• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجارت الکترونیک

spyder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باید ویدئو ها را به صورت کامل نگاه کرد یا فقط باید لایک کرد؟ چون بعضی مواقع با اینکه ویدئو به صورت کامل پخش شده سپس لایک کردم ولی پولی پرداخت نشده.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
باید ویدئو ها را به صورت کامل نگاه کرد یا فقط باید لایک کرد؟ چون بعضی مواقع با اینکه ویدئو به صورت کامل پخش شده سپس لایک کردم ولی پولی پرداخت نشده.

نه اصلا نیازی به نگاه کردن نیست
فقط پس از لایک یا کامنت سریع صفحه رو نبندید چون ممکنه ارتباط با سایت اصلی برقرار نشه یا اصلا لایک یا کامنت شما ثبت نشه
برید لایک بعدی رو بزنید و صبر کنید تا 10-15 ثانیه بعد قبلی رو ببندید

spyder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اگه امکان داره تنظیمات مربوط به گوگل پلاس را هم قرار بدید.

Last edited:

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستانی که لایکهاشون ثبت نمیشه
بعضی مواقع میشه خودم 4 تا لایک میزنم بعد تو لایک پنجم همشو با هم حساب می کنه
ولی اگه بازم دیدید حساب نمیشه کلا کش و کوکی رو پاک کنید دوباره شروع کنید
بعد
دقت کنید با هر کانال که تو socialsbox روی order کلیک می کنید تو یوتیوب هم باید با همون لایک کنید
در برای افزایش درآمد ضمن شما یه کاری می تونید کنید
با این لینک زیرمجموعه خودتون یه اکانت دیگه بسازین و با اونم پول دربیارین

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
چند تا مشکل در ثبت نام :
1 - در فایل سوسیالباکس در عکس سوم وقتی روی "یوتوب سرویس" کلیک میکنم => این عکس میاد :
http://upload7.ir/images/15291626855548202564.png
وقتی روی "ادد اکانت" کلیک میکنم => دو تا گزینه داره
1- here => که میشه عکس هفتم از فایل "سوسیالباکس"
ولی فرقش اینه که گزینه سیو کار نمیکنه ! (البته هیچ کدوم از گزینه ها و تیک ها در اون صفحه کار نمیکنن !!! )
2 - ادد اکانت : که جیمیلی که من با اون در یوتوب ثبت نام کردم رو قبول نمیکنه !
(حالا اینکه چرا مراحل شما با مراحلی که مثلا من رفتم فرق داره دیگه بماند :wacko: )
پیشاپیش از جواب هاتون متشکرم

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
الان از یه راه هایی به بعضی از این عکس هایی که شما دادین ، دسترسی پیدا کردم و یه جاهایی ثبت نام کردم ! :blink:
ولی همونطور که فکرشو میکردم ، هرچی لایک میکنم بی فایده هست و امتیازی نمیده ...:(
اگه فقط یکبار اون آموزش رو در وبلاگتون به "فارسی" مینوشتین ، خیلی خوب میشد .
اینطوری هم مراحل رو بهتر میفهمیدیم و هم توضیحات رو .
اینکه فقط الان من مشکل دارم و کسی اعتراضی نداره دو حالت داره :
1 - همه منظور های شما رو کاملا از این عکس ها درک کردن !
2 - اکثرا بیخیال این نوع کسب درآمد شدن !
حالا کدومشه ، خدا میدونه :)

