• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تجربه خرید از فروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی : www.punicom.com

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام والله من سرم از دوستاره گلاه رفت زنگ زدم به موبایل اعلام کرد ارسال شده ایا میشه به حرفش اطمینان کردمن خودم شک دارم

اینجا موضوع باز کردم
از کجا باید ازفروشگاه اینترنتی پارمیس به نشانی [url]www.punicom.com شکایت کنم[/URL]

اگه با پست پیشتاز ارسال شده که بگو بهت کد رهگیری بده، برای شکایت هم درسته به پولت میرسی ولی

خیلی طول میکشه و تا موقعی که شکایتت رو بررسی کنن قطعه به دستت رسیده، بنابراین اگه پیگیر باشی

مطمئن باش که برات میفرستن، بهترین راه در حال حاضر همینه، به اون آدرس ایمیلی هم که در بالا نوشتم

ایمیل بفرست و پاسخگو نبودن و جواب ندادن به تلفن و باز نشدن سایت رو بنویس تا اون نماد رو ازشون بگیرن

مطمئن باش اگه تعداد شکایتها بالا بره اون نماد رو ازشون میگیرن و باطل میکنن. من و چند تا از بچه های دیگه

که با این فروشگاه مشکل داشتن به آدرس ایمیل [email protected] نامه دادیم، شما هم اگه با ذکر

مشخصات خودت مثل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، شماره فاکتور و تاریخ خرید براشون ایمیل بفرستی و

با توضیح کامل ازشون شکایت کنی، تعداد شکایتها بیشتر میشه و بهتر رسیدگی میکنن.

talood

Registered User
لایک‌ها
78
اگه با پست پیشتاز ارسال شده که بگو بهت کد رهگیری بده، برای شکایت هم درسته به پولت میرسی ولی

خیلی طول میکشه و تا موقعی که شکایتت رو بررسی کنن قطعه به دستت رسیده، بنابراین اگه پیگیر باشی

مطمئن باش که برات میفرستن، بهترین راه در حال حاضر همینه، به اون آدرس ایمیلی هم که در بالا نوشتم

ایمیل بفرست و پاسخگو نبودن و جواب ندادن به تلفن و باز نشدن سایت رو بنویس تا اون نماد رو ازشون بگیرن

مطمئن باش اگه تعداد شکایتها بالا بره اون نماد رو ازشون میگیرن و باطل میکنن. من و چند تا از بچه های دیگه

که با این فروشگاه مشکل داشتن به آدرس ایمیل [email protected] نامه دادیم، شما هم اگه با ذکر

مشخصات خودت مثل نام و نام خانوادگی، شماره تلفن، شماره فاکتور و تاریخ خرید براشون ایمیل بفرستی و

با توضیح کامل ازشون شکایت کنی، تعداد شکایتها بیشتر میشه و بهتر رسیدگی میکنن.

باشه حتما شکایت میکنم.....................

شکایت باید از اینجا کنیم

https://enamad.ir/opinions.aspx

handynasty

Registered User
لایک‌ها
364
فروشگاه معتبر من فقط دیجی کالا و رایان صبا رو میشناسم. پارمیس تاکنون به گوشم نخورده بود

talood

Registered User
لایک‌ها
78
نه به اون آدرس ایمیل که دادم بفرست

سلام باشه فقط من پنج شنبه به شماره که گفتی زنگ زدم اعلام کرد ارسال کرده نمیدانم میشه به حرفش اطمینان کردامروزهم گوشیش خاموش بودپست اعلام مبکنه سفارشی برات ارسال نشده...............

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام باشه فقط من پنج شنبه به شماره که گفتی زنگ زدم اعلام کرد ارسال کرده نمیدانم میشه به حرفش اطمینان کردامروزهم گوشیش خاموش بودپست اعلام مبکنه سفارشی برات ارسال نشده...............

نه خیالت راحت برات ارسال میکنن، فقط یک مقدار طول میکشه. اگه در خواست ارسال با پست پیشتاز

رو دادی، کد رهگیری پست پیشتاز رو حتماً ازشون بگیر. ممکنه کد رو پشت تلفن بهت نگه ولی توی سایت

حتماً میزنه، البته سایتش الان باز نمیشه.

دوباره تاکیید میکنم که به آدرس ایمیل [email protected] یک شکایت بفرست و به خاطر پاسخگو نبودن

به تماس ها، باز نشدن سایت و ارسال نشدن قطعه بعد از 2 هفته ازشون شکایت کن.

Last edited:

bestpars

Registered User
لایک‌ها
22
نه خیالت راحت برات ارسال میکنن، فقط یک مقدار طول میکشه. اگه در خواست ارسال با پست پیشتاز

رو دادی، کد رهگیری پست پیشتاز رو حتماً ازشون بگیر. ممکنه کد رو پشت تلفن بهت نگه ولی توی سایت

حتماً میزنه، البته سایتش الان باز نمیشه.

دوباره تاکیید میکنم که به آدرس ایمیل [email protected] یک شکایت بفرست و به خاطر پاسخگو نبودن

به تماس ها، باز نشدن سایت و ارسال نشدن قطعه بعد از 2 هفته ازشون شکایت کن.
این ایمیل زدن به این ایمیل تاثیری هم داره یا نه؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
این ایمیل زدن به این ایمیل تاثیری هم داره یا نه؟

بله تاثیر دارد، در زیر جواب ایمیل شکایت من از این فروشگاه، که از طرف سایت نماد اعتماد الکترونیکی

ارسال شده است را میتوانید در تصویر زیر و در کادر قرمز رنگ مشاهده کنید.

