مگه به کیف های جدید هم تعلق میگیره ؟دقت کنید من گفتم کسانی که بلد نیستن و یا حوصله این کا را رو ندارن !
من خودم تا حالا بالای 50 تا ادرس زدم و چیزی نزدیک 0.6 بیت کوین کاسب شدم
خیلی ها تخصص کافی در این زمینه ندارن .
شما از قبل ۵۰ تا آدرس داشتید ؟
مگه به کیف های جدید هم تعلق میگیره ؟دقت کنید من گفتم کسانی که بلد نیستن و یا حوصله این کا را رو ندارن !
گفته سیستم api رو تغییر دادن. ولی api من که رو سایتم وصله هنوز کار میکنه. اگر پسورد و جزییات لاگین رو ازت خواسته بهش توجه نکن چون قصد سرقت پول شما رو دارن. به ادرس ایمیل هم توجه نکن چون میشه با هر ادرسی که بخوای ایمیل بفرستی.یه سوال متفرقه داشتم :
ممنون میشم یکی جواب بده :
این متن از پرفکت آومده به ایمیلم ، چی میگه و چیکار باید بکنم ؟
Dear Customers,
In order to increase security and safety for individual users and business accounts, we have implemented a new security tool - Account Protection Interface (API). This is an important security measure designed to protect your account against unauthorized use, money theft, or disclosure of personal information.
Please read the attached instrustions to learn how to enable the new Account Protection Interface (API) tool.
If you do not enable API at your account, your account will be temporarily locked as a security measure to prevent money theft.
Regards,
Perfect Money SR & I
Business Department
مگه به کیف های جدید هم تعلق میگیره ؟
شما از قبل ۵۰ تا آدرس داشتید ؟
12 هزار تومان با قیمت فعلی0.01 بیت کوین یعنی چقدر به تومان ؟
خیر مشکلی برای سایر اطلاعات پیش نمیاد. اگه خواستین من 0.03 بیت کوین میتونم ازتون خرید کنم.(البته امشب)ببخشید ولی اگه ما آدرسمونو بفروشیم ، خطری برامون نداره ؟!
(مثلا ایمیل یا اطلاعاتمون هک نمیشه یا همچین چیزی ؟ )
بیشتر 15 دقیقه گذشته ولی بالانسم هنوز صفره در ضمن اگه clam داد بهمون چطور میتونیم به پرفکت منقل کنیمدوستانی که نمیتونند و یا حال ندارن کلید خصوصی بدست بیارن یا اکسچنج کنند من کیف پولشون رو به قیمت استثنایی 0.01 بیت کوین میخرم .
دوستانی که نمیتونند و یا حال ندارن کلید خصوصی بدست بیارن یا اکسچنج کنند من کیف پولشون رو به قیمت استثنایی 0.01 بیت کوین میخرم .
فقط آدرس رو برام بفرستید که چک کنم .
شما هر ادرسی داشته باشید خریداریم .
اقا من می خوام کیف پولمو بفروشم چیکار کنمدقت کنید من گفتم کسانی که بلد نیستن و یا حوصله این کا را رو ندارن !
خیر مشکلی برای سایر اطلاعات پیش نمیاد. اگه خواستین من 0.03 بیت کوین میتونم ازتون خرید کنم.(البته امشب)
بیشتر 15 دقیقه گذشته ولی بالانسم هنوز صفره در ضمن اگه clam داد بهمون چطور میتونیم به پرفکت منقل کنیم
ادرس بعد از می نمیشه کاریش کرد؟