spyder

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شما ابتدا باید تنظیمات مربوط به youtube را انجام بدید که توضیحاتش در پوشه add new channel in yt گفته شده فقط اگر تو اکانت youtube خودتون گزینه All my channels را ندیدید به قسمت YouTube settings رفته و سپس گزینه Create a new channel که در پایین صفحه قرار دارد را کلیک کنید یک channel مانند شکل سوم پوشه add new channel in yt بسازید حالا به اکانت youtube خودتون برید و بر روی All my channels کلیک کنید و channel که ساختید را انتخاب کنید و بقیه تنظیمات را مانند شکل چهارم تا هفتم پوشه Socilsbox انجام بدید حالا گزینه My channel تو اکانت youtube را کلیک کنید و مانند شکل هفتم قسمت مشخص شده را در قسمت Add Account کپی کنید.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
سلام
چند تا مشکل در ثبت نام :
1 - در فایل سوسیالباکس در عکس سوم وقتی روی "یوتوب سرویس" کلیک میکنم => این عکس میاد :
http://upload7.ir/images/15291626855548202564.png
وقتی روی "ادد اکانت" کلیک میکنم => دو تا گزینه داره
1- here => که میشه عکس هفتم از فایل "سوسیالباکس"
ولی فرقش اینه که گزینه سیو کار نمیکنه ! (البته هیچ کدوم از گزینه ها و تیک ها در اون صفحه کار نمیکنن !!! )
2 - ادد اکانت : که جیمیلی که من با اون در یوتوب ثبت نام کردم رو قبول نمیکنه !
(حالا اینکه چرا مراحل شما با مراحلی که مثلا من رفتم فرق داره دیگه بماند :wacko: )
پیشاپیش از جواب هاتون متشکرم

سلام به نظر میاد مشکل از مرورگرتون یا چیز پی ان باشه که هیچ گزینه ای کار نمی کنه

اگه فقط یکبار اون آموزش رو در وبلاگتون به "فارسی" مینوشتین ، خیلی خوب میشد .
باور کنید خیلی سادست و چند کلمه انگلیسی ساده داره!!
ولی در اولین فرصت...

2 - اکثرا بیخیال این نوع کسب درآمد شدن !

نزدیک 8 نفر از دوستان اینجا زیرمجموعه بنده هستند و تا الان بعضی هاشون تا 1.5 دلار هم درآوردن

دوستمون هم خوب توضیح دادن
شما ابتدا باید تنظیمات مربوط به youtube را انجام بدید که توضیحاتش در پوشه add new channel in yt گفته شده فقط اگر تو اکانت youtube خودتون گزینه All my channels را ندیدید به قسمت YouTube settings رفته و سپس گزینه Create a new channel که در پایین صفحه قرار دارد را کلیک کنید یک channel مانند شکل سوم پوشه add new channel in yt بسازید حالا به اکانت youtube خودتون برید و بر روی All my channels کلیک کنید و channel که ساختید را انتخاب کنید و بقیه تنظیمات را مانند شکل چهارم تا هفتم پوشه Socilsbox انجام بدید حالا گزینه My channel تو اکانت youtube را کلیک کنید و مانند شکل هفتم قسمت مشخص شده را در قسمت Add Account کپی کنید.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
در راستای مشکلات پیشین ! :
1- در عکس 6 از فایل "سوسیالباکس" در پروفایل من ، اصولا در جنوب شرقی اون مستطیل سیاه ، گزینه به اسم "ادیت کانال" یا کانال ستینگ" در اون صفحه وجود نداره (و حتی اون علامت مداد که نماد ویرایش هم نیست )
مطابق این عکس:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/19246414f89fbb081.png

2 - در عکس 9 هم انواع فلش ها به سمت چیزهای مختلف وجود داره که توضیحات انگلیسی هم داره . که متاسفانه من ترتیب اون فلش ها و از اون مهمتر اون توضیحات رو اصلا متوجه نمیشم . و اینکه در اون url باید چه لینکی رو بذاریم و ...
فک کنم باید بیخیال این یکی راه هم بشم ...
(مثل اون سایت "پرداخت پول به ازای پست " که چون انگلیسی باید در حد لالیگا بلد میبودم دیگه بیخیال اون هم شدم )

