• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید از فروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی : www.punicom.com

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

توی این تاپیک میخوام تجربه خودم رو از خرید از فروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی www.punicom.com

در اختیار سایر کاربران این انجمن قرار بدم و تصمیم گیری روبه عهده خودتون میگذارم.

من قصد خرید یک هارد 1 ترابایت داشتم که پس از جستجوی فراوان به این نتیجه رسیدم که هارد WD Blue مناسبترین

گزینه برای من است، بنابراین توی فروشگاه های اینترنتی معتبر مختلف به دنبال این هارد گشتم که اکثر فروشگاه فقط

هارد WD Green رو داشتن که فقط به درد آرشیو فایل میخوره چون دور پایینی داره.

تا اینکه بالاخره هارد مورد نظرم رو توی فروشگاه پارمیس پیدا کردم و برای اینکه مطمئن بشم که همون هارد WD Blue

رو موجود دارن با شماره این فروشگاه تماس گرفتم و پس از حدود 20 دقیقه گرفتن مداوم شماره این فروشگاه بالاخره

اپراتور که به نظر یک جوان حدوداً 23 ساله بود گوشی رو برداشت و با یک صدای بی جون جواب من رو داد که من ازش

درباره موجود بودن این هارد پرسیدم که گفت موجود داریم و من گفتم اگه هاردی که برای من میفرستین اون چیزی نباشه

که مشخصاتش توی سایت زده و مثلاً مدل Green رو به جای Blue برای من بفرستین اونوقت من باید چه کار کنم گفت

که اونموقع هارد رو برای ما پس بفرستین تا مدل مورد نظرتون رو براتون بفرستیم من بهش گفتم که مگه فاصله ما با شما

نزدیکه که هارد رو پس بفرستم ما تقریباً 800 کیلومتر با شما فاصله داریم و از اونطرف هزینه پس فرستادن این کالا رو کی

میده ؟

هیچی بالاخره بعد از اینکه اطمینان پیدا کردم که همون مدل هارد رو موجود دارن، هارد رو در روز یکشنبه 1392/3/5 سفارش

دادم و منتظر دریافت هارد شدم که تا روز سه شنبه 92/3/8 در سایت فروشگاه وضعیت سفارش رو زده بود "در حال بررسی"

که دوباره پس از کلی تماس پیاپی با این فروشگاه بالاخره اپراتور خیر سرش گوشی رو برداشت و گفت که توی پانل من زدن

منتظر تامین کالا و امروز یا فردا حتماً براتون ارسال میکنیم. تا اینکه در روز پنجشنبه توی پروفایلم توی سایت وضعیت سفارش رو

ارسال زده بود و وضعیت کد رهگیری رو زده بود "به زودی..."

تا امروز ( 92/3/13 ) منتظر موندم و امروز به سایت این فروشگاه رفتم تا کد رهگیری رو بگیرم و موقعیت کالا رو از طریق سایت

رهگیری پست پیشتار بررسی کنم که دیدم سایت فروشگاه اصلاً بالا نمیاد و تلفنهای این فروشگاه هم اصلاً جواب نمیده و بعد

30 ثانیه روی پیغامگیر میره.

به اداره پست هم سر زدم و اونها هم گفتن که تا به حال چیزی به دست ما نرسیده. در طی این چند سالی که از فروشگاه های

مختلف اینترنتی خرید داشتم، فروشگاهیمثل این فروشگاه که دارای نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره هست و اصلاً جوابگوی

مشتری نیست ندیدم، اگه بسته به دستم نرسه مجبورم یک چند جا زنگ بزنم و پیگیر بشم که کی این نمادها رو به این فروشگاه

داده که نه جواب تلفن مشتری رو میدن و نه سایتشون بالا میاد و ....

من تا فردا منتظر دریافت کالا از پست هستم و اگه بسته رو دریافت کردم درباره نحوه بسته بندی و بقیه چیزها توی این تاپیک

اطلاعات تکمیلی رو قرار میدم.

خلاصه هر کی خواست از این فروشگاه خرید کنه تجربه تلخ من از خرید از این فروشگاه رو مد نظر قرار بده.

مهمترین سرمایه برای یک فروشگاه اینترنتی ایجاد حس اعتماد در مشتری است.

