرم از ته دلم متنفرم از سایتهایی که پاپ آپ میزارند ، خیلی فحش های ناجوری هم به مدیر سایتش میدم ، خدا منو ببخشه :دی

به نظرم مدیر سایتی که تبلیغات پاپ آپ میزاره ، وبمستر نیست. چون عواقب کارشو نمیدونه چیه و فقط فکر اینه که دوزار در بیاره.

ضمن اینکه از نظر رتبه دیدم نسبت به سایتهای که توی پاپ آپ باز میشن زیاد خوب نیست و رتبه هاشون رو هم هیچوقت جدی نمیگیرم.

به نظر من که یک وبسایت حرفه ای به تبلیغ پاپ آپ شروع نمیکنه خودش رو مطرح بکنه چون مثل ایمیل اسپم آزار دهنده هست برای کاربر.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
منم به هر سه شما بزرگواران هم عقیده هستم دوستان :D

به نظرم نه اونی که پاپ آپ میگذاره توی سایتش حرفه ای هست و نه اونی که پول پاپ آپ میده !

دوست دارم افرادی که میان توی قسمت وبمستر و یا بقیه جاها، و دائم درخواست پاپ آپ میدن و قیمت میگیرند و ... بیان اینجا یک مقدار در مورد عقایدشون صحبت کنند :)

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
منم به هر سه شما بزرگواران هم عقیده هستم دوستان :D

به نظرم نه اونی که پاپ آپ میگذاره توی سایتش حرفه ای هست و نه اونی که پول پاپ آپ میده !

دوست دارم افرادی که میان توی قسمت وبمستر و یا بقیه جاها، و دائم درخواست پاپ آپ میدن و قیمت میگیرند و ... بیان اینجا یک مقدار در مورد عقایدشون صحبت کنند :)

دلیلش اینه که اونایی که همچین درخواستی دارند میخواند یک سایت کشکی رو بیارند بالا تا یک در آمدی چیزی ازش داشته باشند ، به نظرم زیاد ایرادی نداره سایتهای کشکی رو با پاپ آپ بالا بیارند :دی ولی یک سایت حرفه ای رو جدا پیشنهاد میکنم سعی نکنند اینطوری مطرحش کنند.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
آخه کم کم اینا فکر کنم یه حالت زنجیره ای پیدا می کنند !!!!

سایت A به سایت B که 2000 تا ویزیتور داره سفارش پاپ اپ میده ...
سایت A حالا خودش 2000 تا ویزیتور داره و میره سفارش تبلیغ پاپ آپ سایت C رو قبول می کنه ...
سایت C هم حالا این همه ویزیتور داره و میره سفارش یکی دیگه رو قبول می کنه ....
و این داستان ادامه دارد :D

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
آخه کم کم اینا فکر کنم یه حالت زنجیره ای پیدا می کنند !!!!

سایت A به سایت B که 2000 تا ویزیتور داره سفارش پاپ اپ میده ...
سایت A حالا خودش 2000 تا ویزیتور داره و میره سفارش تبلیغ پاپ آپ سایت C رو قبول می کنه ...
سایت C هم حالا این همه ویزیتور داره و میره سفارش یکی دیگه رو قبول می کنه ....
و این داستان ادامه دارد :D

همینه دیگه هدف دیگه ای جز همین درآمد داشتن ندارن. دیگه بیان چیو بگن!

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
گند میزنه تو وبلاگ
من از زمانی که گذاشتم آنلاینم نصف شده بازدیدم هم اومده پایین

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
جالب شده
سیستم های بلاگدهی هم پاپ آپ میزارن
دو تا وبلاگ دارم تو شاخه بلاگ الان رفتم میبینم پاپ آپ شاپ باز میشه داخلشون
همینه میگن هر جایی وبلاگ نسازید

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
فکرهای بسیار
کاربرهای حرفه ای وب که اصلا پاپ آپی براشون باز نمیشه
توی این اوزاع *** وب ایران!!! شما انتظاراتی داری!!!! :eek:
:D
جالب شده
سیستم های بلاگدهی هم پاپ آپ میزارن
دو تا وبلاگ دارم تو شاخه بلاگ الان رفتم میبینم پاپ آپ شاپ باز میشه داخلشون
همینه میگن هر جایی وبلاگ نسازید

جدی میگی ؟ توی وبلاگ ؟!
بعید میدونم ... برو بگرد توی کد قالبت ببین یه جاوای اضافی و مشکوک نمی بینی؟ اگه جاوا دیدی بازش کن ببین کدش چی هست...