در هر حال اگه توضیحات فارسی این مورد زیاد هست ، حداقل لطف کنید و چگونگی حذف کردن اکانت از یوتیوب رو بگید ( چون الان اسم اصلیم در اون سایت داره نشون داده میشه و ضایع هست ! :) )
با تشکر

peahman

Registered User
لایک‌ها
68
در راستای مشکلات پیشین ! :
1- در عکس 6 از فایل "سوسیالباکس" در پروفایل من ، اصولا در جنوب شرقی اون مستطیل سیاه ، گزینه به اسم "ادیت کانال" یا کانال ستینگ" در اون صفحه وجود نداره (و حتی اون علامت مداد که نماد ویرایش هم نیست )
مطابق این عکس:
http://upload.tehran98.com/upme/uploads/19246414f89fbb081.png

2 - در عکس 9 هم انواع فلش ها به سمت چیزهای مختلف وجود داره که توضیحات انگلیسی هم داره . که متاسفانه من ترتیب اون فلش ها و از اون مهمتر اون توضیحات رو اصلا متوجه نمیشم . و اینکه در اون url باید چه لینکی رو بذاریم و ...
فک کنم باید بیخیال این یکی راه هم بشم ...
(مثل اون سایت "پرداخت پول به ازای پست " که چون انگلیسی باید در حد لالیگا بلد میبودم دیگه بیخیال اون هم شدم )

در هر حال اگه توضیحات فارسی این مورد زیاد هست ، حداقل لطف کنید و چگونگی حذف کردن اکانت از یوتیوب رو بگید ( چون الان اسم اصلیم در اون سایت داره نشون داده میشه و ضایع هست ! :) )
با تشکر
با اجازه من توضیح میدم
عکس 9 میگه هر وقت با یک کانال با اسم ZZZ تو Socilsbox بر روی order کلیک کردید تو یوتیوب هم باید با همون کانال لایک یا کامنت رو انجام بدید
برای حذف اکانت بر روی add account کلیک کنید و هر کدوم رو می خواید حذف کنید

اینکه گزینه ها کار نمی کنن ویا نمایش داده نمیشن 100 % مشکل از مرورگر / نوع چیز پی ان شما باس باشه چون منم این مشکلو داشتم وقتی از تو صفحه قبل دیدم شما پرسیدی و جواب چی دادن بروزر رو تغییر دادم درست شد.

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
ممنون از جوابتون
همه تیک ها رو زدم و همه کار ها مطابق شکل ها انجام شد.
ولی الان مشکل اینه که نمیدونم وقتی به گزینه order رسیدم باید چکار کنم ؟ کی استارت بزنم ؟ اون url چیه ؟ آیا باید اون url رو در جایی کپی پیستش کنم یا نه ؟ وقتی استارت میزنیم ، مرحله بعد داره یا چه اتفاقی بالاخره در این لحظه باید بیافته ؟ و ...
کلا مرحله order رو اگه میشه یه توضیحی بدید چون اون مهمترین و آخرین مرحله هست.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
ممنون از جوابتون
همه تیک ها رو زدم و همه کار ها مطابق شکل ها انجام شد.
ولی الان مشکل اینه که نمیدونم وقتی به گزینه order رسیدم باید چکار کنم ؟ کی استارت بزنم ؟ اون url چیه ؟ آیا باید اون url رو در جایی کپی پیستش کنم یا نه ؟ وقتی استارت میزنیم ، مرحله بعد داره یا چه اتفاقی بالاخره در این لحظه باید بیافته ؟ و ...
کلا مرحله order رو اگه میشه یه توضیحی بدید چون اون مهمترین و آخرین مرحله هست.
تو این مرحله فقط کافیه بر روی استارت کلیک کنی:
بعدش صفحه یوتیوب باز میشه لایک یا کامنت رو انجام بده بعد برگرد اون start تبدیل شده به next
next رو که بزنی پول میاد تو حسابت ..همین...

12517519045604735208.jpg

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
داداش مطمئنی میشه چند تا اکانت ساخت؟

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
اگه در یه آگهی همزمان لایک و ساب وکامنت بزاری همه حساب میشه یا اینکه یکی رو حساب میکنه؟
سوال دیگه اینکه قسمت داشبوردو توضیح میدین چی هست؟
راستی پورسانت همه یکیه!

بالا