• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تبلیغات پاپ آپ ؟! چرا ؟! چرا نه ؟؟!

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
ان زمانی هم که رنک این سایت ها اومده بود پایین برای فروش بک لینک بود نه پاپ اپ

freedownload نهایتا 3/4 لینک خروجی داشت
می تونی از خودشون سوال کنی اینو هم خودشون بهم گفتن

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
freedownload نهایتا 3/4 لینک خروجی داشت
می تونی از خودشون سوال کنی اینو هم خودشون بهم گفتن

دوست عزیز خودشون گفتن ( تازه اگه گفته باشن ) هم که دلیل نمی شه !
+
تمام لینک ها رو هم نوفالو کردن تا بلکه رنک برگرده ولی اینطور نشد ...

پ ن : تا اونجا که بنده تو سایتشون میرفتم n تا لینک خروجی داده بودن ! حالا این 4 تا نمی دونم از کجا در اومده !

در این مورد در بخش سئو به اندازه کافی بحث شده ...
موفق باشید ...

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
احتمال اینکه برای فروش بک لینک رنک کم بشه هست
اما پاپ آپ فکر نمی کنم تاثیری روی رنک بذاره

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
من تحقیق بیشتری کردم ...
متوجه شدم که به طور مستقیم روی رنک تأثیر نداره ...
ولی به شدت نرخ فرار از سایت شما رو افزایش میده که این خیلی بد هست و در طولانی مدت باعث نابود شدن رنک شما میشه و سایت کسی که تبلیغات پاپ آپ گذاشته رو از اولویت نمایش در لیست نتایج جستجو خارج می کنه ...

توی ایران رو نمی دونم ولی طبق یک تحقیق در اروپا، 91% کاربران از تبلیغات پاپ آپ متنفر هستند! خوب می تونید تصور کنید که اگر پاپ آپ بگذارید توی سایتتون این تنفر کم کم دودش تو چشم شما هم میره و کاربران به سایتهای جایگزین که پاپ آپ ندازند مهاجرت می کنند!

یه مسئله هم خودم اضافه می کنم ....
فرض کنید شما تبلیغات پاپ آپ یک گروه اینترنتی رو در سایتتون قرار میدید ...
این تبلیغات جذب کاربر برای گروه اینترنتی هم که دیدید، هزار جور وعده و وعید و خواهش و التماس و ... توی متنشون قرار میدن تا با هر ترفندی شده کاربر جذب کنند ...
حالا فکر کنید یک کاربر تازه وارد عضو میشه و ایمیلش اسپم بارون میشه و میبینه همه وعده ها دروغ بودند!
حالا به نظر شما این کاربر این دروغ رو از طرف شما نمیبینه و شما رو مسئول اون نمیدونه ؟ آیا این کاربر باز هم به سایت شما خواهد اومد؟

یه مقاله جالب انگلیسی در مورد پاپ آپ می خوندم ... تیترش خیلی جالب و پر مفهوم بود : تبلیغات پاپ آپ، خودکشی ِ یک برند هست.

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
من تحقیق بیشتری کردم ...
متوجه شدم که به طور مستقیم روی رنک تأثیر نداره ...
ولی به شدت نرخ فرار از سایت شما رو افزایش میده که این خیلی بد هست و در طولانی مدت باعث نابود شدن رنک شما میشه و سایت کسی که تبلیغات پاپ آپ گذاشته رو از اولویت نمایش در لیست نتایج جستجو خارج می کنه ...

توی ایران رو نمی دونم ولی طبق یک تحقیق در اروپا، 91% کاربران از تبلیغات پاپ آپ متنفر هستند! خوب می تونید تصور کنید که اگر پاپ آپ بگذارید توی سایتتون این تنفر کم کم دودش تو چشم شما هم میره و کاربران به سایتهای جایگزین که پاپ آپ ندازند مهاجرت می کنند!