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام
الان آپلود باز تا بازش میکنی و یه کلیک میکنی 3 تا پنجره فیس نما باز میشه و شما رو به صفحه join رهنمود میکنه و صاحب فیس نما کلی خواهش و التماس میکنه و میگه جون مادرتون ما بدبختان و بی نوایانیم بیاین سایت ما عضو شین
یا همین پیستفا که فیلتر شد هم همینطوری بود و سریع 3 یا 4 تا فیس نما باز میشه

ولی خوب بنظرم آپلود باز هیچیش نمیشه چون یه جورایی مجبوری بازش کنی چون فایلی رو میخوای ازش دانلود کنی ... و بهش احتیاج داری
من خودم تا چند روز پیش لا اقل 100 بار شاید هم بیشتر مجبور بودم که به صفحه فیس نما بر بخورم.. و الان یه حالت نفرت و کینه از فیس نما بهم دست داده.. البته سایتش رو بلوک کردم و خیال خودم رو راحت کردم
این رو به این خاطر میگم که بنظرم الان اکثر سایت ها که پاپ آپ میزارن پاپ آپ فیس نما دارن رتبه اش هم رسیده به 20 ایران اما همه میدونیم که این آمار کشکیه

game site

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
الان آپلود باز تا بازش میکنی و یه کلیک میکنی 3 تا پنجره فیس نما باز میشه و شما رو به صفحه join رهنمود میکنه و صاحب فیس نما کلی خواهش و التماس میکنه و میگه جون مادرتون ما بدبختان و بی نوایانیم بیاین سایت ما عضو شین

ولی خوب بنظرم آپلود باز هیچیش نمیشه چون یه جورایی مجبوری بازش کنی چون فایلی رو میخوای ازش دانلود کنی ... و بهش احتیاج داری
من خودم تا چند روز پیش لا اقل 100 بار شاید هم بیشتر مجبور بودم که به صفحه فیس نما بر بخورم.. و الان یه حالت نفرت و کینه از فیس نما بهم دست داده.. البته سایتش رو بلوک کردم و خیال خودم رو راحت کردم
این رو به این خاطر میگم که بنظرم الان اکثر سایت ها که پاپ آپ میزارن پاپ آپ فیس نما دارن رتبه اش هم رسیده به 20 ایران اما همه میدونیم که این آمار کشکیه

با این وضع که فیس نما داره پیش میره رتبش تا چند وقت دیگه میشه زیر 10 ایران .
ولی خدایی حال آدمو بهم میزنه دیگه. تمام اینترنت ایران شده فیس نما !! من واقعا دیگه نمیدونم چی بگم!!

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
:D

جدی میگی ؟ توی وبلاگ ؟!
بعید میدونم ... برو بگرد توی کد قالبت ببین یه جاوای اضافی و مشکوک نمی بینی؟ اگه جاوا دیدی بازش کن ببین کدش چی هست...

آره داداش
الان نگاه کردم کد رو برداشته
پارسفا هم که کلا پاپ آپ میزاره از همون اولش
ولی بدلیل سایت مپی که بلاگ هاش میده واسه اسپم عالیه

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
سلام

قربون دهنت
من هر جا میرم مطلب کپی کنم واسه وبلاگم این پاپ آپ فیس نما هست
حسی خیلی بدی نسبت به فیس نما پیدا کردم
معلوم نیست ماهی چند میلیون واسه پاپ آپ هزینه کردن

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
به نظر من روش خوبی برای معرفی یک سایت جدید هست. (البته در یک زمان کاملا محدود و کوتاه)
کسانی هم که دوست ندارند براشون باز بشه می تونن از طریق مرورگرشون پنجره POP-UP رو Block کنن.
به همین راحتی :)

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
به نظر من روش خوبی برای معرفی یک سایت جدید هست. (البته در یک زمان کاملا محدود و کوتاه)
کسانی هم که دوست ندارند براشون باز بشه می تونن از طریق مرورگرشون پنجره POP-UP رو Block کنن.
به همین راحتی :)
سلام

پس از نظر شما یکی از مزایای پاپ آپ برای معرفی سریع یک سایت جدید هست...
درسته؟ به نظرتون دیگه چه مزایایی داره؟

------------
پ.ن:
دوستان ما فقط نمی خوایم توی این تاپیک این روش تبلیغاتی رو محکوم کنیم که :D
هر روشی برای خودش مزایا و معایبی داره که دوست دارم در این تاپیک در مورد اینها بیشتر بحث بشه ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
سلام

پس از نظر شما یکی از مزایای پاپ آپ برای معرفی سریع یک سایت جدید هست...
درسته؟ به نظرتون دیگه چه مزایایی داره؟

------------
پ.ن:
دوستان ما فقط نمی خوایم توی این تاپیک این روش تبلیغاتی رو محکوم کنیم که :D
هر روشی برای خودش مزایا و معایبی داره که دوست دارم در این تاپیک در مورد اینها بیشتر بحث بشه ...

بازار هدف پاپ آپ کاملا مشخصه...
فقط کاربران ساده و تازه وارد اینترنت نمی دونن که این پاپ آپ ها ویروس هستن و پهنای باند اینترنت رو بیخودی میگیرن (Refresh خودکار صفحه)
همین کاربران ساده اینترنت حاضر میشن که توی سایت هایی از قبیل [همون شبکه ای که بهش اشاره کردین] عضو بشن و چرندیات پست بدن که در 3 نوع تقسیم می شن 1- بیکار و بی آر 2- عاشق و مغز تعطیل 3- دستمال کش های ساندیس خور

بعضی وقتا بهتره یک سری چیزها رو ندونی چون ممکنه افسرده شی :)
Good luck

بالا