Last edited:

abadancity2009

Registered User
لایک‌ها
3
این اطلاعات شاید بدردت بخوره
www.punicom.com

فروشگاه اینترنتی پارمیس
اعضای وبسایت: مجید عبدالهی - مدیر بازرگانی - مهدی کیانی نژاد - مدیر فنی
حسین محمودی - مدیر سایت
مجید عبدالهی - مدیر بازرگانی
مهدی کیانی نژاد - مدیر فنی
حسین محمودی | جشنواره وب ایران
مجید عبدالهی | جشنواره وب ایران
مهدی کیانی نژاد | جشنواره وب ایران
شرکت‌ها: شرکت بین المللی پایا تجارت جهانی پارمیس گلبهار

توضیح کوتاه:
شرکت بین المللی پایا تجارت جهانی پارمیس گلبهار دارای مجوز فعالیت تجارت الکترونیک و فروشگاه اینترنتی می باشد و با شماره 42760 و شناسه ملی 10380585830 در تاریخ 1390/05/22 به ثبت رسیده است.فروشگاه اینترنتی پارمیس در حال حاضر در 2 شهر شیراز و مشهد در حال فعالیت می باشد و محصولات متنوعی را در زمینه های مختلف عرضه می کند که از جمله آنها می توان به محصولات الکترونیکی و کامپیوتری از جمله قطعات کامپیوتری ، لپ تاپ ، تبلت ، تجهیزات شبکه ، ماشین های اداری و ... و ادوات موسیقی ، عکاسی و فیلم برداری ، صوتی و تصویری و ... اشاره نمود.
شماره تماس ۸۸۴۴۸۵۲-۰۵۱۱
تجارت جهانی پارمیس گلبها

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
این اطلاعات شاید بدردت بخوره
www.punicom.com

فروشگاه اینترنتی پارمیس
اعضای وبسایت: مجید عبدالهی - مدیر بازرگانی - مهدی کیانی نژاد - مدیر فنی
حسین محمودی - مدیر سایت
مجید عبدالهی - مدیر بازرگانی
مهدی کیانی نژاد - مدیر فنی
حسین محمودی | جشنواره وب ایران
مجید عبدالهی | جشنواره وب ایران
مهدی کیانی نژاد | جشنواره وب ایران
شرکت‌ها: شرکت بین المللی پایا تجارت جهانی پارمیس گلبهار

توضیح کوتاه:
شرکت بین المللی پایا تجارت جهانی پارمیس گلبهار دارای مجوز فعالیت تجارت الکترونیک و فروشگاه اینترنتی می باشد و با شماره 42760 و شناسه ملی 10380585830 در تاریخ 1390/05/22 به ثبت رسیده است.فروشگاه اینترنتی پارمیس در حال حاضر در 2 شهر شیراز و مشهد در حال فعالیت می باشد و محصولات متنوعی را در زمینه های مختلف عرضه می کند که از جمله آنها می توان به محصولات الکترونیکی و کامپیوتری از جمله قطعات کامپیوتری ، لپ تاپ ، تبلت ، تجهیزات شبکه ، ماشین های اداری و ... و ادوات موسیقی ، عکاسی و فیلم برداری ، صوتی و تصویری و ... اشاره نمود.
شماره تماس ۸۸۴۴۸۵۲-۰۵۱۱
تجارت جهانی پارمیس گلبها

ممنون دوست عزیز، اطلاعات بسیار خوبی است.

اگه بدستم نرسه مجبورم از طریق چند تا از آشنایان و نزدیکان که توی اداره بازرگانی صاحب منصب هستند

پیگیر بشم تا کاربرای دیگه دچار این مشکل نشن و ازشون سوء استفاده نشه.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
امروز 1392/3/19 است و بعد از 2 هفته هنوز هیچ بسته ای به دست من نرسیده و با اینکه من این قطعه رو

با پست پیشتاز سفارش دادم هیچ کد رهگیری از طرف سایت برای پیگیری محموله در اختیار من قرار ندادن، تا

الان شخصاً چند بار به اداره پست مراجعه کردم و تا الان هیچ بسته ای با آدرس من به دستشون نرسیده، در

حالی که در سایت این فروشگاه نوشته بود که قطعه در روز پنجشنبه 1392/3/10 ارسال شده است.

اگه این قطعه از آمریکا هم ارسال میشد تا الان به دست من رسید بود.

امروز میرم برای شکایت از این فروشگاه اینترنتی به دادگاه جرایم رایانه ای، همچنین شکایت از این فروشگاه

به وب سایت نماد اعتماد الکترونیکی مربوط به وزارت صنعت و معدن و تجارت ارسال شده است.