یه مسئله هم خودم اضافه می کنم ....
فرض کنید شما تبلیغات پاپ آپ یک گروه اینترنتی رو در سایتتون قرار میدید ...
این تبلیغات جذب کاربر برای گروه اینترنتی هم که دیدید، هزار جور وعده و وعید و خواهش و التماس و ... توی متنشون قرار میدن تا با هر ترفندی شده کاربر جذب کنند ...
حالا فکر کنید یک کاربر تازه وارد عضو میشه و ایمیلش اسپم بارون میشه و میبینه همه وعده ها دروغ بودند!
حالا به نظر شما این کاربر این دروغ رو از طرف شما نمیبینه و شما رو مسئول اون نمیدونه ؟ آیا این کاربر باز هم به سایت شما خواهد اومد؟

یه مقاله جالب انگلیسی در مورد پاپ آپ می خوندم ... تیترش خیلی جالب و پر مفهوم بود : تبلیغات پاپ آپ، خودکشی ِ یک برند هست.

کاملا موافقم
بشدت روی بازدید تاثیر میذاره
و اکثر افراد با باز شدن پاپ اپ صفحه وب ما رو هم باهاش میبندن

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
به نظر من پاپ اپ یه جور سوء استفاده است!

ولی وبمستر هم جق داره بین بازدید سایتش و درامد از اون یه تعادل ایجاد کنه چون داره زحمت می کشه.

مثلا اگر 10 هزار بازدید کننده داشته باشه ولی درامدش کم باشه و از وضعیت ناراضی، می تونه با این کار مثلا 7500 بازدید کننده داشته باشه ولی درامد خوبی هم داشته باشه ولی یه طورایی مثل اینه که به کاربر بگی همینی که هست می خوای بخواه می خوای نخواه! (البته به نظر هر فرد بستگی داره...)

حالا مثلا یه نفر بیاد کلی تبلیغات بزاره تو سایتش بزور بشه قسمت مطلب رو تو صفحه پیدا کرد بعد بیاد پاپ اپ هم بزاره دیگه! :wacko:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
به نظر من پاپ اپ یه جور سوء استفاده است!

ولی وبمستر هم جق داره بین بازدید سایتش و درامد از اون یه تعادل ایجاد کنه چون داره زحمت می کشه.

مثلا اگر 10 هزار بازدید کننده داشته باشه ولی درامدش کم باشه و از وضعیت ناراضی، می تونه با این کار مثلا 7500 بازدید کننده داشته باشه ولی درامد خوبی هم داشته باشه ولی یه طورایی مثل اینه که به کاربر بگی همینی که هست می خوای بخواه می خوای نخواه! (البته به نظر هر فرد بستگی داره...)

حالا مثلا یه نفر بیاد کلی تبلیغات بزاره تو سایتش بزور بشه قسمت مطلب رو تو صفحه پیدا کرد بعد بیاد پاپ اپ هم بزاره دیگه! :wacko:

خوب اگر سایت تک باشه و جایگزین نداشته باشه میشه اینطور فکر کرد و به کاربر گفت می خوای بخواه، نمی خوای نخواه !
ولی اگر سایت شما جایگزین داشته باشه ، حتی اگر کیفیت جایگزین شما کم هم باشه بازم کاربران کم کم همه شون کوچ می کنند به سایت جایگزین ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

تقریباً سه سال پیش این تاپیک رو زده بودم تا نظرات دوستان رو در مورد مزایا و معایب پاپ آپ بدونم...
الان که سه سال گذشته و تبلیغات پاپ آپ تقریباً حسابی ریشه دار شده(!!!) تو وب فارسی، به نظرم جالب و مفید میشه که دوباره دوستان بیان و نظراتشون رو بگن و اگر نظرشون در طی این سه سال تغییر کرده هم در موردش صحبت کنند.

ممنون :)

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
توی ایران راه کسب درآمد مثل سایت های خارجی متنوع نیست و ما مجبوریم از پاپ آپ استفاده کنیم.
در ضمن چرا کسی به پیام بازرگانی تلوزیون اعتراض نمیکنه.
تازه پیام بازرگانی رو نمیشه بست و چند ثانیه گاها دقیقا پخش میشه. :general107:
البته موافقم بعضی ها پاپ های زیادی میزارن ولی در حد معمولش به نظر من مشکلی نداره.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بنظر من پاپ آپ خیلی موثر هست در پیشرفت یک سایت
چطور؟
نظرتون رو بیشتر توضیح بدید لطفاً.

پ.ن: شما به عنوان یک پذیرنده تبلیغات این حرف رو زدید؟ یا به عنوان کسی که سایت پاپ آپ داره و می خواد از این فرصت استفاده کنه و سایتش رو توی این تاپیک تبلیغ کنه؟!

