• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجارت الکترونیک

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
با تشکر از استارتر عزیز
سود دو روز یکجا دریافت گردید
Received Payment 0.61 USD from account U1872137. Memo: API Payment. Withdraw to mehrashkan from alliexfinancial.com
موفق باشید

تبریک می گم
زیاد نیست ولی برای تجربه خوبه :rolleyes:

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
با تشکر از استارتر عزیز
سود دو روز یکجا دریافت گردید
Received Payment 0.61 USD from account U1872137. Memo: API Payment. Withdraw to mehrashkan from alliexfinancial.com
موفق باشید

شما رو کدوم پلن و چقدر سرمایه گذاری کردید که تقریبا روزی 0.3 دلار دریافت کردید؟؟

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
سود بعدی
دومین سرمایه گذاری من
خدا کنه فعلا اسکیم نشه ما یه پولی کاسب شیم
:lol:
الان عمر این سایت 40 روزه...
نظر من اینه که تا حدود 80 روز میشه پول گذاشت توش.. ولی وقتی به 90 روز نزدیک میشه ریسکش خیلی زیاد میشه، چون که باید اصل سرمایه اونایی رو که تو روزای اول افتتاحش تو پلن 90 روزه پول گذاشتن رو بده، که شاید دلش نخواد بده! :)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
الان عمر این سایت 40 روزه...
نظر من اینه که تا حدود 80 روز میشه پول گذاشت توش.. ولی وقتی به 90 روز نزدیک میشه ریسکش خیلی زیاد میشه، چون که باید اصل سرمایه اونایی رو که تو روزای اول افتتاحش تو پلن 90 روزه پول گذاشتن رو بده، که شاید دلش نخواد بده! :)

تقریبا منم با نظر شما موافقم

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
با تشکر از استارتر
Received Payment 0.41 USD from account U1872137 to account U4867213. Batch: 31004221. Memo: API Payment. Withdraw to omidhk from alliexfinancial.com

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
آخرین سود + کل پولو دیروز کشیدم بیرون
سایت خیلی باحالی بود

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اصل پول و سود سه روز آخر رو دریافت کردم
سایت خوبی بود
ممنون
فقط یه خبری بگیرین که آیا گزارش عدم پرداخت داشته؟ اسکم شده؟
هنوز میشه روش حساب کرد؟؟

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
اصل پول و سود سه روز آخر رو دریافت کردم
سایت خوبی بود
ممنون
فقط یه خبری بگیرین که آیا گزارش عدم پرداخت داشته؟ اسکم شده؟
هنوز میشه روش حساب کرد؟؟

تا الان بار چهارمه پول ریختم و سود کامل هم برداشت کردم
هیچ مورد شکایت هم نداشته

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
هر وقت شکایتی چیزی شد حتما خبر مون کن منم ثبت نام کردم

البته گفتنش فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون دیگه نمیشه تا آخر هفته کاریش کرد :دی

آقایون این سایت HYIP Monitor PopularHYIP برای مانیتورینگ چطوره؟ به نظرم سایت خیلی خوب و کامل و دقیقی هستش

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
البته گفتنش فکر نکنم تاثیری داشته باشه چون دیگه نمیشه تا آخر هفته کاریش کرد :دی

آقایون این سایت HYIP Monitor PopularHYIP برای مانیتورینگ چطوره؟ به نظرم سایت خیلی خوب و کامل و دقیقی هستش

این دو خوب هستن

money-news-online.com/

HYIP Monitor GoldPoll - The Best HYIP Monitor and Rating website. The Fairest High Yield Investment Programs Monitoring Service.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

دقیق نمیدونم چه سایتی
اما یکی از سایتها رو قابل اعتماد معرفی کرده که در یه سایت مونیتور دیگه واریز نداشته
این به نظرم خیلی خوبه
شما یه نگاه بنداز و نظرتو بگو HYIP Monitor PopularHYIP
من که پولمو بیشتر کردم و تو چندتا سایت پخش کردم!! جو گیر شدم! یه پولی داشتم قیدشو زدم یا با سود برمیگرده یا میره هوا....

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دقیق نمیدونم چه سایتی
اما یکی از سایتها رو قابل اعتماد معرفی کرده که در یه سایت مونیتور دیگه واریز نداشته
این به نظرم خیلی خوبه
شما یه نگاه بنداز و نظرتو بگو HYIP Monitor PopularHYIP
من که پولمو بیشتر کردم و تو چندتا سایت پخش کردم!! جو گیر شدم! یه پولی داشتم قیدشو زدم یا با سود برمیگرده یا میره هوا....

lمن خودم فقط از اون دو تا استفاده می کنم
این سایتی که گفتید یادمه دو روز دیرتر از اسکیم شدن مالزی تو سایتش اعلام کرد!!
شما هم هر وقت خواستی تو سایتی ثبت نام کنی
قبلش به من pm بده تا واست کامل بررسی کنم
شما و چند نفر از دوستان دیگه از اونجایی که با لینک بنده ثبت نام کردید
هر وقت که خواستید می تونید به بنده pm بدید و من کامل واستون هر سایتی رو که بخواید بررسی می کنم تا ریسک کارتون بیاد پایین
تا چند وقت دیگه هم که دلار بیاد دستم به دوستانی که با لینک من ثبت نام کردن دلار با قیمت ارزون تر از قیمت روز خواهم داد
موفق باشید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
Received Payment 2.11 USD from account U1872137. Memo: API Payment. Withdraw to mehrashkan from alliexfinancial.com
بار دومه که برای یه هفته پول گذاشتم
این اولین برداشتمه

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
کماکان در حال پرداخت سود....