تصویر فاکتور من در سایت این فروشگاه :

Parmis.jpg

Last edited:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
تبلیغش هم تو پرشین تولز هست جالبه
مدیرش یه بچه هستش قیافشو میتونین تو جشنواره وب ایران ببینین
اسم رو بین المللی واسه چی گذاشته خدا میدونه :hmm:

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
یه سوال هزینه ارسال با پست پیشتاز چه جوری شده 2400 تومن ؟
پیشتاز زیر 5 تومن ارسال نداره اونم برای یه پاکت سی دی !! هارد باید از مشهد تا فاصله 800 کیلومتری حد اقل 9 تومن هزینش شه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز هنوز هم پشتیبانیش جواب نمیده؟

نه جواب نمیده از بعد از ظهر تا ساعت 8 با چند تا گوشی و تلفن ثابت و تلفن بین المللی و بیستاک و ....

بیشتر از 50 بار زنگ زدم ولی بعد 30 ثانیه میره روی پیغامگیر

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
یه سوال هزینه ارسال با پست پیشتاز چه جوری شده 2400 تومن ؟
پیشتاز زیر 5 تومن ارسال نداره اونم برای یه پاکت سی دی !! هارد باید از مشهد تا فاصله 800 کیلومتری حد اقل 9 تومن هزینش شه

موقع خرید روبروی هزینه پست پیشتاز زده بود 40% تخفیف هزینه پست پیشتاز

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوست عزیز سایتش که بالا میاد شما میگی بسته شد

آخرش بگید بسته رو فرستادن یا نه خلاصه نتیجه پیگیری هاتون رو بزارید اینجا در اختیار دوستان

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز سایتش که بالا میاد شما میگی بسته شد

آخرش بگید بسته رو فرستادن یا نه خلاصه نتیجه پیگیری هاتون رو بزارید اینجا در اختیار دوستان

بعد از بدست آوردن شماره موبایل و شماره های دیگر این فروشگاه توسط یکی از دوستان و کلی تماس و

پیگیری و قسم و واسطه و ... قرار بر این شد که قطعه حداکثر تا روز چهارشنبه 92/3/29 بدستم برسه که

چهارشنبه شد و چیزی بدستم نرسید، بعد دوباره به سایت فروشگاه سر زدم و وارد پنل کاربری خودم شدم

که دیدم کد پیگیری در پنل من درج شده و قطعه در روز چهارشنبه ارسال شده، حالا متظرم تا قطعه بدستم

برسه و امیدوارم که همون مدلی باشه که من سفارش دادم و خدا کنه که سالم باشه و توی بار هم آسیبی

بهش نرسه.

تصویر از سایت رهگیری مرسوله پست پیشتاز :

Post 3.jpg

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
امروز رفتم از اداره پست، بسته رو تحویل گرفتم و در نهایت تعجب دیدم که هارد به جای اینکه

داخل یک جعبه کارتنی مقاوم و پیچیده در یک پلاستیک حبابدار به همراه روزنامه در داخل کارتن

باشه در داخل یک پاکت حبابدار بزرگ قرار گرفته و با این شیوه حمل بار اداره پست و انتقال بسته

به تهران و بعد بروجرد و سپس در مقصد معلوم نیست چقدر ضربه و تکان شدید خورده و اینکه آیا

این هارد از زیر این همه ضربه جون سالم به در برده یا نه بعد از نصب معلوم میشه.

تصویر پاکت حبابدار که یک قطعه بسیار آسیب پذیر مثل هارد رو توی اون قرار دادن :

Pocket.jpg

از پشت وکیوم هارد به نظر سالم میاد ولی همونطور که گفتم تا تست نشه هیچی معلوم نیست،

به نظرتون اگه بر اثر حمل و نقل هارد دچار مشکل شده باشه گارانتی قبول میکنه که هارد رو

تعویض کنه ؟

تصویر هارد درون وکیوم :

Hard Front.jpg
تصویر پشت هارد درون وکیوم :

Hard Back.jpg

از نکات منفی ارسال هارد که بگذریم، یک نکته مثبت همه وجود داره و اون اینه که هارد سفارشی

من 32 مگ بافر بود ولی این هارد 64 مگ بافر هست :cigar:

تصویر فاکتور :

