chanceller
Registered User
ان زمانی هم که رنک این سایت ها اومده بود پایین برای فروش بک لینک بود نه پاپ اپ
freedownload نهایتا 3/4 لینک خروجی داشت
می تونی از خودشون سوال کنی اینو هم خودشون بهم گفتن
ان زمانی هم که رنک این سایت ها اومده بود پایین برای فروش بک لینک بود نه پاپ اپ
دوست عزیز!
پاپ آپ ربطی به صفر شدن رنک اونه نداشت !
لینک فروخته بودن رنکشون صفر شد ...
freedownload نهایتا 3/4 لینک خروجی داشت
می تونی از خودشون سوال کنی اینو هم خودشون بهم گفتن
من تحقیق بیشتری کردم ...
متوجه شدم که به طور مستقیم روی رنک تأثیر نداره ...
ولی به شدت نرخ فرار از سایت شما رو افزایش میده که این خیلی بد هست و در طولانی مدت باعث نابود شدن رنک شما میشه و سایت کسی که تبلیغات پاپ آپ گذاشته رو از اولویت نمایش در لیست نتایج جستجو خارج می کنه ...
توی ایران رو نمی دونم ولی طبق یک تحقیق در اروپا، 91% کاربران از تبلیغات پاپ آپ متنفر هستند! خوب می تونید تصور کنید که اگر پاپ آپ بگذارید توی سایتتون این تنفر کم کم دودش تو چشم شما هم میره و کاربران به سایتهای جایگزین که پاپ آپ ندازند مهاجرت می کنند!
یه مسئله هم خودم اضافه می کنم ....
فرض کنید شما تبلیغات پاپ آپ یک گروه اینترنتی رو در سایتتون قرار میدید ...
این تبلیغات جذب کاربر برای گروه اینترنتی هم که دیدید، هزار جور وعده و وعید و خواهش و التماس و ... توی متنشون قرار میدن تا با هر ترفندی شده کاربر جذب کنند ...
حالا فکر کنید یک کاربر تازه وارد عضو میشه و ایمیلش اسپم بارون میشه و میبینه همه وعده ها دروغ بودند!
حالا به نظر شما این کاربر این دروغ رو از طرف شما نمیبینه و شما رو مسئول اون نمیدونه ؟ آیا این کاربر باز هم به سایت شما خواهد اومد؟
یه مقاله جالب انگلیسی در مورد پاپ آپ می خوندم ... تیترش خیلی جالب و پر مفهوم بود : تبلیغات پاپ آپ، خودکشی ِ یک برند هست.
به نظر من پاپ اپ یه جور سوء استفاده است!
ولی وبمستر هم جق داره بین بازدید سایتش و درامد از اون یه تعادل ایجاد کنه چون داره زحمت می کشه.
مثلا اگر 10 هزار بازدید کننده داشته باشه ولی درامدش کم باشه و از وضعیت ناراضی، می تونه با این کار مثلا 7500 بازدید کننده داشته باشه ولی درامد خوبی هم داشته باشه ولی یه طورایی مثل اینه که به کاربر بگی همینی که هست می خوای بخواه می خوای نخواه! (البته به نظر هر فرد بستگی داره...)
حالا مثلا یه نفر بیاد کلی تبلیغات بزاره تو سایتش بزور بشه قسمت مطلب رو تو صفحه پیدا کرد بعد بیاد پاپ اپ هم بزاره دیگه! :wacko:
چطور؟بنظر من پاپ آپ خیلی موثر هست در پیشرفت یک سایت
بنظر من چون پاپ آپ غیر مستقیم باز میشه بازدهی بهتری داره و اینکه ارزون تر هستچطور؟
نظرتون رو بیشتر توضیح بدید لطفاً.
پ.ن: شما به عنوان یک پذیرنده تبلیغات این حرف رو زدید؟ یا به عنوان کسی که سایت پاپ آپ داره و می خواد از این فرصت استفاده کنه و سایتش رو توی این تاپیک تبلیغ کنه؟!
سلامبنظر من چون پاپ آپ غیر مستقیم باز میشه بازدهی بهتری داره و اینکه ارزون تر هست
ما خودمون فروش خوبی از محصولات جنسی و پاپ آپی داشتیم. حداقل بازدهیش از پاپ باکس بهتره
ومن از روی تبلیغ این حرف رو نزدم
سلامسلام
با کاربر به مشکل بر نخوردین؟
یعنی بازدیدها کم نشد از وقتی پاپ آپ گذاشتید؟ یا این که کاربران نسبت به این موضوع اعتراضی نمی کنند؟
به نکته خوبی اشاره کردید....
میشه خواهش کنم یه کوچولو بیشتر توضیح بدید که مقدار بازدهی پاپ باکس و پاپ آپ حدوداً چند درصد با هم فرق داشتند در سایت شما ؟
ممنونم از شرکتتون توی گفتگو.![]()
اصلا معلوم نشد که دارین تبلیغ میکنینمن واقعیتش اینه که فعلا تنها راه درآمدم پاپ آپ هست
سایت پاپ پاپ هم بنظر من یه سر و گردن از بقیه سیستم های ایران بهتره
میتونی بین 1 تا 3 بار باز شدن انتخاب کنی
شمارشش فوق العاده عالیه
مجموعا در 3 بار باز شدن 12 ت میده
بنظر من که فوق العادست
اینم لینک ورود به سایت