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
کماکان در حال پرداخت سود....

داداش میشه یه راهنمایی بکنی A to Z این داستانا رو برا ما. تو این قضیه کلا بیقم. و دوست دارم تفریحی شروع کنم.
اون لینکایی که گذاشته بودید رو من کامل خوندم. چند تا سوال هم دارم. شاید بعضیاش خنده دار و پیش پا افتاده هم باشه.
1- الان من حساب پرفکت مانی رو اینجا میسازم.
سوالات: آیا اطلاعاتمو دقیق و کامل بدم؟؟ چون عادت کردم برا عدم سو استفاده از اطلاعات همیشه اطلاعات کامل ندم- بعد با ایجاد این حساب امکان سو استفاده ازش وجود نداره؟ مثلا هکش کنن و...
بعد تو وبلاگتون خوندم پرفکت مانی با حساب کاربراش سرمایه گذاری میکنه. این یعنی چی؟؟
2- بنده باید به نحوی این حساب رو پر کنم که مثلا میتونم از یکی از دوستان اینجا خرید کنم.
سوالات: عرف خرید پرفکت مانی چطوریه؟ ایا من میتونم فعلا مقدار اندک 10-15 دلار خرید کنم؟ بعد کل هزینه ای که برام میفته چقدر میشه؟ بعد موقع خریدش باید به جه نکاتی توجه کنم؟ از هرکی ارزونتر داد میتونم بخرم؟ پول دزدی نمیریزن تو حسابم؟ ایا باید کارت شناسایی طرفمو چک کنم؟ کلا عرفش چطوریه؟؟؟
3- بنده تو یکی از سایتای هایپ عضو میشم و فرضا پولی به حسابم میاد.
سوال: راه عملی نقد کردن این پول؟؟
4- هنوز روی این سایتی که گفتید میشه حساب کرد برا پرداخت سود؟

دوستان خیلی لطف میکنن جواب منو میدن

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
داداش میشه یه راهنمایی بکنی A to Z این داستانا رو برا ما. تو این قضیه کلا بیقم. و دوست دارم تفریحی شروع کنم.
اون لینکایی که گذاشته بودید رو من کامل خوندم. چند تا سوال هم دارم. شاید بعضیاش خنده دار و پیش پا افتاده هم باشه.
1- الان من حساب پرفکت مانی رو اینجا میسازم.
سوالات: آیا اطلاعاتمو دقیق و کامل بدم؟؟ چون عادت کردم برا عدم سو استفاده از اطلاعات همیشه اطلاعات کامل ندم- بعد با ایجاد این حساب امکان سو استفاده ازش وجود نداره؟ مثلا هکش کنن و...
بعد تو وبلاگتون خوندم پرفکت مانی با حساب کاربراش سرمایه گذاری میکنه. این یعنی چی؟؟
2- بنده باید به نحوی این حساب رو پر کنم که مثلا میتونم از یکی از دوستان اینجا خرید کنم.
سوالات: عرف خرید پرفکت مانی چطوریه؟ ایا من میتونم فعلا مقدار اندک 10-15 دلار خرید کنم؟ بعد کل هزینه ای که برام میفته چقدر میشه؟ بعد موقع خریدش باید به جه نکاتی توجه کنم؟ از هرکی ارزونتر داد میتونم بخرم؟ پول دزدی نمیریزن تو حسابم؟ ایا باید کارت شناسایی طرفمو چک کنم؟ کلا عرفش چطوریه؟؟؟
3- بنده تو یکی از سایتای هایپ عضو میشم و فرضا پولی به حسابم میاد.
سوال: راه عملی نقد کردن این پول؟؟
4- هنوز روی این سایتی که گفتید میشه حساب کرد برا پرداخت سود؟

دوستان خیلی لطف میکنن جواب منو میدن

1.نه عزیز چه سو استفاده ای اونا می خوان از اطلاعات شما بکنن؟!! اتفاقا باید اطلاعات درست بدی چون بعدا نیازه...
اها اون سرمایه گذاری قضیش چیز خاصی نیست..
این سایت ها بانک نیستن و سایتهایی مثل پیزا که تحت قوانین اروپا هستن از اونجایی که فقط واسطه هستن اجازه سرمایه گذاری با پول ملت رو ندارن
2.بله همون تاپیک ولی فقط از فروشنده معتبر خریداری کنید .هر فروشنده مینیمم فروش داره شاید بعضی ها 5 دلار هم بفروشن.پرفکت مانی یه پولیه که سورسش معلوم نیست و اتفاقا از این نظر بهتره و شما می تونی راحت باهاش کار کنی.قیمتش هم معمولا 200-300 تومن بیشتر از قیمت دلار کاغذیه....هر کس ارزون تر داد بخرید
3.این سایتها اتوماتیک که سود رو به حساب شما نمی ریزن شما هر روز که سود روزانه اومد تو حسابت از قسمت withdrow در خواست میدی که بیاد تو حسابت
اگر پول واریز نشه تا 24 ساعت یعنی تمامه و پول شما از بین رفته..
4. این سایت تا الان حدود 50 -60 دلار فقط توش سود کردم ولی معلوم نیست فردا چی بشه

یک آموزش کامل برای کار با این سایت ها برای دوستان تهیه کردم:

کسب درآمد از اینترنت به شیوه های نوین - چگونگی رسیدن به بیشترین سود و کمترین ضرر در سرمایه گذاری

بالا