Factor.jpg
فردا هارد رو تست میکنم و نتیجه رو اینجا میگذارم :Snorkle:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
هارد رو پارتیشن بندی کردم و روش ویندوز نصب کردم، تا الان که مشکلی نداشته و صداش خیلی کمه با نرم افزار

Hard Drive Inspector هارد رو بررسی کردم که قابلیت اطمینان ( Reliability )، کارایی ( Performance )، مقاومت

در برابر خطا ( Error Resistance ) همه روی 100 درصد بود مشابه تصویر پایین، البته تصویر پایین رو از توی اینترنت

پیدا کردم :

hdinspector.png

بعد از کلی اعصاب خوردی و تماس و پیگیری بالاخره قطعه بعد از 25 روز با یک بسته بندی نامناسب که تصویرش رو در

بالا قرار دادم به دستم رسید، من درباره اینکه این فروشگاه معتبر هست یا نه اظهار نظری نمیکنم ولی مواردی که پس

از کلی تماس و پرس و جو فهمیدم رو در اختیار بقیه کاربران قرار میدم تا بعداً مثل من دچار مشکل نشوند.

خوب اول از مدیریت فروشگاه و کسانی که سایت این فروشگاه اینترنتی رو اداره میکنند شروع میکنم :

این فروشگاه توسط دو برادر به نامهای :

حسین محمودی ( مدیر سایت ) :

ifaizboldo0j2xs5ub0n.jpeg

-----------------------------------------------

امیر محمودی ( مدیر عامل ) :

( عکسی از ایشان روی اینترنت نبود و از لحن صداش معلوم بود که برادر بزرگتر است )

-----------------------------------------------

اداره میشه، اصلیت آنها شیرازی است و مشهدی نیستند. این فروشگاه دفتر مرکزی نداره و آدرس فروشگاه اینترنتی

پارمیس به آدرس فروشگاه عموی آنها که یک مغازه فروش لوازم موسیقی در مشهد به نام گلبهار است، ثبت شده،

قطعات کامپیوتری این فروشگاه از مشهد ارسال نمیشود و تامین کننده قطعات این فروشگاه در شیراز قرار دارد و

مسئول آن فردی به نام مجید عبداللهی است. در واقع فروشگاه اینترتنی پارمیس و به عبارت بهتر برادران محمودی

تنها واسطه هستند و از خود چیزی ندارند و فقط وسایل موسیقی فروشگاه عموی خود و قطعات کامپیوتری فروشگاهی

که در شیراز قرار دارد و وسایل مابقی مغازه ها را به فروش میرسانند و حق دلالی میگیرند.

شماره موبایل حسین محمودی :

09205100305

09301251225

شماره موبایل امیر محمودی :

09155228470

آدرس فروشگاه عموی آنها در مشهد (فروشگاه گلبهار) :

خیابان احمد آباد، روبه روی هتل هما، پاساژبابک، فروشگاه گلبهار

تلفن :

05118448835

05118400902

آدرس فروشگاه تامین کننده قطعات کامپیوتر در شیراز :

شیراز، میدان مطهری، مجتمع مبعث، بلوک 506، طبقه دوم، پلاک 2، کد پستی : 7186896444

شماره موبایل مجید عبدالهی : 09368958431

پروفایل مدیران فروشگاه اینترنتی در وب سایت جشنواره وب ایران

http://directory.iranwebfestival.com/website/punicom.com

مهدی کیانی نژاد ( مدیر فنی ) :

http://directory.iranwebfestival.com/person/mehdi-kiani

مجید عبدالهی ( مدیر بازرگانی، تامین کننده قطعات ) :

http://directory.iranwebfestival.com/person/mehdi-kiani

حسین محمودی ( مدیر سایت ) :

http://directory.iranwebfestival.com/person/Hossein-Mahmoodi

Last edited:

A Z A D

Registered User
لایک‌ها
576
عزیز من تا حالا بلو با بافر 64 اصلا ندیدم, بیشتر 16 بوده. امیدوارم مثل بعضی سریا نباشه که شرکت گارانتیش برچسب بیخودی زده باشه روش.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
عزیز من تا حالا بلو با بافر 64 اصلا ندیدم, بیشتر 16 بوده. امیدوارم مثل بعضی سریا نباشه که شرکت گارانتیش برچسب بیخودی زده باشه روش.