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
چطور؟
نظرتون رو بیشتر توضیح بدید لطفاً.

پ.ن: شما به عنوان یک پذیرنده تبلیغات این حرف رو زدید؟ یا به عنوان کسی که سایت پاپ آپ داره و می خواد از این فرصت استفاده کنه و سایتش رو توی این تاپیک تبلیغ کنه؟!
بنظر من چون پاپ آپ غیر مستقیم باز میشه بازدهی بهتری داره و اینکه ارزون تر هست
ما خودمون فروش خوبی از محصولات جنسی و پاپ آپی داشتیم. حداقل بازدهیش از پاپ باکس بهتره
ومن از روی تبلیغ این حرف رو نزدم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بنظر من چون پاپ آپ غیر مستقیم باز میشه بازدهی بهتری داره و اینکه ارزون تر هست
ما خودمون فروش خوبی از محصولات جنسی و پاپ آپی داشتیم. حداقل بازدهیش از پاپ باکس بهتره
ومن از روی تبلیغ این حرف رو نزدم
سلام

با کاربر به مشکل بر نخوردین؟
یعنی بازدیدها کم نشد از وقتی پاپ آپ گذاشتید؟ یا این که کاربران نسبت به این موضوع اعتراضی نمی کنند؟

به نکته خوبی اشاره کردید....
میشه خواهش کنم یه کوچولو بیشتر توضیح بدید که مقدار بازدهی پاپ باکس و پاپ آپ حدوداً چند درصد با هم فرق داشتند در سایت شما ؟

ممنونم از شرکتتون توی گفتگو. :)

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
سلام

با کاربر به مشکل بر نخوردین؟
یعنی بازدیدها کم نشد از وقتی پاپ آپ گذاشتید؟ یا این که کاربران نسبت به این موضوع اعتراضی نمی کنند؟

به نکته خوبی اشاره کردید....
میشه خواهش کنم یه کوچولو بیشتر توضیح بدید که مقدار بازدهی پاپ باکس و پاپ آپ حدوداً چند درصد با هم فرق داشتند در سایت شما ؟

ممنونم از شرکتتون توی گفتگو. :)
سلام
طبیعتا بعضی از کاربرا اعتراض دارند به محصولات جنسی
ولی خب ما هم باید دنبال در آمد باشیم
به همین دلیل مقداری به هزینه پاپ اپ اضافه میکنیم تا اونا هم راضی باشند
ما به دلیل بازدهی کم و در اصل بخاطر سفارش کم مشتری پاپ باکس رو غیر فعال کردیم چون درصد این دو با هم قابل مقایسه نیست

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
بنده هم برای تامین مخارج سایتم مجبور هستم از پاپ آپ استفاده کنم..
یدونه پاپ آپ گذاشتم..این مقدار کافیه
اما در اینده تصمیم دارم همین یدونه پاپ آپ هم ور دارم چون اصلا به کلاس سایتم نمیاد

kaveh91

Registered User
لایک‌ها
34
کسی که از پاپ اپ سود میکنه هیچ موقه نمیاد بگه پاپ اپ بده خوب نیس
وبلاگ نویس یا وبمستر میاد پست میذاره زحمت میکشه رو سایتش انتظار داره در قبال زحمتی که میکشه
به پولی بره تو جیبش حالا پاپ اپ باشه یا هر چیز دیگه هدف هر وبمستری از راه اندازی یک سایت کسب درامده
بازدیدکننده هم به این فک نمیکنه که مدیر سایت درامد داره یا نداره فقط به این فک میکنه رایگان فایلشو دانلود کنه سایتو ببنده
خودم دیدم خیلیا پاپ اپ گذاشتن میگفتن بازدید ما کم که نشده هیچ بشترم میشه در کل فواید پاپ اپ بسیار بیشتر از معایبشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من واقعیتش اینه که فعلا تنها راه درآمدم پاپ آپ هست
سایت پاپ پاپ هم بنظر من یه سر و گردن از بقیه سیستم های ایران بهتره
میتونی بین 1 تا 3 بار باز شدن انتخاب کنی
شمارشش فوق العاده عالیه
مجموعا در 3 بار باز شدن 12 ت میده
بنظر من که فوق العادست
اینم لینک ورود به سایت
اصلا معلوم نشد که دارین تبلیغ میکنین