Shekayat.jpg

اگه تعداد این ایمیلها زیاد بشه به تخلفات فروشگاه مورد نظر با حساسیت و دقت بیشتری

رسیدگی میکنن.

Last edited:

bestpars

Registered User
لایک‌ها
22
بله تاثیر دارد، در زیر جواب ایمیل شکایت من از این فروشگاه را که از طرف سایت نماد اعتماد الکترونیکی

ارسال شده است را میتوانید در تصویر زیر و در کادر قرمز رنگ مشاهده کنید.

اگه تعداد این ایمیلها زیاد بشه به تخلفات فروشگاه مورد نظر با حساسیت و دقت بیشتری

رسیدگی میکنن.

ممنون از گذاشتن اسکرین شات
حداقل باعث می شود که کلاه سر کسی نرود
و اینکه کسانی که نام این فروشگاه را سرچ می کنند این تایپیک را می بینند

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
امروز از پلیس فتا تماس گرفتن و پیگیر اون شکایت 3 هفته پیش من از این فروشگاه شدن و

من هم همه چیز رو دوباره براشون توضیح دادم، همچنین باز نشدن سایت در چند روز اخیر و

مشکل داشتن دیگر کاربران با این فروشگاه رو هم متذکر شدم و گفتن که پیگیر تخلفات این

فروشگاه هستن، البته چون کالا بدست من رسیده شکایت من زیاد اثری نداره، ولی اگه تعداد

شکایات بیشتر بشه همانطور که قبلاً گفتم به وضعیت این فروشگاه بهتر رسیدگی میشه.

hamednc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
به همگی من انشام خوب نیست میشه یکی یه متن شکایتی بنویسه از فروشگاه اینترنتی دما پارس
جریان اینه که 13 ام مرداد از این سایت یه دستگاه تصفیه هوا خریدم نه جواب می دن تلفنشون قطعه نه جنس منو می دن نه پولمو پس می دن لطفا یه متنی بنویسید من برم شکایت کنم انشام خیلی ضایع هست قیمتش هم 120 هزار تومن بود
هرچه سریعتر بهتر لطفا

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام
به همگی من انشام خوب نیست میشه یکی یه متن شکایتی بنویسه از فروشگاه اینترنتی دما پارس
جریان اینه که 13 ام مرداد از این سایت یه دستگاه تصفیه هوا خریدم نه جواب می دن تلفنشون قطعه نه جنس منو می دن نه پولمو پس می دن لطفا یه متنی بنویسید من برم شکایت کنم انشام خیلی ضایع هست قیمتش هم 120 هزار تومن بود
هرچه سریعتر بهتر لطفا
درود بر شما

لطفاً آدرس سایت اینترنتی فروشگاه رو بگذارید تا ببینیم از چه طریق میشه مشکل

شما رو حل کرد. اگه بخواهید در سایت پلیس فتا شکایت بنویسید بعد از دو هفته

با شما تماس میگیرن و این که کی اقدام کنن خدا میدونه که خیلی دیره، بنابراین

باید از روش دیگه ای استفاده کرد.

hamednc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به پلیس فتای شهرمون ایمیل زدم امروز گفتن بررسی شده شما باید به یک دادسرا شکایت کنید تا پی گیری شه

hamednc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یک تصفیه هوای نئو خریدم xj902 120 هزارتومن

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من به پلیس فتای شهرمون ایمیل زدم امروز گفتن بررسی شده شما باید به یک دادسرا شکایت کنید تا پی گیری شه
به نظرم شکایت رو بدید به همون عریضه نویسهای جلوی دادسرا بنویسن بهتره

چون چندین ساله دارن اینکار رو انجام میدن و میدونن از چه کلمات و اصطلاحاتی

استفاده کنن تا کارتون زودتر راه بیوفته.

hamednc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من جلوی دادسرایی که نزدیک محلمونه عریضه نویسی ندیدم تو شعبه مرکزیش دیدم
تازه من خجالت میکشم برم بگم سر من کلاه گزاشتن زشته :) من یه متنی می خواستم یواشکی برم بدم بیام هیشکی نبینه

gosbe

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
هرچه سریعتر بهتر لطفا
سایتی که خرید کردید نماد اعتماد ملی داره ! البته لینکش کار نمیکنه. نمیدونم چرا؟
این رو حتما بخونید
نماد اعتماد ملی

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من جلوی دادسرایی که نزدیک محلمونه عریضه نویسی ندیدم تو شعبه مرکزیش دیدم
تازه من خجالت میکشم برم بگم سر من کلاه گزاشتن زشته :) من یه متنی می خواستم یواشکی برم بدم بیام هیشکی نبینه

ای بابا خجالت کدومه، مگه عریضه نویس شما رو میشناسه یا اینکه کسی

میاد بگه شما چرا اینکار رو کردی، همه دنبال بدبختی خودشون هستن.

بهتره سریعتر اقدام کنید تا دیر نشده.

gosbe

Registered User
لایک‌ها
66
من از سایت مقداد رایانه ایران خرید داشتم. mciit.ir
کالا رو پس فرستادم. خراب بود. الان 5 روزه من رو پاس کاری میکنن.زدنم گارانتی طلایی MCI .فکر کردن فقط با نوشتنه!!! نه عمل. تا سه روز دیگه یعنی شنبه بیشتر صبر نمیکنم و شکایت از نماد اعتماد ملی و اگر جواب نداد فتا !

بالا