این هارد مدل WD Blue WD10EZEX است. من قبلاً توی اینترنت این مدل رو دیده بودم ولی فکر نمیکردم

که وارد ایران هم بشه، بیشتر مدل های بلو موجود در ایران 16 و 32 مگ بافر هستن،

مدل WD Blue WD10EZEX در سایت newegg.com

Western Digital WD Blue WD10EZEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive - Newegg.com

قسمت S/N روی برگه گارانتی سفیده! یعنی ممکنه که این گارانتی تقلبی باشه، اگر به شرکت آواژنگ زنگ

بزنم برام چک میکنن ؟

talood

Registered User
لایک‌ها
78
من از هفته پیش یک مودم خریدم ولی الان یک هفنه هست مودم نرسیده تلفن جواب نمیده تا دیروز زنگ زد اعلام کرد فرستاده سایت باز نمیشه ببینم راست میگه یا نه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من از هفته پیش یک مودم خریدم ولی الان یک هفنه هست مودم نرسیده تلفن جواب نمیده تا دیروز زنگ زد اعلام کرد فرستاده سایت باز نمیشه ببینم راست میگه یا نه

دوست عزیز پس من این تاپیک رو برای چی باز کردم، تا شما یا کاربرای دیگه از این فروشگاه خرید نکنید و به مشکل

من دچار نشید، این همه فروشگاه خوب مثل Chare.ir و ... بود، چرا از این فروشگاه خرید کردید ؟

نگران نباشید، قطعه براتون ارسال میشه اما یک مقدار طول میکشه، من شماره تلفن فروشگاه عموشون رو توی

پستهای قبلی گذاشتم، زنگ بزنید و پیگیری کنید.

راستی یک ایمیل هم به [email protected] بزنید و شماره فاکتور و شماره موبایل خودتون و تاریخ خرید

آدرس فروشگاه و متن شکایت رو بنویسید و بگید که به اعتبار این نماد دو ستاره من از این فروشگاه خرید کردم اما نه سایت این

فروشگاه باز میشه و نه پاسخگو هستن و بنویسید که این نماد اعتماد رو از این فروشگاه بردارن تا دیگر خریداران به اعتماد

این نماد از این فروشگاه خرید نکنن.

موفق باشید.

talood

Registered User
لایک‌ها
78
دوست عزیز پس من این تاپیک رو برای چی باز کردم، تا شما یا کاربرای دیگه از این فروشگاه خرید نکنید و به مشکل

من دچار نشید، این همه فروشگاه خوب مثل Chare.ir و ... بود، چرا از این فروشگاه خرید کردید ؟

نگران نباشید، قطعه براتون ارسال میشه اما یک مقدار طول میکشه، من شماره تلفن فروشگاه عموشون رو توی

پستهای قبلی گذاشتم، زنگ بزنید و پیگیری کنید.

راستی یک ایمیل هم به [email protected] بزنید و شماره فاکتور و شماره موبایل خودتون و تاریخ خرید

آدرس فروشگاه و متن شکایت رو بنویسید و بگید که به اعتبار این نماد دو ستاره من از این فروشگاه خرید کردم اما نه سایت این

فروشگاه باز میشه و نه پاسخگو هستن و بنویسید که این نماد اعتماد رو از این فروشگاه بردارن تا دیگر خریداران به اعتماد

این نماد از این فروشگاه خرید نکنن.

موفق باشید.

سلام والله من سرم از دوستاره گلاه رفت زنگ زدم به موبایل اعلام کرد ارسال شده ایا میشه به حرفش اطمینان کردمن خودم شک دارم

اینجا موضوع باز کردم
از کجا باید ازفروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی [url]www.punicom.com شکایت کنم[/URL]

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
در مورد گارانتی عزیز خبر ندارم اما در مورد بافر خیلی شک دارم. این تاپیک رو یه نگاه بنداز, اینجا هم برچسب الکی خورده:
فروش هارد 500 وسترن آبی و 1/5 ترا آکبند

الان شماره سریال روی هارد رو توی سایت Western Digital چک کردم، همون مدل WD10EZEX

که 64 مگابایت بافر داره، توی اینترنت هم میتونید بافر این مدل رو بررسی کنید.

تصویر صفحه بررسی گارانتی در وب سایت Western Digital :

Warranty.jpg

تصویر صفحه وضعیت گارانتی :

Warranty Type.jpg
https://websupport.wdc.com/help/help_warrstatus.asp?lang=en

بالا