باید ویدئو ها را به صورت کامل نگاه کرد یا فقط باید لایک کرد؟ چون بعضی مواقع با اینکه ویدئو به صورت کامل پخش شده سپس لایک کردم ولی پولی پرداخت نشده.
اگه امکان داره تنظیمات مربوط به گوگل پلاس را هم قرار بدید.
سلام
چند تا مشکل در ثبت نام :
1 - در فایل سوسیالباکس در عکس سوم وقتی روی "یوتوب سرویس" کلیک میکنم => این عکس میاد :
http://upload7.ir/images/15291626855548202564.png
وقتی روی "ادد اکانت" کلیک میکنم => دو تا گزینه داره
1- here => که میشه عکس هفتم از فایل "سوسیالباکس"
ولی فرقش اینه که گزینه سیو کار نمیکنه ! (البته هیچ کدوم از گزینه ها و تیک ها در اون صفحه کار نمیکنن !!! )
2 - ادد اکانت : که جیمیلی که من با اون در یوتوب ثبت نام کردم رو قبول نمیکنه !
(حالا اینکه چرا مراحل شما با مراحلی که مثلا من رفتم فرق داره دیگه بماند :wacko: )
پیشاپیش از جواب هاتون متشکرم
باور کنید خیلی سادست و چند کلمه انگلیسی ساده داره!!اگه فقط یکبار اون آموزش رو در وبلاگتون به "فارسی" مینوشتین ، خیلی خوب میشد .
2 - اکثرا بیخیال این نوع کسب درآمد شدن !
شما ابتدا باید تنظیمات مربوط به youtube را انجام بدید که توضیحاتش در پوشه add new channel in yt گفته شده فقط اگر تو اکانت youtube خودتون گزینه All my channels را ندیدید به قسمت YouTube settings رفته و سپس گزینه Create a new channel که در پایین صفحه قرار دارد را کلیک کنید یک channel مانند شکل سوم پوشه add new channel in yt بسازید حالا به اکانت youtube خودتون برید و بر روی All my channels کلیک کنید و channel که ساختید را انتخاب کنید و بقیه تنظیمات را مانند شکل چهارم تا هفتم پوشه Socilsbox انجام بدید حالا گزینه My channel تو اکانت youtube را کلیک کنید و مانند شکل هفتم قسمت مشخص شده را در قسمت Add Account کپی کنید.
با اجازه من توضیح میدمدر راستای مشکلات پیشین ! :
1- در عکس 6 از فایل "سوسیالباکس" در پروفایل من ، اصولا در جنوب شرقی اون مستطیل سیاه ، گزینه به اسم "ادیت کانال" یا کانال ستینگ" در اون صفحه وجود نداره (و حتی اون علامت مداد که نماد ویرایش هم نیست )
مطابق این عکس:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/19246414f89fbb081.png
2 - در عکس 9 هم انواع فلش ها به سمت چیزهای مختلف وجود داره که توضیحات انگلیسی هم داره . که متاسفانه من ترتیب اون فلش ها و از اون مهمتر اون توضیحات رو اصلا متوجه نمیشم . و اینکه در اون url باید چه لینکی رو بذاریم و ...
فک کنم باید بیخیال این یکی راه هم بشم ...
(مثل اون سایت "پرداخت پول به ازای پست " که چون انگلیسی باید در حد لالیگا بلد میبودم دیگه بیخیال اون هم شدم )
در هر حال اگه توضیحات فارسی این مورد زیاد هست ، حداقل لطف کنید و چگونگی حذف کردن اکانت از یوتیوب رو بگید ( چون الان اسم اصلیم در اون سایت داره نشون داده میشه و ضایع هست !)
با تشکر
ممنون از جوابتون
همه تیک ها رو زدم و همه کار ها مطابق شکل ها انجام شد.
ولی الان مشکل اینه که نمیدونم وقتی به گزینه order رسیدم باید چکار کنم ؟ کی استارت بزنم ؟ اون url چیه ؟ آیا باید اون url رو در جایی کپی پیستش کنم یا نه ؟ وقتی استارت میزنیم ، مرحله بعد داره یا چه اتفاقی بالاخره در این لحظه باید بیافته ؟ و ...
کلا مرحله order رو اگه میشه یه توضیحی بدید چون اون مهمترین و آخرین مرحله هست.